Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj nevíte někdo jak nastavit tento plugin http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 160&t=5396 nastavím e-mail , heslo ale nejde to uložit zkoušel jsem různé kombinace a nejde to. Funguje to někomu
Dík za rady. LS :sad:
- tear12
- Mírně pokročilý

Re: E-MAIL
já zkoušel beta verzi a po zadání mého emailu a nastavení pop3 serveru a smtp serveru mi to uložilo, pomocí tlačítka guide pak šlo nahrát uložené účty
Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam uložil dva účty mám je u Seznamu pop3 a smtp se tam nastavilo automaticky mám to nechat , nebo tam mám nastavit to co mě dal poskytovatel NETU jak se to zadává v Outlooku
Ted' ještě co zmáčknout abych mohl e-mail přečíst je to tam na barevná tlačítka zkusil jsem všechny a e-mail se nenačetl. Nevíte jak se e-mail má zobrazit
Dík za rady. LS. :sad:
- tear12
- Mírně pokročilý

smtp musíš nastavit co ti dal poskytovatel a jeden smtp účet ti stačí na víc e-mailových účtů, protože smtp je protokol pro odchozí poštu a tím pádem když tam nebudeš mít od svého poskytovatele netu tak ti to e-mail neodešle
. Pop3 server pro každý účet musíš nastavit samozřejmě jiný, pokud máš e-mailové účty na jiných serverech (např. pro seznam - pop3.s*znam.cz, centrum - pop3.c*ntrum.cz atd. (doufám že tímto neporuším pravidla, abych nedostal ban
)), pop3 server je totiž server příchozí pošty. Ovládání tohoto pluginu mi šlo jak píšeš přes ty barevné tlačítka ale jak přesně nevím, protože jsem ten plugin testoval v beta fázi v předpředešlým fw a jen krátce, plugin mi zčernal obrazovku a musel jsem ho vždy ukončit
, po přeinstalování fw jsem ještě netestoval 
Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
- Kessn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Čau já mám fw 4890 a plugin e-mail jde spustit bez problémů smtp jsem nastavil podle toho co mě dal poskytovatel NETU e-maily jdou už i číst odesílat jsem je ještě nezkoušel. Škoda , že nejde připojit klávesnice psát to ovladačem asi není moc pohodlnýtear12 píše:smtp musíš nastavit co ti dal poskytovatel a jeden smtp účet ti stačí na víc e-mailových účtů, protože smtp je protokol pro odchozí poštu a tím pádem když tam nebudeš mít od svého poskytovatele netu tak ti to e-mail neodešle. Pop3 server pro každý účet musíš nastavit samozřejmě jiný, pokud máš e-mailové účty na jiných serverech (např. pro seznam - pop3.s*znam.cz, centrum - pop3.c*ntrum.cz atd. (doufám že tímto neporuším pravidla, abych nedostal ban
)), pop3 server je totiž server příchozí pošty. Ovládání tohoto pluginu mi šlo jak píšeš přes ty barevné tlačítka ale jak přesně nevím, protože jsem ten plugin testoval v beta fázi v předpředešlým fw a jen krátce, plugin mi zčernal obrazovku a musel jsem ho vždy ukončit
, po přeinstalování fw jsem ještě netestoval
- tear12
- Mírně pokročilý

Ale usb klávesnice připojit asi jde myslím jsem že to zde někde na fóru četl