Torrent client

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Torrent client

Příspěvek od monkus »

:51:

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

Použil jsem standardní ... nejpoužívanější ovládací tlačítko AZB =>> zadní zapnout / vypnout ... a naráz ten gunzip jede. Pak i tar. Díky Monkus ... máš to s námi těžké ...ale když si nás (učedníky) jednou vychováš ... převezmeme Tvůj úděl :106: :106:

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

AZbox torrent šlapal na jedničku, dokud jsem se nevrtal v llinku. Nevím jestli je to tím, ale teď mi to po spuštění firefox a zadání ipadresy:9091 vyhodí hlášku
  • 401: Unauthorized
    Unauthorized IP Address.
    Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
    If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.
    If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details.
a je vymalováno ... Netušíte kde by mohl být problém. Možná to není tím llinkem (který navíc nemám spuštěný), ale pravda je, že to přestalo fungovat až po jeho instalaci (a stejně jsem to nerozchodil).

Dal jsem zpět i fw2371 a dal továrko. Smazal jsem všechny AZB torrent soubory, znovu rozbalil, spustil ... a chyba pořád stejná :(

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

ocividne si nemazal poriadne. imho si si nastavil acl na pristup na web consolu (to vsak mas aj napisane vo vypise co si postol).

panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

Moc jsem nepochopil info:
imho si si nastavil acl na pristup na web consolu
ale naštěstí zbytek ano, tak jsem pro jistotu znovu smázal celou složku torrents a llink a založil novou s jiným jménem (pro jistotu) "torrent" ... a jede :115:
... začínám se pomalu dostávat do AZB deprese, která se projevuje tím, že cokoliv změním, tak mi přestanou fungovat minimálně 2 rozchozené a jinak bezproblémové funkcionality :51: ... ale já to nějak překonám :99:

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

optimalne sa toho uz viac nechytat :-)

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“