CCcam free server downloader

Emulátory/softcamy E2

Moderátoři: schmegea, monkus, gorick

Odpovědět
BextrH
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 343 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:!: :!: :!: :arrow: Ještě jsem zapoměl na jednu důležitou věc. Pokud budete chtít psát do souboru hledaný výraz, napište to tam, (bez háčků a čárek a mezer) viz příklad.... Masa_a_Medved nebo Masa+a+Medved Jinak to nebude fungovat.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:!: :!: :!: :arrow: Ještě asi poslední doplnění. Rozhodl jsem se Vám život trochu usnadnit. Po poslední aktualizaci ....Stream Hunteru
Vám stačí. Vždy se Vám samo automaticky vytvoří do adresáře /tmp/ soubor Youtube.txt
Bude si to pamatovat poslední uložený vyhledávaný název. Stačí to tam přepsat tím co chcete hledat jiného a v ....Stream Hunteru dát
(Youtube...změnit hledané slovo) a po automatickém restartu v rubrice ..Youtube začít koukat. Takže je postup stejný, jen ten soubor s hledaným textem bude blíž.
Rychleji ho najdete.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Poslední akce a už na to prdím, jinak nic doma neudělám.
Pokud si aktualizujete ....ZOOM!!!
A pak z něj starým známým způsobem pomocí tlačítek (8) a (1)
Nainstalujete znovu ...Stream Hunter přibude Vám tam ještě další plugin.
Ten bude sloužit k tomu.....
Napíšete do něj hledané slovo, nebo několik, můžete i s mezerama a pak zmáčknete modré.
Automaticky se to uloží a pak v pluginu ...Stream Hunter budete mít v ...Youtube už seznam podle toho slova které jste si uložili tím pluginem. Pro uložení slova pomocí počítače, můžete stále použít předchozí postup, kdy hledaný výraz vložíte do /tmp/ do souboru Youtube.txt a v Stream Hunteru aktivujete.
Hezký den.
:89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Připravil jsem si ještě třešničku na dortu. Jak už bylo napsáno, rubrika Youtube bude zobrazovat obsah podle předem uloženého slova, či několika slov.
Tento hledaný výraz se uloží dvěma možnými způsoby. A to buď napsat hledaný výraz do adresáře /tmp/ do text souboru (Youtube.txt) který tam již bude automaticky. A nebo druhá možnost jak uložit výraz je pomocí přidaného psacího pluginu, který to tam uloží. Tento plugin se vám nainstaluje pokud nainstalujete ...Stream Hunter. Ale musíte mít předtím aktualizovaný ...ZOOM Vše jsem zrekapituloval a teď, kde je ta třešnička.
Doplnil jsem něco, co tomu pluginu ...Stream Hunter dodá, tu největší možnou sílu. A to je to, že pod Youtube, bude nyní i Přehrajto.
A tato rubrika bude fungovat stejně jako to Youtube. Jaké vyhledané slovo uložíte, viz to co jsem teď psal, to samé vám vyhledá ta rubrika .(Přehrajto)
Je tam jak klasické Přehrajto, které ukazuje jen dejme tomu asi,... nejsledovanější pořady, tak i nově ---- Přehrajto ...hledej a Youtube ...hledej.
Tyto dvě rubriky vyhledávají slovo uložené pluginem a nebo přepsaným souborem.
Více pochopíte z fotek. Do vyhledávacího pluginu napíšu dálkovým ovladačem například ...rambo zmáčknu modré a slovo se uloží a proběhne automaticky restart. Ten je bohužel nutný, jinak by se stránka nezměnila. Pak zapnete ...Stream Hunter a pustíte si rubriku (Přehrajto ...hledej) a tam už je ..Rambo. To samé rubrika (Youtube ...hledej) a je tam už ..Rambo. Vše se ovládá lehce a jednoduše. S tímto teď budete moct koukat v podstatě na cokoli.
Jediné omezení je, že na tom Youtube občas nenaskočí obraz u něčeho. A to je tím, že ten či onen pořad má nebo nemá nějakou ochranu.
Ale většinou starší videoklipy v pohodě. Není to moc na filmy, spíš hudbu. A druhé malé omezení, které se do budoucna asi budu snažit změnit, je že filmy z (Přehrajto) mám omezené na rozlišení pouze 720p. Což je dostačující a na starších přístrojích dobře přehratelné. To byl jediný důvod proč jsem to tenkrát omezil. Ale to už tam mám takto dlouho. Do budoucna bych chtěl udělat volbu na 1080p a možná víc.
Toť asi vše. Hezký večer.
ps. pokud jste neaktualizovali ...ZOOM tak to udělejte a z něj pomocí rychlé volby, tlačítek (8) a (1) ...přeinstalujte Stream Hunter
Toto je důležité pro všechny tyto změny ...viz text

