PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Rady a návody pro majitele HD-BOX přijímače.

Moderátor: By.Bob

otik
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 05 bře 2011, 15:03

PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od otik »

Dobrý den mam dvoutunerový HD BOX 9300 a kartu SKYLINK ICE , měl by někdo upravený PLUGIN OSCAM nastaven na IRDETO 0624 pro programy (Prima Krimi) atd který by šel pčes USB nahrát bez dalších nastavení a fungoval bez problémů. Mám jeden podobný který testuji ale když nahrávám na tuneru T1 ,tak při přepínání programů se na tuneru T2 po více přepnutí program přestane na T2 rozkódovávat a musím přijímač restartovat vyp/zap.Když nenahrávám je ok. Předem děkuji za radu v příloze přidávám plugin co mám ,třeba někomu pomůže v jednotunerovém přístroji.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1038
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 68 poděkování

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od efendy55 »

ked frčíš v oscame tak si to nastav cez web oscam a máš po probléme .... :89:


Všetko4K,Linux E2
milven
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 21 lis 2012, 11:25

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od milven »

Mě ten tvůj oscam v HD-BOX -9105+ nejede .


Uživatelský avatar
zilizila Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 461
Registrován: 28 pro 2010, 00:03
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od zilizila »

@otik, @milven:

vyskúšaj tento:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
VU+ Ultimo4K & OpenATV 6.3
VU+ ZERO & OpenATV 6.4

Gibertini OP 100SE + multifeed 13°E+19,2°E+23,5°E
Stream from Octagon SF4008 & Triax TSS 400 MKII
Gibertini OP 85LN + motor & OP 100XP + motor
milven
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 21 lis 2012, 11:25

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od milven »

IRDETO NEJEDE.


Uživatelský avatar
zilizila Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 461
Registrován: 28 pro 2010, 00:03
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od zilizila »

Nejede, jede ICE IRDETO.


zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
VU+ Ultimo4K & OpenATV 6.3
VU+ ZERO & OpenATV 6.4

Gibertini OP 100SE + multifeed 13°E+19,2°E+23,5°E
Stream from Octagon SF4008 & Triax TSS 400 MKII
Gibertini OP 85LN + motor & OP 100XP + motor
otik
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 05 bře 2011, 15:03

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od otik »

Dobry den ten muj plugin je na staven na Irdeto 0624 ale funguje s mou karto ICE skylink po stazění robalit zip a potom jeko plugin přes USB nahrat do přijímače měli by se v menu přijímače objevit po stahnutí tři složky OSCAM -streamboart - ručně , pod ní OSCAM -start -- automaticky a Oscam - stop - ručně v případě že to tak je Počkat 40 vteřin než rozkouje programy .popřípadě zap vyp přístroj . ( v případě že v menu přistroje je jen Oscam start a oscam stop je nutno před stažením pluginu zelené tlačítko naformátovat a teprve potom nahrát do přístroje aby to byli tři složky v menu ) A taky zkusit Prima Krimi a počkat ten je v Irdeto 0624.Plugin byl určen jako pro HD 9105 +. Ale nevim jestli funguje pro karty M7 IRDETO.


otik
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 05 bře 2011, 15:03

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od otik »

Dobrý den PLUGIN od moderátora ZILIZILA ,OScam 11390 sh4 amino v Hd Boxu 9300 s ICE kartou nejde po zapnutí start se sám vypne nerozkoduje. Dík za pokus


milven
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 21 lis 2012, 11:25

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od milven »

Plugin od Otíka funguje!!!Je potřeba to udělat podle toho ,jak má napsáno níže.


otik
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 05 bře 2011, 15:03

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od otik »

Dobrý den jsem rád že někomu funguje ještě doporučuji v případě dvou vstupu na katru dát kartu do spodní čtečky .Otik


rubu
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 17 lis 2014, 20:58

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od rubu »

Dobrý den, použil jsem dva Oscamy od otika, "oscam-IRD-plugin.zip" který nefungoval, měl stejné chyby jaké popisuje, zasekával se při nahrávání z T1 a přepínání kanálů na T2. Zjistil jsem, že soubor "oscam" je z roku 2014. Nahradil jsem ho stejnojmenným souborem z "plugin.zip" a voalá funguje bez problémů :55:


rubu
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 17 lis 2014, 20:58

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od rubu »

Pardon, ten druhý byl od "zlizila"


otik
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 05 bře 2011, 15:03

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od otik »

Dobry den chtěl bych poprosit RUBU jestli by ten plugin co mu jde bez problemu mohl zveřejnit ke stažení aby bylo možné ho vyzkoušet dik Otik


vlada Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 54
Registrován: 15 led 2009, 11:24
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od vlada »

Mistře, vše potřebné je již zveřejněno... :D


simstra
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 09 zář 2014, 11:20

Re: PLUGIN OSCAM NASTAVEN NA IRDETO 0624

Příspěvek od simstra »

ok otazka: stiahol som plug in oscam, ako ho nainstalujem ?


Odpovědět

Zpět na „Rady a návody“