cccam nebo oscam na Android TV

Volná diskuze.
Odpovědět
JaroslavH Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 28 led 2020, 16:45

cccam nebo oscam na Android TV

Příspěvek od JaroslavH »

Zdravím, je reální rozchodit satsharing na TV s androidem? Dají se někde stáhnout apk pro cccam nebo oscam?

Nechci tady řešit root televize, nutnost satelitní antény,... Zajímá mě jen, jestli je tato myšlenka realizovatelná.

Děkuji za případné odpovědi.


Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1040
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 68 poděkování

Re: cccam nebo oscam na Android TV

Příspěvek od efendy55 »

pokial viem tak nie. :46:


Všetko4K,Linux E2
ktonycz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 06 kvě 2020, 01:03

Re: cccam nebo oscam na Android TV

Příspěvek od ktonycz »

Ahoj, taky mě toto téma hodně zajímá. Koupil jsem TV Philips 65" Philips 65PUS7304 v domění, že s androidem bez problému rozchodím TV jako klienta cccam.
https://www.alza.cz/65-philips-65pus7304-d5589594.htm

Bohužel zkusil jsem snad všechno a hledal všude možně. Rozchodil jsem na TV oscam, ale jsem schopný ho používat jen jako server pro další zařízení, prostě na TV se mi nepodařilo nic rozběhnout tak, aby TV přehrávala kódované programy.

Bylo by skvělé, kdyby se našel nějaký šikula, co poradí. :)


Uživatelský avatar
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1245
Registrován: 04 úno 2009, 16:21
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 173 poděkování

Re: cccam nebo oscam na Android TV

Příspěvek od 005jon »

vyskúšaj

Testované v systéme Android Oreo - API 27 a v systéme Android 5.0.1 - API 21/20
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


jajatv Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 03 čer 2020, 12:26

Re: cccam nebo oscam na Android TV

Příspěvek od jajatv »

Ahoj, prosim je k tomu potřeba root?
Ď
Naposledy upravil(a) jajatv dne 03 čer 2020, 12:39, celkem upraveno 2 x.


jajatv Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 03 čer 2020, 12:26

Re: cccam nebo oscam na Android TV

Příspěvek od jajatv »

Ahoj, oscam rozchodit jde ale tv se nepripoji jako klient, je nějaký config pro Phildu oled 803? Děkuji za pomoc


mikuu Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 20 říj 2020, 14:32

Re: cccam nebo oscam na Android TV

Příspěvek od mikuu »

Ahoj, apka mi jede na Androidovi 55PUS7303/12 Philips, ale dále ji nemůžu rozchodit (cccam, newcamd). Nepomáhá měnit boxtype...
Můžete mi říct, co dělám špatně? Přílohou log a conf. Na samsungovi jsem rozběhl oscam přes samygo, ale na androidovi se mi s touto APK nedaří..

Děkuji
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


mikuu Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 20 říj 2020, 14:32

Re: cccam nebo oscam na Android TV

Příspěvek od mikuu »

mikuu píše: 21 říj 2020, 21:29 Ahoj, apka mi jede na Androidovi 55PUS7303/12 Philips, ale dále ji nemůžu rozchodit (cccam, newcamd). Nepomáhá měnit boxtype...
Můžete mi říct, co dělám špatně? Přílohou log a conf. Na samsungovi jsem rozběhl oscam přes samygo, ale na androidovi se mi s touto APK nedaří..

Děkuji
Tak po hledání na různých fórech jsem to už pochopil. Jde jen o server, ale nikoliv clienta, který umí převést komunikaci s vestavěným sat TV tunerem.
Vypadá to, že Philips zatím odolává rootování televizorů a nelze umístit vhodnou DVB-API. Je to škoda, protože u Samsung to jede perfektně přes samygo.
Asi jedinou možností u Philipsu je tedy použít CAM Diablo, ale v tom se nevyznám...

:51:


maxmin
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 12 srp 2014, 19:26
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: cccam nebo oscam na Android TV

Příspěvek od maxmin »

Samsung jde perfektne?
Kde bych nasel vice informaci. Rad bych rodicum koupil novou TV ktera bude spolehlive fungovat jako oscam client. (Protokol treba newcamd z casdshare.cc)
Na kterych modelech se to da rozchodit? Root mi nevadi


Orfin2 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 15 srp 2020, 12:52

Re: cccam nebo oscam na Android TV

Příspěvek od Orfin2 »

tak na nové televizi od Samsungu to opravdu nepojede...naopak tuto vymoženost mohou dostat starší modely a u nich bývá zejména omezení ve verzi firmwaru....takže to chce sehnat pokud možno starší typ televize, která nebyla aktualizována. Pokud to jde, tak musím být na routeru zakázané aktualizační servery Samsungu - pokud ne, tak se aktualizuje FW a tím ztrácíte root oprávnění, které je třeba k provozu např. OSCAMu. Mám pocit, že nejnovější Samsung, který jde upravit, je z rodiny Q/QN


Odpovědět

Zpět na „Volná diskuze“