neustale problemy s NXP256HD

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: neustale problemy s NXP256HD

Příspěvek od solide »

tak som to vsetko spravil, zapol Oscam, do adresya prehladavaca zadal adresu a slape to /oscam/, dakujem

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Pokud je to cos potřeboval tak OK.

Jen opravuji jednu chybu co jsem napsal výše a to že ve vyšších verzích FTP není funkční.
Pravda je, že FTP nebyl funkční nikdy, nefunkční je ve vyšších verzích telnet.
Asi byly ruce rychlejší než hlava ... :28:

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

a nenapada ta prosim preco mi nejdu kodovane programy ked ich mam zaplatene?

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Různých rad tady máš přes 2 strany, takže konkrétní radu, která pomůže opravdu nevím.

Je třeba vyzkoušet vše, co ti ostatní napíšou.

Možná by ti pomohl CAM modul a dát kartu do něj.
Možná máš vadnou čtečku.
Možná ti vypršely zápisy.
Možná máš zapnutý bloker a zápisy neprojdou.
...
...
...

Možností, kde by mohl být problém je moc.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
pecou Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od pecou »

solide píše:a nenapada ta prosim preco mi nejdu kodovane programy ked ich mam zaplatene?
nejdou, protože asi nepřišly zápisy...

jinak oscam je na NXP dobrý pouze pro share. Pro interní čtečku je nevhodný až nepoužitelný z důvodu špatné komunikace s interní čtečkou. Rychlost komunikace v řádu tisíců milisekund je nepoužitelné....

- použij poslední firmware 1.48
- nech vypnutý oscam F1+345 -> OFF
- menu -> instalace -> CI&CA menu -> Card reader internal -> ZAP
- menu -> nastavení systému -> systém -> CA EMM Blocker -> OFF

pak by ti to mělo fungovat, až dorazí zápisy.... což může nějakou chvíli trvat....

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

pecou píše:
solide píše:a nenapada ta prosim preco mi nejdu kodovane programy ked ich mam zaplatene?
nejdou, protože asi nepřišly zápisy...

jinak oscam je na NXP dobrý pouze pro share. Pro interní čtečku je nevhodný až nepoužitelný z důvodu špatné komunikace s interní čtečkou. Rychlost komunikace v řádu tisíců milisekund je nepoužitelné....

- použij poslední firmware 1.48 OK
- nech vypnutý oscam F1+345 -> OFF OK
- menu -> instalace -> CI&CA menu -> Card reader internal -> ZAP OK
- menu -> nastavení systému -> systém -> CA EMM Blocker -> OFF nikde taku moznost nemam
pak by ti to mělo fungovat, až dorazí zápisy .... což může nějakou chvíli trvat kolko to tak trva?
....

pecou Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od pecou »

solide píše: - menu -> nastavení systému -> systém -> CA EMM Blocker -> OFF nikde taku moznost nemam
pak by ti to mělo fungovat, až dorazí zápisy .... což může nějakou chvíli trvat kolko to tak trva?
....
- blocker je na druhé straně, je potřeba pohybovat šipkou dolu na ovladači, naskočí druhá strana...
- zápisy můžou dojít do 10minut, ale někdy několikanásobně dlouho.... nechal bych to klidně i přes noc a nejlépe na tom programu co nejde (z vlastní zkušenosti vím, že pokud některý program co mám zaplacený nejde a čekám na zápis, tak je lepší to nechat na něm, než dávat např. ČT1)

Pokud ani potom nic nepřijde, tak asi už jen zkusit si nechat poslat refresh karty.

Originál čisté i*deto na posledním firmware funguje, takže tam musí zápisy fungovat, jinak by se karta ani nerozeběhla.

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

ziadna, druha strana tam zial nie je a ani moznost vypnut blocker.
Refresh /reautorizaciu/ Irdeto karty som si nechal poslat a nic. Na CTV JM kde mi to radili mat v lete zapnute aj u Skylinku to mam zapnute. Rovnaky problem som mal ako som pisal v lete kedy vsetko az na Markizu a TV Doma islo. Nepomohli ziadne reautorizacie, ziadne reklamacie na Skylinku. Proste skoro dva mesiace to nefrcalo a zacalo to samo od seba ist az po lete. Chvilku to slapalo vsetko a potom odisli naraz vsetky kodovane.

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Na předchozím příspěvku bude asi něco pravdy.Vypadá to, že ti neprochází zápisy.Že ti přeposlali zápisy neznamená, že ti dorazily.Proto to nic !!!

Podívej se ještě jednou do menu na : Menu - Nastavení systému - Systém - CA EMM Blocker.
Pokud ho nevidíš na obrazovce po otevření, neznamená to, že tam není. Jeď šipkou na DO stále dolů, dokud se neobjeví.Je až ve spodní části okna a musíš k němu dorolovat. Jinak není vidět.Když ho tam mají všichni, máš ho tam taky!!!

Tam se podívej jak ho máš nastaven.

ON - bloker je aktivní, zápisy neprochází
OFF - bloker je vypnutý, zápisy by měly procházet
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

Radek píše:Na předchozím příspěvku bude asi něco pravdy.Vypadá to, že ti neprochází zápisy.Že ti přeposlali zápisy neznamená, že ti dorazily.Proto to nic !!!

Podívej se ještě jednou do menu na : Menu - Nastavení systému - Systém - CA EMM Blocker.
Pokud ho nevidíš na obrazovce po otevření, neznamená to, že tam není. Jeď šipkou na DO stále dolů, dokud se neobjeví.Je až ve spodní části okna a musíš k němu dorolovat. Jinak není vidět.Když ho tam mají všichni, máš ho tam taky!!!

Tam se podívej jak ho máš nastaven.

ON - bloker je aktivní, zápisy neprochází
OFF - bloker je vypnutý, zápisy by měly procházet

ja som to mal v nastaveni jazyka, preto som to nevedel naist. Blocker bol vypnuty a vypol som aj tu kolonku podtym. Zatial nic. Patch mam nechat zapnuty alebo nie?

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Aha. To jsou problémy s překladem do Slovenštiny, vím, že tam máte ještě lepší špeky než tohle. :28:

Pokud nejedeš přes G-share a nepotřebuješ editovat klíče, nech Patch disable. (F1+000)

Je to jen jedna z možností, možná je problém někde jinde, ale je třeba to vyzkoušet.
Já I-deto kartu nemám, tak nemůžu moc radit.

AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AB DSR-322 »

Irdeto kartu mám já a s novým FW mi karta maká dobře. :31:

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

I-deto kartu mám já a s novým FW mi karta maká dobře.
I-deto kartu mám já taky a s novým FW mi karta na tom mojem šmejdu nemaká vůbec :oops: .

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Tak té odpovědi jsem se zasmál ... :106:

Ale jak dál ???
Podle mě bys měl zkusit kartu v jiném receiveru, abys věděl, zda je v pořádku nebo ne.
Pokud je v pořádku a na jiném SATu půjde, je vadná asi čtečka. Pak je asi na místě reklamace.

Pokud karta nepůjde na jiném SATu, neproběhly asi zápisy a je možné že na jiném přijímači proběhnou korektně a karta pak v NXP256HD poběží v pohodě.

Takže je třeba nějak zjistit, zda je problém v kartě nebo někde jinde.A od toho se dál odrazit.
Zkusme vyloučit, že je něco s kartou špatně... :42:

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

kedze je ten smejd v zaruke idem to cele reklamovat do obchodu kde som ho kupil a potom sa ozvem v com bol problem. Ja uz nemam silu dalej badat :15:

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“