CCcam free server downloader
Moderátoři: schmegea, monkus, gorick
-
- Nováček
- Dal poděkování: 3 poděkování
- BextrH
- Mazák
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 343 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: CCcam free server downloader
Všem díky za test, ale vypadá to že to ještě úplně nedotáhl a stejná hláška vyskakuje všem. Teď už je na tom o něco lépe, bez chyby, ale menu zobrazuje divně, nesprávně. Ale zatím stím moc dál nepohl. Tak snad časem. Jak to rozchodí, nebude už tak velkej problém, změnit to na klasickej ZOOM plugin.
Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
-
- Nováček
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Ahoj mám dotaz nemohl by jsi udělat lite verzi all ipk jenom pro servry děkuji
- BextrH
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. No asi by se to dalo, dokonce už jsem ji v minulosti asi dělal a dával sem. Ale v podstatě stačí si ZOOM přepnout na Lite verzi a máš to. Někde to tam na hlavním menu je asi dole. Je tam pak jen stažení všech a nic víc. Pak se to dá přepnout zpět na plnou verzi.
Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
-
- Mírně pokročilý
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
jj, psalo se o tom před rokem zde: » 31 led 2022, 00:25
https://www.forum.satdigitalne.cz/subdo ... 59#p124959No, nechci ti radit, je to tvoje dílo, ale já bych to asi rozdělil na 2 plugi-ny.
...
Navíc pokud se plug-in bude překládat do Pythonu 3, tak to lze udělat po částech.
-
- Nováček
Díky skusím se tam podívat jestli je tam ta litte verze.A servery tam budou všechny ?
- BextrH
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Ten Lite je zde https://www.forum.satdigitalne.cz/subdo ... 4&start=15
Jen si myslím že by se musel odinstalovat ...ZOOM protože to bude asi stejné, jen ořezané.
A předpokládám, že by se tam musel nahradit skript z poslední verze ZOOMu aby ty servery byly aktuální.
Dále už si nejsem jist, co ten plugin v té době vše uměl. Jestli to tehdy nebylo pouze pro CCcam. Čili bez převodu pro Oscam atd. a možná i restartu CAMu.
Protože CCcam nepotřebuje restart na to aby viděl nově vložené servery do .../etc/CCcam.cfg Takže to možná tehdy nebylo.
Pokud budu mít někdy čas, mohl bych tuto Lite verzi oprášit a ošetřit, ale nyní moc času nemám.
Sice jdu do práce až ráno, ale potřebuji dělat ještě jiné věci doma.
Já osobně netuším proč by někdo potřeboval tuto verzi, protože do toho pluginu člověk za den stejně neleze, maximálně jednou za den.
Například já mám aktivováno ....stažení všech serverů po startu E2. Mám přístroj na prodlužce s vypínačem. Ráno to přecvaknu a najede mě TV i satelitem i s obrazem. Takže já ten plugin nezapínám vůbec. Pro tchýni tento postup byl složitý, vytáhnout to z elektriky a zase připojit, nebo vzadu přepnout přepínačem, tam a zpět. Tak jsem jí udělal stažení všech na jedno tlačítko. Třeba na tlačítko nahrávání, protože ona nenahrává. Takže ho zmáčkne ono jí to upozorní že to bude stahovat a zmizí to a může koukat. Nastaveno na skript BUTON.sh To by se zde dalo taky dohledat v příspěvcích.
Takže pro důchodce ta Lite verze možná dobrá. Řekl bych že pro ně jsem to tehdy dělal. Nakonec jsem Lite verzi nacpal do klasického ZOOMu, aby se to na to po veškeré základní instalaci ke které je ZOOM potřeba dalo přepnout.
Jen si myslím že by se musel odinstalovat ...ZOOM protože to bude asi stejné, jen ořezané.
A předpokládám, že by se tam musel nahradit skript z poslední verze ZOOMu aby ty servery byly aktuální.
Dále už si nejsem jist, co ten plugin v té době vše uměl. Jestli to tehdy nebylo pouze pro CCcam. Čili bez převodu pro Oscam atd. a možná i restartu CAMu.
