Gshare odpojene

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Re: Gshare odpojene

Příspěvek od Radek »

SKoro ti nerozumím, ale ještě jednou.
Síť připojená a servery odpojené. Něco jako u obrázku 1 a 2 ???

Pak koukni, jak vypadá rozdíl mezi zapnutým a vypnutým serverem. Obrázek 3 a 4 a mrkni jak to máš ty.

Podle toho co píšeš je máš asi vypnuté. Zkusil jsi je zapnout přes zelené tlačítko ???

Zelené slouží jako přepínač, zapíná a vypíná servery.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

No jo ale to je IP tvojeho routeru. Když jsi zkoušel připojit bez touteru a měl jsi tam tohle ,tak ti to nemohlo fungovat!!!
Zadej tam DNS co jsi dostal od providera. Mělo by to být ve smlouvě.
Já když tam zadám DNS shodý s bránou(tedy routerem) tak se m to taky nepřipojí. Když tam zadám DNS od providera tak je to OK. Stejně tak musím jet přes smtp od providera, jiínak se nechytám s poštou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
par32
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od par32 »

Dns som zadal podla providera a reštartoval primač ale zatial žiadna zmena. Ale v papieroch od providera mam inu adresu brany ako ako dava primač-to bude asi adresa routera?

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Pokud jedeš na přímo, tak by tam měli být údaje od providera. pokud přes router, ta brána bude IP routera. Ještě mě napadlo nemáš router od Asuse?

par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

jerry00 píše:Pokud jedeš na přímo, tak by tam měli být údaje od providera. pokud přes router, ta brána bude IP routera. Ještě mě napadlo nemáš router od Asuse?
router je tp link ...

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Bohužel, už jsem vyčerpal všechny nápady, co jsem byl schopen vypotit. Mě se připojí 32 serverů, 40 zapnu ale taky se nepřipojí.U serverů chybí Caidy, a nic nedekódují. Share vypršelo v červnu.
Musí ti poradit někdo chytřejší...

par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

Ak som pripojil primač priamo mimo routera a dal som položku auto ip ,tak mi nahodilo položky brana a dns rovnake -dakujem velômi pekne za ochotu

par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

par32 píše:Ak som pripojil primač priamo mimo routera a dal som položku auto ip ,tak mi nahodilo položky brana a dns rovnake -dakujem velômi pekne za ochotu
Ešte niečo som si uvedomil
ak som primač pripojil pripojil priamo na net a dal auto ip tak mi nahodilo inu branu ako tu ktora je zadavana v papieroch od providera.

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

V síti smíš mít zaplý pouze jeden DHCP server. V routeru a v síťovce v PC se to zapíná a vypíná v nastavení. Do AP se nedostaneš. Vypoj kabel od AP, vymaž tabulku v Dreamsky a zadej Auto IP. Pokud dojde k chybě, tak je to v pořádku, Dreamsky DHCP nemá nebo není zaplý, jinak by přidělil IP. Pokud se tabulka vyplní, tak DHCP v Dreamsky jede a to je špatně. Vyplň tabulku manuálně. Jak se popřípadě zapne /vypne DHCP nemám tušení.

par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

jerry00 píše:V síti smíš mít zaplý pouze jeden DHCP server. V routeru a v síťovce v PC se to zapíná a vypíná v nastavení. Do AP se nedostaneš. Vypoj kabel od AP, vymaž tabulku v Dreamsky a zadej Auto IP. Pokud dojde k chybě, tak je to v pořádku, Dreamsky DHCP nemá nebo není zaplý, jinak by přidělil IP. Pokud se tabulka vyplní, tak DHCP v Dreamsky jede a to je špatně. Vyplň tabulku manuálně. Jak se popřípadě zapne /vypne DHCP nemám tušení.
všimni si ako to ma pripojene --radek --tie dve riadky ma rovnake a napriek tomu mu to funguje..

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Internet by měl fungovat i když tam zadáš 8.8.8.8 což je DNS server Google.

viz http://theos.in/windows-xp/free-fast-pu ... rver-list/ zkus tam zadat nějaký z nich, čímž se vyloučí DNS server poskytovatele...

par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

jerry00 píše:Internet by měl fungovat i když tam zadáš 8.8.8.8 což je DNS server Google.

viz http://theos.in/windows-xp/free-fast-pu ... rver-list/ zkus tam zadat nějaký z nich, čímž se vyloučí DNS server poskytovatele...
zadal som 8.8.8.8 -google a nezmenilo sa nič -sieť je pripojena -server odpojeny

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Tož abys někde zapůjčil jiný Dreamsky a odzkoušel (mohl by to snad být i D 8080 ten má Gshare taky??? :89:

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

par32 píše:všimni si ako to ma pripojene --radek --tie dve riadky ma rovnake a napriek tomu mu to funguje..
Radkovi to jede, protože jede přes Wifi a ta IP je adresa Wifi routeru.Ten přiděluje adresy IP v síti a je to můj DNS server.
Stejně tak je to moje brána do Internetu. Proto mám u brány a DNS stejnou IP.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

Radek píše:
par32 píše:všimni si ako to ma pripojene --radek --tie dve riadky ma rovnake a napriek tomu mu to funguje..
Radkovi to jede, protože jede přes Wifi a ta IP je adresa Wifi routeru.Ten přiděluje adresy IP v síti a je to můj DNS server.
Stejně tak je to moje brána do Internetu. Proto mám u brány a DNS stejnou IP.
Už som to niekde pisal: v sieťach som slaby .Ale vidim že môj problem je zriedkavy.Mne išlo všetko v pohode a odrazu-bez zasahu všetko padlo-cele gshare.Skusil som všetko čo viem a čo mi bolo poradene a skutočne som rozmyšlal či by nezabral wifi adapter....som z toho jelen.... :spim:

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“