Škandalizujú tieto fakty nemci a developeri DMM a to preto aby narobili vetry Opensat Lda to je fakt - ak patríš medzi nich tak zrejme aj Ty
PS: Súkromné správy mám stále zablokované, preto že na podobné témy tu je fórum a nových priateľov nehľadám
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Lojalita!!!dempsey píše:Loajalita sa prejavuje hocijako - ako ju prejavujem ja je čisto moja vec, ale vôbec to nie je bezhraničná oddanosť.
Nepatrim, mne je to fuk.Škandalizujú tieto fakty nemci a developeri DMM a to preto aby narobili vetry Opensat Lda to je fakt - ak patríš medzi nich tak zrejme aj Ty![]()
SkodaPS: Súkromné správy mám stále zablokované, preto že na podobné témy tu je fórum a nových priateľov nehľadám

Je to stejné. Při ladění podle NIT to opět dosadí pilot=1 a je potřeba to ručně změnit. Ale to mi nevadí, nedělám to tak často.grantec píše:A nic a nic.
Ten jeden tuner vie naladit korektne nase programy s poslednou verziou fw ? Neskusal som, lebo mam uz vytvoreny zoznam a sustavne ladenie je dost obtazujuce, ale snad sa najde niekto, kto to vyskusa.