Protože CCcam nepotřebuje restart na to aby viděl nově vložené servery do .../etc/CCcam.cfg Takže to možná tehdy nebylo.
Pokud budu mít někdy čas, mohl bych tuto Lite verzi oprášit a ošetřit, ale nyní moc času nemám.
Sice jdu do práce až ráno, ale potřebuji dělat ještě jiné věci doma.
Já osobně netuším proč by někdo potřeboval tuto verzi, protože do toho pluginu člověk za den stejně neleze, maximálně jednou za den.
Například já mám aktivováno ....stažení všech serverů po startu E2. Mám přístroj na prodlužce s vypínačem. Ráno to přecvaknu a najede mě TV i satelitem i s obrazem. Takže já ten plugin nezapínám vůbec. Pro tchýni tento postup byl složitý, vytáhnout to z elektriky a zase připojit, nebo vzadu přepnout přepínačem, tam a zpět. Tak jsem jí udělal stažení všech na jedno tlačítko. Třeba na tlačítko nahrávání, protože ona nenahrává. Takže ho zmáčkne ono jí to upozorní že to bude stahovat a zmizí to a může koukat. Nastaveno na skript BUTON.sh To by se zde dalo taky dohledat v příspěvcích.
Takže pro důchodce ta Lite verze možná dobrá. Řekl bych že pro ně jsem to tehdy dělal. Nakonec jsem Lite verzi nacpal do klasického ZOOMu, aby se to na to po veškeré základní instalaci ke které je ZOOM potřeba dalo přepnout.
-
- Nováček
Ono mě napadlo že ten borec kteremu to zatím nejde předělat na py 3 cely plugin a že ta litte verze by možná byla jednodušší předělat na py3. děkuji
-
- Nováček
Tu litte verzi jsem si stáhl a nainstaloval jenže to hlásí nějakou nekompaktibylitu architektura podle mně asi to že vu+ zero 4k je jine než normální HD přijímač.
- BextrH
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Až budu mít čas tak to odzkouším, ale mělo by to fungovat stejně jako ZOOM. Je to to samí, jen tam je místo cca 400 skriptů, asi jen jeden, nebo dva a menu je sražený do cca dvou řádků. To je jediný rozdíl, jinak je to stále stejný plugin. On má právě k dispozici původí plugin ze kterého jsem udělal ZOOM.
Stále na něj nadává, něco ve stilu který prase to dělalo atd. jen slušnějc
a já jen, ....to já ne
Já ho jen předělal a přidal do něj mraky skriptů, které jsem napsal. No a všelijak ho vytunil, změny velikosti, změny jazyků a spousta dalších funkcí atd. Vše jsem dělal jen podle selských nápadů, jak by to asi mohlo jít udělat. Každý z těch nápadů je triviálně jednoduchý a ve finále to působý docela velkolepě.
Ale kdybych chtěl něco upravovat nebo předělávat, tak už se v tom asi ani nevyznám, je to tak trochu jako Rubikova kostka. Někde tam na sebe navazuje spousta skriptů a souborů. Aktivací jednoho se spustí druhý a ten přepíše znění toho prvního a ten po opětovném spuštění už dělá něco jiného atd.
Stále na něj nadává, něco ve stilu který prase to dělalo atd. jen slušnějc

Já ho jen předělal a přidal do něj mraky skriptů, které jsem napsal. No a všelijak ho vytunil, změny velikosti, změny jazyků a spousta dalších funkcí atd. Vše jsem dělal jen podle selských nápadů, jak by to asi mohlo jít udělat. Každý z těch nápadů je triviálně jednoduchý a ve finále to působý docela velkolepě.
Ale kdybych chtěl něco upravovat nebo předělávat, tak už se v tom asi ani nevyznám, je to tak trochu jako Rubikova kostka. Někde tam na sebe navazuje spousta skriptů a souborů. Aktivací jednoho se spustí druhý a ten přepíše znění toho prvního a ten po opětovném spuštění už dělá něco jiného atd.
