Edit channels list -jaky program?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
okverd
Nováček
Nováček

Edit channels list -jaky program?

Příspěvek od okverd »

Prosim Vas chtel by sem skopirovat z jednoho channel listu do druheho niektere favorite programi. Skousel jsem to z Maz, ale nejak to nejde..
Prosim Vas muzete mi poradit jaky program je nejlepsi na edit channels.
Predem moc dekuji.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Edit channels list -jaky program?

Příspěvek od dempsey »

Podobnú otázku som videl viac krát nielen od Teba a doteraz nechápem čo to vlastne chceš ?
Chanel list niesú len názvy programov v nejakom textovom editore. Každý kanál má mrte parametrov ktoré musia byť presne špecifikované a na správnom mieste.
Miešať dva settingy dohromady je nemožné. Nejde to na nijakom prijímači a ani editore k nemu.
Upravovať a premiestňovať kanály prípadne skupiny môžeš len v jednom settingu

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
fittipaldi
Nováček
Nováček

Příspěvek od fittipaldi »

Mám ešte Humax 5400 a tu je normálne, že si otvorím 2 settingy vedľa seba a kopírujem programy z jedného do druhého cez editor Humbox. Neviem, či sa autor príspevku ale pýta na toto. Pri Humaxe som to využíval často, keď sa zmenili frekvencie programov alebo dáke pribudli. Stiahol so si z netu nový full setings a prehodil do môjho len programy o ktoré som mal záujem. Samozrejme, že ako píše dempsey museli tam byť zhodné nastavenia satelitných pozícií ... Tiež som nad tým uvažoval, či to dokáže aj MAZ.

hitman222
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hitman222 »

fittipaldi píše:Mám ešte Humax 5400 a tu je normálne, že si otvorím 2 settingy vedľa seba a kopírujem programy z jedného do druhého cez editor Humbox. Neviem, či sa autor príspevku ale pýta na toto. Pri Humaxe som to využíval často, keď sa zmenili frekvencie programov alebo dáke pribudli. Stiahol so si z netu nový full setings a prehodil do môjho len programy o ktoré som mal záujem. Samozrejme, že ako píše dempsey museli tam byť zhodné nastavenia satelitných pozícií ... Tiež som nad tým uvažoval, či to dokáže aj MAZ.
To same jde taky v Dreamboxe.Je to DreamboxEdit,ale u editoru pro Azbox to nejde.

Dream800 HDse_OpenPli
Vu+Solo2_OpenPli
Cloud-ibox3_OpenPli
Dreambox 7020,Dreambox 500
Samsung UE46ES8000
A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 320GB - modrý (blue), 12mm, USB2.0, 5400ot, ANH92-320GU-RBL,
motor SG2100(SKY Link)
fittipaldi
Nováček
Nováček

Příspěvek od fittipaldi »

To kopírovanie programov by som aj ožalel, no doposiaľ sa mi nepodaril nájsť žiaden editor, ktorý by pracoval s tunerom A aj B.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“