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Tak jak jsem sliboval, tak nyní na ...Přehrajto po zapnutí filmu se vytvoří místo jednoho filmu dva.
A tak jak se zapne, stačí na hlavní obrazovce s filmem, přepnout dolu na druhý film, čili lepší kvalitu obrazu. První 720p a druhý 1080p. Prozatím jsem stihl tuto funci nacpat do rubrik Přehrato a pak to vyhledávací přehrajto. Dále na legendární filmy a na legendární pohádky. Ostatní rubriky, které pracují se stránkou Přehrajto upravím později. Tam se to bude muset vyřešit ne v pluginu, ale finálním skriptu. To už teď nedám, ty dvě děti mě tady dělaj peklo a tomu třetímu musím občas šoupnout dudlík.
Takže možná do včera, možná zítra. Těch rubrik je mraky.
Pro aplikaci změn, nainstalujte znovu ....Stream Hunter.
Postup. Zapnout plugin ...ZOOM a pak tlačítka (8) a (1)
Chápu že to opakuji stále dokola, ale raději musím, kdyby někdo něco někdy nestihl.
Hezký večer.

ps.Fotka vytvořena z toho vyhledávacího přehrajto.
Pustěný film Rambo z hledaného seznamu rambo.
To rozlišení na konci názvu filmu, to je jen nápis který patří k názvu. Nic víc.
Ale vrchní je 720p a spodní 1080p.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Něco jsem večer popil a trošku překopal servery v ...ZOOMu
Když se nad tím zamyslím, tak jsem v podstatě tu dceru ještě nezapil, ale mě po tvrdým hned bolí hlava.
No nic, to jsem odbočil. Takže, co se týká stažení všech serverů, upravil jsem pořadí, jeden server vymazal a dva nové přidal.
Jsou to takové co jdou stáhnout jen jednou denňe. Ale řekňeme si pravdu. Většina serverů, co tam je funguje převážně jen několik hodin.
Pak se tam asi najde nějaký, který vydrží den, možná i dva. Popravdě stačí to dát jednou denně stáhnout a už jen koukat.
Pokud máte aktivované stažení všech po startu E2 ...čili zapnutí přístroje do elektřiny a úplný náběh od samého začátku.
Tak se Vám to ráno všechno stáhne když to pustíte a pak to drží celý den. A to je asi tak všechno. Na vzhledu pluginu nic nepoznáte, ale měl by být stabilnější. Přikládám fotku z AZBOXu momentální sestavy pluginů, včetně ....Stream Hunteru a jeho parťáka, který slouží k uložení vyhledávaného slova pro Youtube a Přehrajto.
Napsání slova a uložení, se uloží pro obě rubriky zároveň. Pokud by někdo zaznamenal nějaký prú..er atd. klidně pište.
Dobrou noc.

pro aplikaci změn, ....aktualizujte ZOOM

ps. Jinak dnes jsem koukal, že archivCZSK má už také Youtube a musím uznat, slušné, fakt pěkné a to i v FullHD. Myslel jsem si naivně že je v tomto amatér jako já překoná. No nic, snažil jsem se. Ale stále máme v ...Stream Hunteru navíc, možnost přehrávání videa z PC a nebo vyhledání filmu z právě běžícího pořadu z vysílání a nebo, vyhledání filmu z TV programu, Přehrajto atd. Jen škoda že to nemám v tak hezkém kabátě jako oni.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Nainstalujte si znovu ...Stream Hunter, postup je stále stejný.
Opravil jsem rubriky ..Bombujsi a SKtonline. Přidal jsem tam i trochu parádiček.
Chtěl jsem toho stihnout daleko víc, ale bohužel to s těma dětma nejde.
Člověk na moment odejde od klávesnice a malej kluk tam na klávesnici hraje jak na piáno.
Takže je pak veškerá práce v háji. Musím využít toho že je hezky a jít něco dělat ven.
V rubrice legendární filmy 1,2 a pohádky, jsem se snažil všechny nefunkční filmy opravit.
Byl jsem nešťastný z toho, kolik různých dabingů existuje. A některé prostě tlučou do uší.
Například na Van Dama potřebuji slyšet Pomejeho, jinak se to nedá.
Ale kdybych měl u každého filmu ještě hledat ideální dabing, tak u toho budu sedět věčně.
Ani netuším jak fungují různé zvukové stopy, jestli se dá do jednoho streamu nacpat různé zvukové stopy, včetně například AC3.
Netuším. OK, tak zatím. Hezký den.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Naštěstí se tu objevil šikovný člověk, který mě pomohl a poopravil python.
Mockrát díky pro uživatele ....mfpman Kéž by bylo víc tak šikovných a ochotných lidí.
Takže co tu máme. Opravena rubrika (hledej ...Přehrajto) a rubrika (Přehrajto)
Nyní už by Vás nemusela potkat žádná smrt. Do budoucna bych chtěl tyto změny aplikovat na další rubriky, ale teď popravdě na to nemám chuť, ani sílu. Včera jsem po týdnu úspěšně dodělal motorku. Mraky šroubů, kabelů, hadic, těsnění atd. Kdo už někdy skládal motor a vše co k němu patří, asi chápe. Musim si dát trochu klidu na záda a na hlavu.
Pro aplikaci změn přeinstalujte ...Stream Hunter.
postup: Zapněte plugin ZOOM a v něm stiskněte na dálkovém ovlladači (8) a pak (1)
Stream Hunter se tím přeinstaluje (aktualizuje)
Hezkou sobotu všem a ještě jednou díky ....(mfpman) za pomoc

