skylink nejedou české programy
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- petrisko
- Nováček

skylink nejedou české programy
zdar pánové .... potřebuji poradit .. v neděli ráno zapnu tv+sat a české programy hlásí zakódováno kromě novy hd a volně šiřitelných programů ... slováci jedou bez problémů; nepomohla ani reautorizace karty; soft 4585 + setting pro bílou kartu tuším od thomika???
je chyba vůbec na mé straně???
a do toho finále MS v hokeji :eek:
AZbox HD Premium, Atra 1+3, Skylink ICE, twin monoblok inverto, Diseqc LNB 1 a LNB 2, 85cm AL, soft E2 1.6.0,CCcam 2.3.0., A-DATA NH92 500Gb
- marek66
- Nováček

Re: skylink nejedou české programy
Skylink ide, česke i slovenskepetrisko píše:zdar pánové .... potřebuji poradit .. v neděli ráno zapnu tv+sat a české programy hlásí zakódováno kromě novy hd a volně šiřitelných programů ... slováci jedou bez problémů; nepomohla ani reautorizace karty; soft 4585 + setting pro bílou kartu tuším od thomika???
2x AZBox HD Elite, NAS 2TB, WD Caviar Green 3,5" HDD 1.0TB 5400RPM 64MB SATA/USB, CCcam 2.3.0 (Skylink-S), 28E-23,5E-13E-5E, RTI 1.7, SAMSUNG PDP 50", PANASONIC PDP 42"
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Někdy začátkem měsíce jsem psal, že si máte nachytat zápisy na české programy na další rok. Právě včera skončily. Asi ti to neprochází, používáš Multicas nebo newcs+mgcamd?
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- andrejtom
- Nováček

ak mas Mgcamd+Newcs tak neprejdu zapisy na kartupetrisko píše:zdar pánové .... potřebuji poradit .. v neděli ráno zapnu tv+sat a české programy hlásí zakódováno kromě novy hd a volně šiřitelných programů ... slováci jedou bez problémů; nepomohla ani reautorizace karty; soft 4585 + setting pro bílou kartu tuším od thomika???
skus Multicas, tam zapisy prejdu
VU+ DUO 2 VTi najnovsie, AZBox ME E2 RTi 1.8 a este Ariva 200+ zopar SD, SkyLink HD, motor HH90 USALS, Gibertini OP85L, TV Panasonic P42V10E, Router Apple TimeCapsule
-
solar98
- Nováček

Presne tak, zápisy na české programy končili 22.5.2010. Ráno som prehodil na MultiCAS s povolenými zápismi, reautorizoval som kartu a za 2 minutky som už pozeral. Teraz zápisy prišli na rok dopredu: platnosť do 22.5.2011
- JirkaB2
- Mírně pokročilý

už mám 2hodiny zapnutý satelit na CT1 a aktivovaný MultiCAS a pořád zakódováno (dal jsem 2.kartu z jinýho satu a ta v Azku jede) ale pokud tu z Azka dám do jiného satu, tak ji to vůbec nenačte. Dal jsem ji tedy zase do Azka a čekám a čekám a furt nic. Jak dloho může trvat ten zápis když je karta v "pomalým karuselu"? hodinu, 3, 4 nebo den?
Nebo je ta karta poškozená? Včera ještě vše šlo.
Pro jistotu jsem dal ještě reautorizaci karty na Skylinku.
Po reautorizaci jsem čekal asi 5minut a jede
Nebo je ta karta poškozená? Včera ještě vše šlo.
Pro jistotu jsem dal ještě reautorizaci karty na Skylinku.
Po reautorizaci jsem čekal asi 5minut a jede
Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
- petrisko
- Nováček

používám multicas
znamená to že mám stáhnout nový nebo jak povolím zápisy na kartu??
tak jsem tam dla tenhle ten poslední z tohoto vlákna a už nejede vůbec nic
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 159&t=4031
znamená to že mám stáhnout nový nebo jak povolím zápisy na kartu??
tak jsem tam dla tenhle ten poslední z tohoto vlákna a už nejede vůbec nic
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 159&t=4031
AZbox HD Premium, Atra 1+3, Skylink ICE, twin monoblok inverto, Diseqc LNB 1 a LNB 2, 85cm AL, soft E2 1.6.0,CCcam 2.3.0., A-DATA NH92 500Gb
- petrisko
- Nováček

tak omyl už jedou všechny ... jenom jedna věc když to přepnu tak je na chvíli zakódováno a až pak najede nebo až přepnu na jiný program a apak zpět ...
což mi na starém multicasu nedělalo ... není na to nějaký jiný lék???
zatím ď
což mi na starém multicasu nedělalo ... není na to nějaký jiný lék???
zatím ď