Clarke-Xtrend Support Image
Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock
- streethawk
- Nováček

Re: Clarke-Xtrend Support Image
Nazdar hosi, neviete niekto preco nechce streaming HD kanalov bezat uplne bez problemov na tomto novom SW, tak ako to chodilo na starom "CT 1.3 MOD" naprikald...???
Som uz z toho chory, nieco ide lepsie tu, nieco zasa tam...hrozne...
Inak este jedna otazocka, mozem na tomto novom CX SW urobit online aktualizaciu??? Nepošahá sa tým niečo?
Díky...
Som uz z toho chory, nieco ide lepsie tu, nieco zasa tam...hrozne...
Inak este jedna otazocka, mozem na tomto novom CX SW urobit online aktualizaciu??? Nepošahá sa tým niečo?
Díky...
Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- streethawk
- Nováček

:-) Díky za strohú odpoveď...a prečo pri tej aktualizácii vypisuje hlášku "This BETA image ..........." neviem presne ten zvyšok, ale veď toto by mal byť oficiálny SW, alebo?
Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
-
vikino
- V.I.P.

Ct support image v3 je na baze (na zaklade) open pli 2.1. a klasickou online aktualizaciou si aktualizujes ten zaklad... Pokial by si chcel aktualizovat samortny image v3, tak cez ct panel mozes aktualizivat pokial bude k dispozicii novsia verzia, nove driveri, atd.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- streethawk
- Nováček

Včera som aktualizoval a teraz mi pred startom bezi normalne textovy start OS...toto som este pri starte nikdy nevidel, normalne je zobrazeny obrazok pri starte, taky aky mas nahraty a na naom sa este zobrazujú riadky ako ked startuje na zaciatku PC, tak tu pekne vidno vsetko pri starte Linux-u...ina blbost...asi tam dam cisty ten Xtrend, tak ako vysiel a nebudem aktualizovat...zda sa mi to nie prilis vhodne, ked clovek potrebuje, lebo chce nieco aktualizovat, tak to spravi manualne a update-ne si len to co chce...
Navyse po "update" som zaznamenal uz niekolko zelenych obrazoviek (crash of the system ;-) ) predtym nie...max. raz pri nastavovani tunerov... :-(
OFF Topic ------ Len tak na okraj....Priznaj sa "vikino" aký SW teraz používaš Ty? Alebo to meníš dosť často? S ktorým si bol zatiaľ spokojný najviac? U mňa je to stary-dobry "CT 1.3 MOD"
Navyse po "update" som zaznamenal uz niekolko zelenych obrazoviek (crash of the system ;-) ) predtym nie...max. raz pri nastavovani tunerov... :-(
OFF Topic ------ Len tak na okraj....Priznaj sa "vikino" aký SW teraz používaš Ty? Alebo to meníš dosť často? S ktorým si bol zatiaľ spokojný najviac? U mňa je to stary-dobry "CT 1.3 MOD"
- jirka106
- Mírně pokročilý

Tak s tím textem při bootingu to mám taky /Open Pli2.1-beta Image-Linux3.0.3/,dvakrát mi to zrovna nevadí,spíš nevím jestli je dobrý on-line aktualizovat nebo ne,vždycky to vypíše hlášku, že je to beta verze....taky nevím co tam dát za image, abych si mohl nastavit můj oblíbený skin Black Alu Coolman Mod,když ho nainstaluji,tak funguje do té doby než najedu na videa a pak dálkový nereaguje ani na vypnutí a pak zelenáč,líbí se mi na něm,že když se hrabu v menu,pluginech atd.tak je okýnko kde běží aktuální program,teď mám Army skin, ale není to ono.Jaký máte kdo oblíbený skiny?
Clarke -Tech ET9000 HD ,OpenPli- 4.0 _Beta - Plazma TV LG 50PK9505
-
vikino
- V.I.P.