- BextrH
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Ještě doplním, že ...jak ten borec sliboval, že to překope do py3 nějak přestal vydávat zkušební verze a teď tam je nějak ticho po pěšině, možná se na to vyprdnul. Ono v podstatě už v minulosti mě vícero lidí slibovalo že můj plugin překopou, nebo vylepší, nebo dají jiný kabát, nakonec to každý raději vzdal, protože to není sranda a je to zodpovědnost. To jen já tu káru táhnu možná už nějaký ten rok pořád sám. A divím se, většina funkcí stále funkční. Ono některé funkce zůstanou funkční navždy, třeba změna velikosti menu atd. Ale ty funkce které jsou vázané na nějakou www stránku, tak ty po jejím ukončení nebo změně, nemusí už fungovat. Například stažení pluginů a camů atd. tak dokud mě bude fungovat google úložiště, tak půjdou stáhnout a nainstalovat i nadále. Začínal jsem na úložišti uloz.to ale tam mě to stále házelo klacky pod nohy, takže jsem nakonec uschopnil to zdarma úložiště na google. Například nevím co by tomu řeklo úložiště kdybych tam dal nějaký film, předpokládám, že by mě ho brzo blokli, ale když tam jsou jen pluginy a malé soubory, tak to stále maká. Dá se říct že i plugin ...Stream Hunter, to je taky taková malá překopávka z jiného. Ale z pluginu který byl skoro k prdu jsem vytvořil nádherný multimedální přehrávač filmů z různých serverů. Naprosto jednoduchý na obsluhu i vzhled. Funkční i na starých přístrojích. No a to je v podstatě asi tak všechno čeho jsem chtěl v tomto koníčku docílit. Bude to znít možná namyšleně a to opravdu nejsem. ...Co jsem chtěl, to jsem dokázal. Mám stahovač serverů ZOOM ...můžete koukat na TV. Mám přehrávač Stream Hunter ...můžete koukat na filmy. Vše funguje jednoduše pomocí skriptů a pár základních příkazů. Už nemám co bych lidem dal víc. Mě stačí jen dobrý pocit že to lidem slouží. A mě v podstatě taky. Hezký večer.
-
- Nováček
- BextrH
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:

Jeden uživatel do mě tak dlouho šťoural (v dobrém slova smyslu) až mě to donutilo si k tomu sednout a zkusit ještě udělat pár oprav. Prošel jsem důležitá stahovací skripta pro stažení všech serverů a několik jich upravil. Některé věci jsem tam odstranil, některé předělal. Přejmenoval jsem dočasný stahovací adresář, aby se to nepralo s jiným pluginem. Nebudu to moc okecávat, jen trochu popíšu vlastnosti které můžete využít. Jak jsem kdysi někde psal, že se dá stažení všech serverů udělat na jedno tlačítko na dálkovém ovladači. Přidám zde obrázek kde to je v menu přístroje. Použijete skript (.sh) ...BUTTON zde to bude nejspíš napsáno takto jednoduše bez koncovky (.sh) aby to někoho nezaskočilo. Dále jsem přišel na možnost, jak tuto funkci aktivovat z počítače. Nemusí to fungovat, ale u mě na OpenATV 6.4 to šlo.
Připojíte se do přístroje a otevřete si soubor, umístění .../etc/enigma2/ ...settings
Nejspíš by bylo jedno kam to dáte, ale já jsem to přidal na řádek číslo sedm. Přidá se tam tento řádek a uložíte!!!
config.misc.ButtonSetup.rec=Shellscript/BUTTON
Potom provedete restart přístroje. Tento řádek zapříčiní, že když pak zmáčknete na ovladači tlačítko (rec) nahrávání, tak na obrazovku naskočí upozornění že se budou stahovat všechny servery a pak zmizí. Po ukončení nově naskočí upozornění o dokončení. Samozřejmě že si to můžete dát na jiné tlačítko. Na test jsem použil nahrávací, stejně nenahrávám. Pokud to budete chtít zrušit, řádek odstraníte a přístroj restartujete. Bude fungovat opět, jako předtím.
