Dual & Twin

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dual & Twin

Příspěvek od dempsey »

Loajalita sa prejavuje hocijako - ako ju prejavujem ja je čisto moja vec, ale vôbec to nie je bezhraničná oddanosť.

Škandalizujú tieto fakty nemci a developeri DMM a to preto aby narobili vetry Opensat Lda to je fakt - ak patríš medzi nich tak zrejme aj Ty :D

PS: Súkromné správy mám stále zablokované, preto že na podobné témy tu je fórum a nových priateľov nehľadám

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Zakoold
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zakoold »

dempsey píše:Loajalita sa prejavuje hocijako - ako ju prejavujem ja je čisto moja vec, ale vôbec to nie je bezhraničná oddanosť.
Lojalita!!!
Škandalizujú tieto fakty nemci a developeri DMM a to preto aby narobili vetry Opensat Lda to je fakt - ak patríš medzi nich tak zrejme aj Ty :D
Nepatrim, mne je to fuk.
PS: Súkromné správy mám stále zablokované, preto že na podobné témy tu je fórum a nových priateľov nehľadám
Skoda

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Pozri si slovník cudzích slov loajalita a lojalita je to isté a správne sú oba výrazy.

A buď budeš písať k veci alebo mažeme

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
spyko
Nováček
Nováček

Příspěvek od spyko »

Zakoold většina zde nepotřebuje vědět kdo má jaké mechtle,ale jestli jde,nebo bude možnost zprovoznit twin,po přeložení googlem jsem vytušil/překlad byl strašný/,že to buď nepůjde vůbec,nebo s problémama,jediná možnost bude asi premium+,pro mne to znamená prakticky jen čekat nebo koupit 2 stroje T/S,ŠKODA!

DM 525HD,/dvb-t2/c hevc,amico 8140 dvb-t2,panasonic 50st60,42px80,mini pc DI-WAY M9,UPC 100/10.
Zakoold
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zakoold »

Necitas forum, teda aspon nie pozorne.
To co vecsunu tu na fore zaujima, ako pises "jestli jde,nebo bude možnost zprovoznit twin" je uz vyriesene.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Mě je to úplně jedno kolik to má tunerů, stejně bych si ho nekoupil protože bych to nevyužil. Ale stejně mi to není jasné, pokud je někdo notorický nahrávač tak jak může vědět že mu budou stačit dva tunery? Co když některý den bude potřebovat 3 nebo 4? Není lepší se na to nahrávání vykašlat a používat torrent? Napíšu si seznam co chci vidět a slyšet a Azbox se stará sám. Na co tunery? Výsledek je stejný, mám soubory na disku. :28:

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

A nic a nic.
Ten jeden tuner vie naladit korektne nase programy s poslednou verziou fw ? Neskusal som, lebo mam uz vytvoreny zoznam a sustavne ladenie je dost obtazujuce, ale snad sa najde niekto, kto to vyskusa. :D

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

zkousel jsen to prislo mi to ok, akorat jsem mel problem s balikem KDhome a tam jsem blbe zadal modulaci, takze se nakonec ukazalo, ze taky ok
ovsem objevil se mi problem s nahravanim HD jeste nevim zdali to bylo dilem nahody nebo je to problem obecny, ale i kdyby to byla nahoda tak uz se na to nemohu spolehout

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

grantec píše:A nic a nic.
Ten jeden tuner vie naladit korektne nase programy s poslednou verziou fw ? Neskusal som, lebo mam uz vytvoreny zoznam a sustavne ladenie je dost obtazujuce, ale snad sa najde niekto, kto to vyskusa. :D
Je to stejné. Při ladění podle NIT to opět dosadí pilot=1 a je potřeba to ručně změnit. Ale to mi nevadí, nedělám to tak často.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“