Nepotřebuješ žádné (GSU). Součástí tohoto image OpenPLI 7.0 je (softcam panel) v něm je docela slušný Oscam a dobře čte ze serverů. Až budeš mít ZOOM funkční, nainstaluj si tam CCcam 2.3.0 je přednastaven, že jako jeden z mála bez jakéhokoliv zásahu čte (ICE) skylink kartu (přímo tento konkrétní). Existují i jiné se stejným číslem a nefungují na toto. Nejsem si jist, co by řekl na mrvou, čerstvě zaplacenou kartu. Asi by bylo potřeba kartu nejdřív načíst v nějakém jiném zařízení, ale když na ní budou zápisy, tak pak půjde. Ale celkově se vyprdni na kartu a udělej vše jak jsem napsal a budeš mile překvapen. Chápu, že důchodci si dělají život záměrně složitější, možná i bez uvědomění, protože každý si rád u toho zanadává, ale my mladí 40+ co se důchodu nedožijeme, si raději dělamé vše jednodušší, aby to tak nějak odsejpalo a vše na poprvé fungovalo. Proto jsem to vše vytvořil. Jen je škoda, že to nedokážu všem najednou kompletně předat, aniž by se stím musel někdo trápit a musel jsem to každému zvlášť hodiny a dny, vysvětlovat. To stěma důchodcema neber zas tak vážně, mám k nim úctu, většina z nich toho má v hlavě o mnoho víc než já. ps. neinstaluj pi...ny, jen důležité. To co jsem psal a vše bude OK. Pozorně čti postup co píšu. Řekl bych, že by to mělo být dostatečně popsáno. A4 mého šíleného slohu, rovná se pár kliknutí a pár minut stráveného času zprovozněním.