Skusenosti s nahravanim

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

pneumat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Skusenosti s nahravanim

Příspěvek od pneumat »

Takze ako som si myslel, problem bol v USB, pouzil som patriot XT a bezalo nahravanie v poriadku.

95cm, SG2100, DM800 HD(clone),1GB USB
scz
Nováček
Nováček

Příspěvek od scz »

Muzete mi rict co ty zapisy povoluji/blokuji? Je to jen ochrana nejakych typu USB zarizeni nebo jde o pristupova prava k mediu v USB slotu?
Me u nahravani na HDD v online jede vse, jen mam problem s prepinanim mezi kanaly, pokud nahravam skrze EPG vyber napr. Novu a pak Primu, sekne se mezi prepnutim - ve stylu Zakodovano, mam dvojity LNB, mozna ze nemam dobre nastavene settings? Kanaly totez obcas taky u prepinani udelaji, ale udelam P+ P- a pak naskoci, jen ve Standby to nenahraje uz nikdy druhy porad z jineho kmitoctu.
Diky

AZBox PremiHD @Skylink, OpenXCAS @0.9.3877 SonyRCV5.1,Sony52"w,Samsung1TB+Patriot32G | TechniSat MF4-S @CSlink |
dendy77
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dendy77 »

mne na usb hdd (pichnuty vzadu - v prednom porte ani nenastartoval) nahrava s newcs/mgcamd (a fw 3877) (s vypnutymi zapismi samozrejme) bez najmensich problemov ... na USB kluc 16 GB emtec nahrava tiez.

blokovanie zapisov - to su zapisy na kartu ohladom platnosti predplatenych programov co mas .. ked to mas vypnute, prijimac ti na kartu nic nezapise, takze aj ked si predplatis nejake programy, "nezapnu sa ti" .. len ked mas povolene zapisy, prejde ti ten "zaznam" o platnosti prijmu daneho programu na kartu a potom uz mozes sledovat... v principe staci mat povolene zapisy len v dobe ked cakas ze ti nejake maju prist, inak to mozes mat vypnute ...

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Já nahrávám celkem dost a jisté problémy se občas (ale fakt jen občas) objeví.
Např. při startu nahrávání přímo spuštěném z DO se někdy stane, že při přehrávání záznamu má po cca 1 až 2 sec "kousanec" a po 2 až 3 sekundách to pak běží dál. Někdy se stane, že to na tom "kousanci" zatuhne. Stalo se mi to na silvestra , ale kdy před tím, už nevím. Připisuju to tomu, že při startu "REC + OK" byl HDD nejel a byl "zaparkovaný", no a než se roztočil......

Taky se mi za půl roku nahrávání 2x stalo (naposledy bohužel taky před týdnem), že nahrávka se v jistém místě "kousla" úplně a přes toto místo se nedala přehrát, šla však přeskočit pomocí >| . Tady mám bohužel podezření na chybu na disku, protože, když se mi toto stalo poprvé, tak se soubor nešel ani překopírovat do PC. Tak jsem jej smazal (a tenkrát toho bylo víc co jsem mazal) , tak asi jsem tentokrát (při 2. "výtuhu") došel na stejný sektor na disku. :sad:

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“