neustale problemy s NXP256HD
Moderátor: 005jon
-
Radek
- V.I.P.

Re: neustale problemy s NXP256HD
I to je jeden možný způsob řešení ... 
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
-
solide
- Mírně pokročilý

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
a tak som sa teraz vratil zo servisu kde mi povedali ze pristroj je v poriadku ale ze som si mal kupit certifikovany pristroj na Skylink ktorym tento nie je :eek:
Medzitym sa mi ozval aj ten znamy hovoril ze si pozrel tie scany a ze treba pristroj konkretne nastavit priamo v prijmaci cez ftp lebo je podla logov z Oscamu co som mu oscanoval a poslal je pristroj nastaveny ako defaultny. Viem ze asi vela ludom tak ako mne nie je jasne teraz o com "tocim" ale nenajde sa niekto kto s tymto skusenost ma a neporadi ako sa cez Total Commander do pristroju dostat ake je pristupove meno a heslo? Podla vyjadrenia toho satelitara ma kazdy pristroj ak sa neprepiseu udaje na zaciatku jedinecne meno a heslo podla znacky pristroja. Pomohli by sme tomu zatial loebo ten clovek je teraz velmi vytazeny a nema cas do vikendu nad tym travit vela casu. Ked sa podari toto zasa budeme dalej
Slubujem ze potom budem dalej informovat aby to pomohlo aj druhym. Viem ze tento problem nemam len ja.
Medzitym sa mi ozval aj ten znamy hovoril ze si pozrel tie scany a ze treba pristroj konkretne nastavit priamo v prijmaci cez ftp lebo je podla logov z Oscamu co som mu oscanoval a poslal je pristroj nastaveny ako defaultny. Viem ze asi vela ludom tak ako mne nie je jasne teraz o com "tocim" ale nenajde sa niekto kto s tymto skusenost ma a neporadi ako sa cez Total Commander do pristroju dostat ake je pristupove meno a heslo? Podla vyjadrenia toho satelitara ma kazdy pristroj ak sa neprepiseu udaje na zaciatku jedinecne meno a heslo podla znacky pristroja. Pomohli by sme tomu zatial loebo ten clovek je teraz velmi vytazeny a nema cas do vikendu nad tym travit vela casu. Ked sa podari toto zasa budeme dalej
-
Radek
- V.I.P.

Takhle se vrtat v přístroji mi přijde jako nesmysl a nevidím jediný důvod proč to dělat. Přístroj se koupí, zapojí, nastaví, naskenují se programy a jede se.
Na total Commander zapomeň, přes FTP se do Dreamsky NXP256HD nedostaneš. Je tam sice Linux, ale není otevřený.
Nemůžeš se v tom vrtat, jako v jiných přístrojích.Co chvilku jelo byl telnet, ale v posledních verzích FW už ani to není funkční.
Pokud je přístroj v pořádku, je chyba v kartě ???
Vzal jsi to tam i s tou kartou ??? Nějaké vysvětlení ti dát museli ...
Na total Commander zapomeň, přes FTP se do Dreamsky NXP256HD nedostaneš. Je tam sice Linux, ale není otevřený.
Nemůžeš se v tom vrtat, jako v jiných přístrojích.Co chvilku jelo byl telnet, ale v posledních verzích FW už ani to není funkční.
Pokud je přístroj v pořádku, je chyba v kartě ???
Vzal jsi to tam i s tou kartou ??? Nějaké vysvětlení ti dát museli ...
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
-
solide
- Mírně pokročilý

ved pisem ze ich odpoved znie citacka v prístroji nie je certifikovana na skylink.Ten clovek je odbornik, zije z toho ale ma vela prace a povedal ze pri tom nebude maturovat ze potrebuje aby som sa zatial dostal do FTP a potom to vez TemViewer prestavi na dialku tak ako to ma byt a slapat. Vie o com hovori lebo to robi profesionalne a venuje sa tomu a zije z toho. Zial je odo mna 60 km,
-
Radek
- V.I.P.

V tom případě si můžeš pořídit modul SMITH I-deto CI+, který by měl jet bez problémů.
Ale na druhý straně jsi četl ohlasy těch, co ten přijímač i kartu co ty mají a problémy, které popisuješ neznají.
Takže pravda může být i jinde ...
Necháme se překvapit jak dopadneš ...
Ale na druhý straně jsi četl ohlasy těch, co ten přijímač i kartu co ty mají a problémy, které popisuješ neznají.
Takže pravda může být i jinde ...
Necháme se překvapit jak dopadneš ...
-
tibor72
- Nováček

Tento prijimac je dobry na 2 veci... Stale na nom nieco nefunguje, stale sa zadrhava, stale Boot-uje u mna tak 2x do tyzdna (fungujem s modulom Smit, karta Skylink Irdeto). Nepomaha ziadna verzia softu, ani starsie ani novsie verzie - mam to vyskusane. Jednoducho to nie je stroj pre tych, co chcu bez problemov sledovat to, co chcu. Snad ked sa na nom niekedy v buducnosti bude dat pomliet maso a urobit klobasy posluzi k spokojnosti...
-
solide
- Mírně pokročilý

Hovoris mi uplne z duse, je to zatial najvacsi kram co som mal a aj najdrahsi. Ti kreteni z Dreamsky sa na nom vyriadilitibor72 píše:Tento prijimac je dobry na 2 veci... Stale na nom nieco nefunguje, stale sa zadrhava, stale Boot-uje u mna tak 2x do tyzdna (fungujem s modulom Smit, karta Skylink I-deto). Nepomaha ziadna verzia softu, ani starsie ani novsie verzie - mam to vyskusane. Jednoducho to nie je stroj pre tych, co chcu bez problemov sledovat to, co chcu. Snad ked sa na nom niekedy v buducnosti bude dat pomliet maso a urobit klobasy posluzi k spokojnosti...
-
tibor72
- Nováček

