Který firmware

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
LubosD
Nováček
Nováček

Který firmware

Příspěvek od LubosD »

Ahoj,

moc mě netěší, že co firmware, to jiné chyby :-( Existuje nějaký firmware, kde:

1) se kanály přepínají pod 3 sekundy při připojení k oscam serveru přes protokol newcs
2) funguje rychlé přetáčení videí

a jako bonus:

3) neblbne EPG, kdy u některých kanálů najednou zmizí název aktuálního pořadu

Trochu lituju toho, že jsem si zvolil zrovna tenhle STB :-( Amiko STB nemá problémy (přepíná okamžitě), jen to přehrávání videí ze sítě můj model neumí - proto jsem kupoval tenhle Dreamsky.

Děkuju moc!

fantozi55
Nováček
Nováček

Re: Který firmware

Příspěvek od fantozi55 »

posledny soft ktory dokaže pretačať video je 1,31 ma celkom slušne prepinanie, s oscamom Ti neporadim ten nepouživam .ja tiež lutujem že som sa nan ulakomil .kupil som si drembox 800 hdse a je to bomba použivam ho ako server aj klient a šlape perfektne prepinanie okamžite do 1 sekundy aj hd aj medzi družicami aj servrami zdielanie po sieti proste nelutujem ,zohnal som ho za 360 euro rovno s predajni komplet zo zarukov .dremskeho som dal deťom do izby a čakam kedy sa poje... a už aj ho menim za linux ktory ma aj enigmu 2. dreamsky 256 je celkom nadupany ako multiprehravač a pripojenie na internet zato mu udelujem pochvalu ,ale ako satelit stoji za prd dokonca sa nevirovna ani opticumu -403 s ktorym ako satelitom som velmi spokojny použivam ho ako klienta na 3 servre a nemam žiadny problem .dreamsky je velmi citlivy na prehrievanie hlavne pri HD programoch mal som snim velke problemi ked boli tie horučavi ked si prečitaš moje prispevky tu na fore tak sa toho dozvieš viac .už je vela softverov na tak kratku dobu ako je na trhu a žiadna slava čo ma štve tak je to pretačanie videa ktore nezvladaju posledne softy.

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“