neustale problemy s NXP256HD

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Re: neustale problemy s NXP256HD

Příspěvek od Radek »

I to je jeden možný způsob řešení ... :28:

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od solide »

a tak som sa teraz vratil zo servisu kde mi povedali ze pristroj je v poriadku ale ze som si mal kupit certifikovany pristroj na Skylink ktorym tento nie je :eek:

Medzitym sa mi ozval aj ten znamy hovoril ze si pozrel tie scany a ze treba pristroj konkretne nastavit priamo v prijmaci cez ftp lebo je podla logov z Oscamu co som mu oscanoval a poslal je pristroj nastaveny ako defaultny. Viem ze asi vela ludom tak ako mne nie je jasne teraz o com "tocim" ale nenajde sa niekto kto s tymto skusenost ma a neporadi ako sa cez Total Commander do pristroju dostat ake je pristupove meno a heslo? Podla vyjadrenia toho satelitara ma kazdy pristroj ak sa neprepiseu udaje na zaciatku jedinecne meno a heslo podla znacky pristroja. Pomohli by sme tomu zatial loebo ten clovek je teraz velmi vytazeny a nema cas do vikendu nad tym travit vela casu. Ked sa podari toto zasa budeme dalej :idea: Slubujem ze potom budem dalej informovat aby to pomohlo aj druhym. Viem ze tento problem nemam len ja.

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Takhle se vrtat v přístroji mi přijde jako nesmysl a nevidím jediný důvod proč to dělat. Přístroj se koupí, zapojí, nastaví, naskenují se programy a jede se.

Na total Commander zapomeň, přes FTP se do Dreamsky NXP256HD nedostaneš. Je tam sice Linux, ale není otevřený.
Nemůžeš se v tom vrtat, jako v jiných přístrojích.Co chvilku jelo byl telnet, ale v posledních verzích FW už ani to není funkční.

Pokud je přístroj v pořádku, je chyba v kartě ???
Vzal jsi to tam i s tou kartou ??? Nějaké vysvětlení ti dát museli ...

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

ved pisem ze ich odpoved znie citacka v prístroji nie je certifikovana na skylink.Ten clovek je odbornik, zije z toho ale ma vela prace a povedal ze pri tom nebude maturovat ze potrebuje aby som sa zatial dostal do FTP a potom to vez TemViewer prestavi na dialku tak ako to ma byt a slapat. Vie o com hovori lebo to robi profesionalne a venuje sa tomu a zije z toho. Zial je odo mna 60 km,

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

V tom případě si můžeš pořídit modul SMITH I-deto CI+, který by měl jet bez problémů.

Ale na druhý straně jsi četl ohlasy těch, co ten přijímač i kartu co ty mají a problémy, které popisuješ neznají.

Takže pravda může být i jinde ...

Necháme se překvapit jak dopadneš ... :28:

tibor72
Nováček
Nováček

Příspěvek od tibor72 »

Tento prijimac je dobry na 2 veci... Stale na nom nieco nefunguje, stale sa zadrhava, stale Boot-uje u mna tak 2x do tyzdna (fungujem s modulom Smit, karta Skylink Irdeto). Nepomaha ziadna verzia softu, ani starsie ani novsie verzie - mam to vyskusane. Jednoducho to nie je stroj pre tych, co chcu bez problemov sledovat to, co chcu. Snad ked sa na nom niekedy v buducnosti bude dat pomliet maso a urobit klobasy posluzi k spokojnosti...

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

tibor72 píše:Tento prijimac je dobry na 2 veci... Stale na nom nieco nefunguje, stale sa zadrhava, stale Boot-uje u mna tak 2x do tyzdna (fungujem s modulom Smit, karta Skylink I-deto). Nepomaha ziadna verzia softu, ani starsie ani novsie verzie - mam to vyskusane. Jednoducho to nie je stroj pre tych, co chcu bez problemov sledovat to, co chcu. Snad ked sa na nom niekedy v buducnosti bude dat pomliet maso a urobit klobasy posluzi k spokojnosti...
Hovoris mi uplne z duse, je to zatial najvacsi kram co som mal a aj najdrahsi. Ti kreteni z Dreamsky sa na nom vyriadili :15:

tibor72
Nováček
Nováček

Příspěvek od tibor72 »

