Nefunkcni nova karta Skylink Irdeto

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

rstork
Nováček
Nováček

Nefunkcni nova karta Skylink Irdeto

Příspěvek od rstork »

Ahoj,

mam zacatecnickou otazku - tedy nekolik. Pri vlozeni nove, vcera pres web www.skylink.cz zaregistrovane karty Skylink Standard HD (Irdeto) do univerzalni ctecky je tato spravne boxem identifikovana, ale nejsou videt zadne dalsi zaznamy o aktivnich programovych baliccich (nevim, zda se maji zobrazit ci ne, ale na jednom videu na tomto foru jsem videl). Tudiz nejdou zadne kodovane programy. Znamena to, ze se nedari na kartu propsat zaznamy? Zkousel jsem FW verze 1.7 i 1.59. U FW 1.59 se mi darilo pri aktivaci patche pres F1 000 prehrat ceske programy (pocitam, ze to nema nic spolecneho s mou kartou, ale prave s patchem a podvrzenim kodu jinych karet, ale moc tomu nerozumim - muze mi nekdo zjednodusene rici, co se zadava v menu Patch menu / Priority list a kde sezenu spravne udaje?). Take jsem zde cetl o moznosti nastaveni blokovani zapisu, ale nikde jsem v menu nenasel - prehledl jsem neco nebo jsem to spatne pochopil? Vzhledem k tomu, ze je to linux, cekal bych, ze se k nemu mohu telnetem pripojit podivat se co se deje uvnitr - to jsem jeste nezkousel. Muzete me odkazat nejaky navod jak na to? Zkousel jsem na www.skylink.cz reautorizaci Irdeto(ICE), ale zadna zmena. Co delam spatne? Omlouvam se za tu kupu dotazu, ale ohledne satelitu jsem zacatecnik. Predem diky za jakoukoliv pomoc.

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nefunkcni nova karta Skylink I-deto

Příspěvek od jerry00 »

Tenhle bazmek zatím používám jako domácí stb pro babu a právě kvůli čisté Irdeto Skylink kartě tam mám fw.1.58 !!! TEDY JE TO Z FÓRA BETA FW , KTERÝ VYCHÁZÍ Z VERZE 1.58. TAM TO NAJDEŠ...

Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
rstork
Nováček
Nováček

Příspěvek od rstork »

@jerry00:

Diky, stahnul jsem NXP256_satdigitalne_beta0.12_no_WEB.rar z viewtopic.php?f=281&t=10334, dal tovarni nastaveni, povolil patch, vycistil priority list, ale stale nic. Nevis zda je v defaultu blokovani zapisu zapnuto ci vypnuto? Kde se to prosim nastavuje?

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Nastaví se v menu ,když odroluješ dolů nastavení systému. Proč zapínáš patch? jestli jsi tu kartu ještě nerozchodil na jiném přijímači, tak ji nemáš aktivní, nejsou tam možná zápisy. Vypni bloker (off) a nech reaktivovat kartu. Musí to běhat .Mě fachá irdeto normálně včetně zápisů..

Becher
Nováček
Nováček

Příspěvek od Becher »

1.59 je lepší hlavně že jede Gshare u jiných není funkční.

a fakt pozor zda máš zapnutou kartu a vypnutý bloker to je nejdůležitější s g share musíš kartu vyndat jinak seká

hdbox FS-9105 +HD PVR fw 2.11.90 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE
rstork
Nováček
Nováček

Příspěvek od rstork »

Pánové díky za rady,

zatím jen poloviční úspěch. Po flashnutí na NXP256_satdigitalne_beta0.10b_no_WEB a reaktivaci karty se všechny programy včetně HBO atd. dekódovaly. Asi po 10 min. však vidím už jen české - přitom mám mít na 2 měsíce všechno zpřístupněno a nevidím ani programy STV1, STV2, které jsou v balíku DIGITAL CZ. Žádnou změnu nastavení jsem neprováděl, jen dolaďoval další stanice. Tohle nechápu.

rstork
Nováček
Nováček

Příspěvek od rstork »

Doplňující info: Patch mám zakázaný.

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Měl bys znovu vše naladit, a některé nové frekvence třeba ani ve fw nejsou, takže je budeš muset udělat manuálně

rstork
Nováček
Nováček

Příspěvek od rstork »

Díky moc. Já to ručně ladil, ale problém byl asi v tom, že jsem frekvence nepřidával do seznamu - jen jsem je nastavil a dal vyhledat. Po nějaké době to však přestalo fungovat. Nyní je to OK, jen EroX-XXX nejdou. Musí se deaktivovat nějaký rodičovský zámek?

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Jestli máš promo, tak tam Eroxxy asi nejsou. Jinak se musí nastavit na kartě věkový limit na nejvyšší položku. já si to nepamatuju, ale čtečka to neumí??? musel jsem to udělat přes CI modul...

roberto555
Nováček
Nováček

Příspěvek od roberto555 »

ahojte

nechem zakladat novu temu tak sa opytam tu. kedze mi o 3 dni skonci G****e, tak planujem kupit irdeto S*****k kartu.
chcem sa opytat aky ste kupili ca modul do uni citacky. na nete som nasiel toto: http://www.atredaj/317/CAM-Irdeto-CI/

myslite ze tento modul je ok? pojde karta v pohode? teraz idem na Fw 1.52

vdaka za odpoved

Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Steiner »

Do uni citacky ide karta a nie modul. CAM modul patrí do CI slotu, a karta aj do CAM modulu ak je uni už obsadená alebo nefunkčná. :D
Ale ak je pravda v predchádzajúcich príspevkoch v tejto téme tak by si ho ani nemusel potrebovať pokiaľ dáš ten správny firmware do boxu a kartu do uni citacky.

„Cross of Iron“
roberto555
Nováček
Nováček

Příspěvek od roberto555 »

jasne mas pravdu zle som to napisal, no len otazkou je ktory je ten "spravny" firmware

ladinek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ladinek »

Becher píše:1.59 je lepší hlavně že jede Gshare u jiných není funkční.

a fakt pozor zda máš zapnutou kartu a vypnutý bloker to je nejdůležitější s g share musíš kartu vyndat jinak seká
becher tobě jede Gshare po roce nebo jak

romerro
Nováček
Nováček

Příspěvek od romerro »

ladinek píše:
Becher píše:1.59 je lepší hlavně že jede Gshare u jiných není funkční.

becher tobě jede Gshare po roce nebo jak
No, 30.12. 2012 - kdy tento příspěvek psal, mu Gshare asi jelo, dnes už je ale po radosti...

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“