skylink nejedou české programy

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
petrisko
Nováček
Nováček

skylink nejedou české programy

Příspěvek od petrisko »

zdar pánové .... potřebuji poradit .. v neděli ráno zapnu tv+sat a české programy hlásí zakódováno kromě novy hd a volně šiřitelných programů ... slováci jedou bez problémů; nepomohla ani reautorizace karty; soft 4585 + setting pro bílou kartu tuším od thomika???
je chyba vůbec na mé straně???
a do toho finále MS v hokeji :eek:

AZbox HD Premium, Atra 1+3, Skylink ICE, twin monoblok inverto, Diseqc LNB 1 a LNB 2, 85cm AL, soft E2 1.6.0,CCcam 2.3.0., A-DATA NH92 500Gb
marek66
Nováček
Nováček

Re: skylink nejedou české programy

Příspěvek od marek66 »

petrisko píše:zdar pánové .... potřebuji poradit .. v neděli ráno zapnu tv+sat a české programy hlásí zakódováno kromě novy hd a volně šiřitelných programů ... slováci jedou bez problémů; nepomohla ani reautorizace karty; soft 4585 + setting pro bílou kartu tuším od thomika???
Skylink ide, česke i slovenske

2x AZBox HD Elite, NAS 2TB, WD Caviar Green 3,5" HDD 1.0TB 5400RPM 64MB SATA/USB, CCcam 2.3.0 (Skylink-S), 28E-23,5E-13E-5E, RTI 1.7, SAMSUNG PDP 50", PANASONIC PDP 42"
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Někdy začátkem měsíce jsem psal, že si máte nachytat zápisy na české programy na další rok. Právě včera skončily. Asi ti to neprochází, používáš Multicas nebo newcs+mgcamd?

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
andrejtom
Nováček
Nováček

Příspěvek od andrejtom »

petrisko píše:zdar pánové .... potřebuji poradit .. v neděli ráno zapnu tv+sat a české programy hlásí zakódováno kromě novy hd a volně šiřitelných programů ... slováci jedou bez problémů; nepomohla ani reautorizace karty; soft 4585 + setting pro bílou kartu tuším od thomika???
ak mas Mgcamd+Newcs tak neprejdu zapisy na kartu
skus Multicas, tam zapisy prejdu

VU+ DUO 2 VTi najnovsie, AZBox ME E2 RTi 1.8 a este Ariva 200+ zopar SD, SkyLink HD, motor HH90 USALS, Gibertini OP85L, TV Panasonic P42V10E, Router Apple TimeCapsule
solar98
Nováček
Nováček

Příspěvek od solar98 »

Presne tak, zápisy na české programy končili 22.5.2010. Ráno som prehodil na MultiCAS s povolenými zápismi, reautorizoval som kartu a za 2 minutky som už pozeral. Teraz zápisy prišli na rok dopredu: platnosť do 22.5.2011

JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

už mám 2hodiny zapnutý satelit na CT1 a aktivovaný MultiCAS a pořád zakódováno (dal jsem 2.kartu z jinýho satu a ta v Azku jede) ale pokud tu z Azka dám do jiného satu, tak ji to vůbec nenačte. Dal jsem ji tedy zase do Azka a čekám a čekám a furt nic. Jak dloho může trvat ten zápis když je karta v "pomalým karuselu"? hodinu, 3, 4 nebo den?
Nebo je ta karta poškozená? Včera ještě vše šlo.
Pro jistotu jsem dal ještě reautorizaci karty na Skylinku.
Po reautorizaci jsem čekal asi 5minut a jede

Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
petrisko
Nováček
Nováček

Příspěvek od petrisko »

používám multicas
znamená to že mám stáhnout nový nebo jak povolím zápisy na kartu??

tak jsem tam dla tenhle ten poslední z tohoto vlákna a už nejede vůbec nic
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 159&t=4031

AZbox HD Premium, Atra 1+3, Skylink ICE, twin monoblok inverto, Diseqc LNB 1 a LNB 2, 85cm AL, soft E2 1.6.0,CCcam 2.3.0., A-DATA NH92 500Gb
petrisko
Nováček
Nováček

Příspěvek od petrisko »

tak omyl už jedou všechny ... jenom jedna věc když to přepnu tak je na chvíli zakódováno a až pak najede nebo až přepnu na jiný program a apak zpět ...
což mi na starém multicasu nedělalo ... není na to nějaký jiný lék???
zatím ď

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“