solide píše:
tibor72 píše:Tento prijimac je dobry na 2 veci... Stale na nom nieco nefunguje, stale sa zadrhava, stale Boot-uje u mna tak 2x do tyzdna (fungujem s modulom Smit, karta Skylink I-deto). Nepomaha ziadna verzia softu, ani starsie ani novsie verzie - mam to vyskusane. Jednoducho to nie je stroj pre tych, co chcu bez problemov sledovat to, co chcu. Snad ked sa na nom niekedy v buducnosti bude dat pomliet maso a urobit klobasy posluzi k spokojnosti...
Hovoris mi uplne z duse, je to zatial najvacsi kram co som mal a aj najdrahsi. Ti kreteni z Dreamsky sa na nom vyriadili :15:
A ten umelec, co napisal recenziu na znamom webe by sa mal za to hanbit a vsetkym oklamanym nadsencom sat. techniky by sa mal ospravedlnit. Vsak som sa na to nachytal aj ja, ze vraj prijimac roka. Asi tazko. A vratit diplom...

AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AB DSR-322 »

chyba nejspiš bude jako vždy mezi gaučem a dálkou :D

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

tibor72 píše:
solide píše:
A ten umelec, co napisal recenziu na znamom webe by sa mal za to hanbit a vsetkym oklamanym nadsencom sat. techniky by sa mal ospravedlnit. Vsak som sa na to nachytal aj ja, ze vraj prijimac roka. Asi tazko. A vratit diplom...
Na to som sa presne nachytal aj ja. Podla mna je to ŠMEJD ROKA

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

Tak uz mi ten smejd funguje, neviem vsak dokedy. Ten znamy mi nejakym sposobom prestavil konfiguraciu cez Oscam a uz to slape a zrazu ide vsetko.

romik5
Nováček
Nováček

Příspěvek od romik5 »

solide píše:Tak uz mi ten smejd funguje, neviem vsak dokedy. Ten znamy mi nejakym sposobom prestavil konfiguraciu cez Oscam a uz to slape a zrazu ide vsetko.
nejlepší fw pro tento reciver---prodat ho ať si taky užijí jiní mě se to povedlo---těch pgmů co jsou jak bonus oželím---pošilhávám po levném cryptoboxu co jsem četl na fórech je to kopie arivy tak se necháme překvapit---

ARIVA 200----
ARIVA 100---
technisat mf 4 cc
AB CryptoBox 450 HD
Dreambox 800
marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 181 poděkování
Dostal poděkování: 267 poděkování

Příspěvek od marsim21 »

solide píše:Tak uz mi ten smejd funguje, neviem vsak dokedy. Ten znamy mi nejakym sposobom prestavil konfiguraciu cez Oscam a uz to slape a zrazu ide vsetko.
Tak nevím kde asi byl problém,když najednou vše funguje,jen co to vzal do rukou někdo jiný.
A přesně tak to vypadá,když si uživatel nepřipustí,že chyba nemusí být v přijímači,ale v něm samotném.Poté je hned vše šmejd.
U tebe si cením toho,že jsi zde dokázal veřejně přiznat,jak to vzal někdo jiný do rukou,tak to najednou funguje. :89:

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
daja40

Příspěvek od daja40 »

marsim21 píše:
Tak nevím kde asi byl problém,když najednou vše funguje,jen co to vzal do rukou někdo jiný.
A přesně tak to vypadá,když si uživatel nepřipustí,že chyba nemusí být v přijímači,ale v něm samotném.Poté je hned vše šmejd.
U tebe si cením toho,že jsi zde dokázal veřejně přiznat,jak to vzal někdo jiný do rukou,tak to najednou funguje. :89:
Hojda a co je tedy zaručený způsob pro tento kvalitní přijímač aby šla karta Skylink ICE bez problémů,? Nechci nic jen aby šlo to co má, zaplacené programy včetně HD, každý píše co zkusil a co vlastně je ten spravný způsob? Firmware 1.38 od Sapra? I s tímto mi karta po dvou dnech sama vypadávala. Bohužel, pokud máš zaručený způsob jak na to, budu ti moc vděčný.

AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AB DSR-322 »

Já jedu s fw- 1.48 bezproblemu karta od cslinku Irdeto v přijímači Skylink z domácí LAN nemám problém.

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“