Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

Ahoj nevíte někdo jak nastavit tento plugin http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 160&t=5396 nastavím e-mail , heslo ale nejde to uložit zkoušel jsem různé kombinace a nejde to. Funguje to někomu :?: Dík za rady. LS :sad:

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: E-MAIL

Příspěvek od tear12 »

já zkoušel beta verzi a po zadání mého emailu a nastavení pop3 serveru a smtp serveru mi to uložilo, pomocí tlačítka guide pak šlo nahrát uložené účty

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

Tak jsem tam uložil dva účty mám je u Seznamu pop3 a smtp se tam nastavilo automaticky mám to nechat , nebo tam mám nastavit to co mě dal poskytovatel NETU jak se to zadává v Outlooku :?: Ted' ještě co zmáčknout abych mohl e-mail přečíst je to tam na barevná tlačítka zkusil jsem všechny a e-mail se nenačetl. Nevíte jak se e-mail má zobrazit :?: Dík za rady. LS. :sad:

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

smtp musíš nastavit co ti dal poskytovatel a jeden smtp účet ti stačí na víc e-mailových účtů, protože smtp je protokol pro odchozí poštu a tím pádem když tam nebudeš mít od svého poskytovatele netu tak ti to e-mail neodešle :107: . Pop3 server pro každý účet musíš nastavit samozřejmě jiný, pokud máš e-mailové účty na jiných serverech (např. pro seznam - pop3.s*znam.cz, centrum - pop3.c*ntrum.cz atd. (doufám že tímto neporuším pravidla, abych nedostal ban ;) )), pop3 server je totiž server příchozí pošty. Ovládání tohoto pluginu mi šlo jak píšeš přes ty barevné tlačítka ale jak přesně nevím, protože jsem ten plugin testoval v beta fázi v předpředešlým fw a jen krátce, plugin mi zčernal obrazovku a musel jsem ho vždy ukončit :D , po přeinstalování fw jsem ještě netestoval :!:

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

tear12 píše:smtp musíš nastavit co ti dal poskytovatel a jeden smtp účet ti stačí na víc e-mailových účtů, protože smtp je protokol pro odchozí poštu a tím pádem když tam nebudeš mít od svého poskytovatele netu tak ti to e-mail neodešle :107: . Pop3 server pro každý účet musíš nastavit samozřejmě jiný, pokud máš e-mailové účty na jiných serverech (např. pro seznam - pop3.s*znam.cz, centrum - pop3.c*ntrum.cz atd. (doufám že tímto neporuším pravidla, abych nedostal ban ;) )), pop3 server je totiž server příchozí pošty. Ovládání tohoto pluginu mi šlo jak píšeš přes ty barevné tlačítka ale jak přesně nevím, protože jsem ten plugin testoval v beta fázi v předpředešlým fw a jen krátce, plugin mi zčernal obrazovku a musel jsem ho vždy ukončit :D , po přeinstalování fw jsem ještě netestoval :!:
Čau já mám fw 4890 a plugin e-mail jde spustit bez problémů smtp jsem nastavil podle toho co mě dal poskytovatel NETU e-maily jdou už i číst odesílat jsem je ještě nezkoušel. Škoda , že nejde připojit klávesnice psát to ovladačem asi není moc pohodlný :!: LS :wink:

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

Ale usb klávesnice připojit asi jde myslím jsem že to zde někde na fóru četl

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“