V denesnom update PLi je update aj bootloga, takze ten "textovy start OS" tam uz nie je.
Pouzivam naozaj kazdu chvilku nieco ine, momentalne som na PLi s jadrom 3.1 a skin mam najnovsi HD Glass 16 - v3.76, zelenu som nevidel ani nepamatam...
Pouzivam naozaj kazdu chvilku nieco ine, momentalne som na PLi s jadrom 3.1 a skin mam najnovsi HD Glass 16 - v3.76, zelenu som nevidel ani nepamatam...
- jirka106
- Mírně pokročilý

Ten skin HD Glass 16 - v3.76 by nebyl špatný,ale je v něm moc informací a působí to nepřehledně-třeba konkrétně při zmáčknutí OK tak ta informační tabulka v levo nahoře,kdyby šla vypnout aby se nezobrazovala no nevím jak, psal jsem Shamanovi aby se udělal nějaký návod v češtině kde co a jak nastavit, ale asi na to není čas

Clarke -Tech ET9000 HD ,OpenPli- 4.0 _Beta - Plazma TV LG 50PK9505
- eemil
- Mírně pokročilý

Tak třeba já jedu už pár měsíců na takovej poměrně decentní skin Magic-HD-Liht, kde taky zůstává okýnko s obrazem když se hrabu v menu a picony používám od monkuse
jirka106 píše:Tak s tím textem při bootingu to mám taky /Open Pli2.1-beta Image-Linux3.0.3/,dvakrát mi to zrovna nevadí,spíš nevím jestli je dobrý on-line aktualizovat nebo ne,vždycky to vypíše hlášku, že je to beta verze....taky nevím co tam dát za image, abych si mohl nastavit můj oblíbený skin Black Alu Coolman Mod,když ho nainstaluji,tak funguje do té doby než najedu na videa a pak dálkový nereaguje ani na vypnutí a pak zelenáč,líbí se mi na něm,že když se hrabu v menu,pluginech atd.tak je okýnko kde běží aktuální program,teď mám Army skin, ale není to ono.Jaký máte kdo oblíbený skiny?
Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
- streethawk
- Nováček

Ahoj, updatoval som včera večer a text pri boote je, ale len uplne na zaciatku, ked restartnem iba "Enigmu" tak je to OK (predtym to aj tam vypisovalo), ale ked restartnem prijimac uplne, tak na zaciatku sa zobrazi par riadkov a dve loga tucniaka...takze nezmizlo to uplne...ale aj tak tomu nerozumiem, predtym to nikdy nerobilo, inak co sa funkcnosti tyka tak je to celkom v pohode, vsetko funguje ako ma...dokonca aj ten ventilator uz som spojazdnil...
vikino píše:V denesnom update PLi je update aj bootloga, takze ten "textovy start OS" tam uz nie je.
Naposledy upravil(a) streethawk dne 08 lis 2011, 20:01, celkem upraveno 1 x.
- streethawk
- Nováček

U mňa zatiaľ vedie SKIN - Infinity HD, perfektny je aj LT6 HD, ale tam nefunguje dobre diakritika...HD Glass 16 by bol tiez super, ale tiez sa mi zda, ze je tam toho az prilis a navyse nefunguju tam picony tak ako v ostatnych...
jirka106 píše:Tak s tím textem při bootingu to mám taky /Open Pli2.1-beta Image-Linux3.0.3/,dvakrát mi to zrovna nevadí,spíš nevím jestli je dobrý on-line aktualizovat nebo ne,vždycky to vypíše hlášku, že je to beta verze....taky nevím co tam dát za image, abych si mohl nastavit můj oblíbený skin Black Alu Coolman Mod,když ho nainstaluji,tak funguje do té doby než najedu na videa a pak dálkový nereaguje ani na vypnutí a pak zelenáč,líbí se mi na něm,že když se hrabu v menu,pluginech atd.tak je okýnko kde běží aktuální program,teď mám Army skin, ale není to ono.Jaký máte kdo oblíbený skiny?
- streethawk
- Nováček

Ahojte borci, mám taký menší problém, pri prepínaní kanálu sa musí najskôr zobudiť HDD zo spánku až potom naskočí obraz toho-ktorého kanálu...čo to môže spôsobovať, napadlo ma či to nieje piconami, ktoré sú na HDD, ale robilo to aj keď som ich odinštaloval...
Díky
Díky
-
vikino
- V.I.P.

Ano je to piconami, nestaci ich dat prec z HDD, ale aj zmenit cestu aby system nehladal na HDD zakazdym picony.
-
Pepik71
- V.I.P.

- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Re: Clarke-Xtrend Support Image V4
Clarke-Xtrend Support Image V4
novy image
novy image
Dreambox Two/Dreambox DM900/parabola TRIAX 110/ Sony KD-65AF8/SONY BRAVIA A80L OLED
-
vikino
- V.I.P.

Dik za info, vyskusam co je to zac...