Do budoucna bych tuto funkci mohl nacpat do ZOOMu aby se to dalo aktivovat zněj, ale bylo by potřeba se dohromady shodnout na jednom tlačítku. Upozorňuji, že některá tlačítka, možná všechny, jdou nastavit na dlouhé podržení a nebo krátké stisknutí. Pak dělají dvě různé funkce. Viz třeba modré tlačítko. OK toť asi vše.
Pro aplikaci změn, aktualizujte ...ZOOM.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- BextrH
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:

ps. pro aplikaci změn na ...Stream Hunteru
Zapněte (ZOOM) a když naskočí hlavní menu, stiskněte na ovladači číslo (8) a potom (1)
Stream Hunter se automaticky přeinstaluje.
Hezký večer.

- BextrH
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:

Jelikož si užívám otcovskou dovolenou a mám občas trochu i čas, tak jsem zase něco vytvořil.
Zatím mám ještě čas, než mě dorazí nové těsnění pod hlavu na motorku.
Do pluginu ....Stream Hunter jsem vytvořil rubriku ....Youtube
Už kdysi jsem říkal, že toto tam nejspíš nikdy nebude, protože tato stránka má spoustu omezení co se týká autorských práv a její celkovou složitostí. Nakonec se mě něco zadařilo. Zůstává zde určité omezení, ale funguje to. Teď jak to funguje.
Jelikož nedokážu přímo v pluginu vytvořit vyhledávací okno, pro vyhledávání z Youtube, musím to řešit trochu lišácky.
Z výchozího stavu bude vyhledávač Youtube nastaven například na spěvačku ...Hasley Po otevření rubriky ....Youtube vám to vyhodí seznam klipů od ...Hasley. A tam si můžete vybrat a pustit. Výsledný stream který se pustí se dá přepnout ještě na druhý. První je v rozlišení 480p a ten na který se dá přepnout je 720p. Proč to tak je? Protože někdy nějaké video nemá rozlišení víc než 480p. Na rozlišení 1080p se bohužel nedostanu. To mají ošefované tak, že zvuk a obraz je rozdělen na dva různé streamy a bohužel je nedokážu spojit. Samozřejmě že by se dal pustit buď obraz v 1080p a nebo zvuk, ale oboje bohužel spolu ne. Takže tedy nejvíc 720p, což si myslim bohatě stačí. Tak a jak změnit vyhledávání na jiné slovo. V složce pluginu, viz obrázek naleznete soubor Youtube.txt Stačí tam v počítači napsat jiné slovo a uložit. Pak v menu pod ....Youtube stisknete nápis (Youtube...změnit hledané slovo) A to slovo které máte v tom texťáku se uloží do vyhledávání a proběhne restart. Při dalším spuštění ...Youtube už to bude vyhledávat to slovo které jste napsali do toho souboru ...Youtube.txt
Teď tam je momentálně napsané slovo ...Scooter Takže když to zkusíte, bude to už pak vyhledávat skupinu ...Scooter.
Snad jsem to vše vysvětlil tak, aby to každý pochopil. Nejdřív si vyzkoušejte rubriku ...Youtubu a až pak to přepnutí na jiné slovo. Do budoucna bych chtěl ještě udělat doplňkové okno na možnost napsání vyhledávaného slova. Jen to nedokážu nacpat do tohoto pluginu, takže to bude bokem, jako další plugin, extra na toto. Dyštak dejte vědět, jak to maká. Můj názor je, že na to, že to není počítač s prohlížečem to funguje docela dobře. Ještě to budu muset vyzkoušet na dědečku AZBOXu.
ps. ještě je tam někde přidána ....Máša a Medvěd
Hezký den.
:poklona:
ps. pro aplikaci změn, zapněte plugin ZOOM a stiskněte na ovladači tlačítka (8) a pak (1)
plugin ...Stream Hunter se automaticky přeinstaluje (aktualizuje)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.