A ten umelec, co napisal recenziu na znamom webe by sa mal za to hanbit a vsetkym oklamanym nadsencom sat. techniky by sa mal ospravedlnit. Vsak som sa na to nachytal aj ja, ze vraj prijimac roka. Asi tazko. A vratit diplom...solide píše:Hovoris mi uplne z duse, je to zatial najvacsi kram co som mal a aj najdrahsi. Ti kreteni z Dreamsky sa na nom vyriadilitibor72 píše:Tento prijimac je dobry na 2 veci... Stale na nom nieco nefunguje, stale sa zadrhava, stale Boot-uje u mna tak 2x do tyzdna (fungujem s modulom Smit, karta Skylink I-deto). Nepomaha ziadna verzia softu, ani starsie ani novsie verzie - mam to vyskusane. Jednoducho to nie je stroj pre tych, co chcu bez problemov sledovat to, co chcu. Snad ked sa na nom niekedy v buducnosti bude dat pomliet maso a urobit klobasy posluzi k spokojnosti...
- AB DSR-322
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
chyba nejspiš bude jako vždy mezi gaučem a dálkou 
Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
HD BOX FS-9105+
-
solide
- Mírně pokročilý

Na to som sa presne nachytal aj ja. Podla mna je to ŠMEJD ROKAtibor72 píše:A ten umelec, co napisal recenziu na znamom webe by sa mal za to hanbit a vsetkym oklamanym nadsencom sat. techniky by sa mal ospravedlnit. Vsak som sa na to nachytal aj ja, ze vraj prijimac roka. Asi tazko. A vratit diplom...solide píše:Hovoris mi uplne z duse, je to zatial najvacsi kram co som mal a aj najdrahsi. Ti kreteni z Dreamsky sa na nom vyriadilitibor72 píše:Tento prijimac je dobry na 2 veci... Stale na nom nieco nefunguje, stale sa zadrhava, stale Boot-uje u mna tak 2x do tyzdna (fungujem s modulom Smit, karta Skylink I-deto). Nepomaha ziadna verzia softu, ani starsie ani novsie verzie - mam to vyskusane. Jednoducho to nie je stroj pre tych, co chcu bez problemov sledovat to, co chcu. Snad ked sa na nom niekedy v buducnosti bude dat pomliet maso a urobit klobasy posluzi k spokojnosti...
-
solide
- Mírně pokročilý

Tak uz mi ten smejd funguje, neviem vsak dokedy. Ten znamy mi nejakym sposobom prestavil konfiguraciu cez Oscam a uz to slape a zrazu ide vsetko.
- romik5
- Nováček

nejlepší fw pro tento reciver---prodat ho ať si taky užijí jiní mě se to povedlo---těch pgmů co jsou jak bonus oželím---pošilhávám po levném cryptoboxu co jsem četl na fórech je to kopie arivy tak se necháme překvapit---solide píše:Tak uz mi ten smejd funguje, neviem vsak dokedy. Ten znamy mi nejakym sposobom prestavil konfiguraciu cez Oscam a uz to slape a zrazu ide vsetko.
ARIVA 200----
ARIVA 100---
technisat mf 4 cc
AB CryptoBox 450 HD
Dreambox 800
ARIVA 100---
technisat mf 4 cc
AB CryptoBox 450 HD
Dreambox 800
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Tak nevím kde asi byl problém,když najednou vše funguje,jen co to vzal do rukou někdo jiný.solide píše:Tak uz mi ten smejd funguje, neviem vsak dokedy. Ten znamy mi nejakym sposobom prestavil konfiguraciu cez Oscam a uz to slape a zrazu ide vsetko.
A přesně tak to vypadá,když si uživatel nepřipustí,že chyba nemusí být v přijímači,ale v něm samotném.Poté je hned vše šmejd.
U tebe si cením toho,že jsi zde dokázal veřejně přiznat,jak to vzal někdo jiný do rukou,tak to najednou funguje.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
daja40
Hojda a co je tedy zaručený způsob pro tento kvalitní přijímač aby šla karta Skylink ICE bez problémů,? Nechci nic jen aby šlo to co má, zaplacené programy včetně HD, každý píše co zkusil a co vlastně je ten spravný způsob? Firmware 1.38 od Sapra? I s tímto mi karta po dvou dnech sama vypadávala. Bohužel, pokud máš zaručený způsob jak na to, budu ti moc vděčný.marsim21 píše:Tak nevím kde asi byl problém,když najednou vše funguje,jen co to vzal do rukou někdo jiný.solide píše:Tak uz mi ten smejd funguje, neviem vsak dokedy. Ten znamy mi nejakym sposobom prestavil konfiguraciu cez Oscam a uz to slape a zrazu ide vsetko.
A přesně tak to vypadá,když si uživatel nepřipustí,že chyba nemusí být v přijímači,ale v něm samotném.Poté je hned vše šmejd.
U tebe si cením toho,že jsi zde dokázal veřejně přiznat,jak to vzal někdo jiný do rukou,tak to najednou funguje.
- AB DSR-322
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Já jedu s fw- 1.48 bezproblemu karta od cslinku Irdeto v přijímači Skylink z domácí LAN nemám problém.
Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
HD BOX FS-9105+