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:idea:Vážení přátelé a kamarádi.
Něco jsem večer popil a trošku překopal servery v ...ZOOMu
Když se nad tím zamyslím, tak jsem v podstatě tu dceru ještě nezapil, ale mě po tvrdým hned bolí hlava.
No nic, to jsem odbočil. Takže, co se týká stažení všech serverů, upravil jsem pořadí, jeden server vymazal a dva nové přidal.
Jsou to takové co jdou stáhnout jen jednou denňe. Ale řekňeme si pravdu. Většina serverů, co tam je funguje převážně jen několik hodin.
Pak se tam asi najde nějaký, který vydrží den, možná i dva. Popravdě stačí to dát jednou denně stáhnout a už jen koukat.
Pokud máte aktivované stažení všech po startu E2 ...čili zapnutí přístroje do elektřiny a úplný náběh od samého začátku.
Tak se Vám to ráno všechno stáhne když to pustíte a pak to drží celý den. A to je asi tak všechno. Na vzhledu pluginu nic nepoznáte, ale měl by být stabilnější. Přikládám fotku z AZBOXu momentální sestavy pluginů, včetně ....Stream Hunteru a jeho parťáka, který slouží k uložení vyhledávaného slova pro Youtube a Přehrajto.
Napsání slova a uložení, se uloží pro obě rubriky zároveň. Pokud by někdo zaznamenal nějaký prú..er atd. klidně pište.
Dobrou noc.

pro aplikaci změn, ....aktualizujte ZOOM

ps. Jinak dnes jsem koukal, že archivCZSK má už také Youtube a musím uznat, slušné, fakt pěkné a to i v FullHD. Myslel jsem si naivně že je v tomto amatér jako já překoná. No nic, snažil jsem se. Ale stále máme v ...Stream Hunteru navíc, možnost přehrávání videa z PC a nebo vyhledání filmu z právě běžícího pořadu z vysílání a nebo, vyhledání filmu z TV programu, Přehrato atd. Jen škoda že to nemám v tak hezkém kabátě jako oni.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Klávesnice nyní zprovozněna na plno a ukládá vyhledané slovo do (hledej ...youtube) a (hledej ...přehrajto)
Vstoupíte dovnitř, zmáčknete ok a můžete psát, zeleným uložíte. Automaticky dojde k restartu a uložení slova.
Při dalším spuštění ...Stream Hunteru už vám rubriky budou nabízet seznam z hledaného slova.
K uložení můžete použít stále i druhý plugin, nebo soubor /tmp/Youtube.txt
Děkuji opět za pomoc ....mfpman
Tak trochu děkuji i sobě, nechal jsem na tom spoustu času. Hezký večer.
Přeinstalujte ...Stream Hunter V pluginu ZOOM stiskněte (8) a pak (1) a on se přeinstaluje.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Tento příspěvěk bude tak trochu věnován jen pro uživatele s přístrojem AZBOX HD Elite a Premium.
Ale na druhou stranu přidávám něco, co už je starší věc, ale stále dobrá.
Pro snadnější instalace, přidávám soubory. Co na který je, vysvětlím na konci.
Takže, možná to někdo ví, nekdo ne, ale v pluginu ....ZOOM naleznete dole rubriku ...Doplňky
Jsou tam různé věci, ale i přímo část věnovaná přístroji AZBOX HD.
Tento přístroj, pokud mu nainstalujete vše co je v seznamu pro něj, tak potom funguje jak stíhačka.
Nainstalujete OpenPLI 7.0 (který přikládám odkaz!) Nastavíte obrazovku, síť a družici. Nic víc.
Pouze do přístroje nainstalujete .....ZOOM (cfg_Zoom_Final_FIX7x_all.ipk)
Potom, podle toho jestli máte paměť DOM nebo image na flešce.... Pokud máte flešku, instalujete, od vrchu až dolů, podle toho co chcete. Bod číslo dva tam je dvakrát. Pokud nemáte USB, ale DOM, tak dáte bod číslo dva bez exteplayeru3, nevešlo by se to tam. Tento exteplayer3 a service app a GSplayer, které se nainstalují, pokud používáte image na flešce, jsou upraveny a přednastaveny, aby vše fungovalo. Jen si to pak aktivujete v (sevice app) které tam přibude v menu přístroje.
Bod číslo 3 doporučuji druhou verzi settingu. Nemusíte instalovat vše, jen body co potřebujete. První bod je nejdůležitější. Je to (curl) pro tento image, který pak umožní AZBOXu (stahovat) a instalovat další body. (Bez něj ani ránu!) (Takže jako první)
Poslední bod je to co jsem dnes upravil. Je to oprava nefunkční virtuální klávesnice (na tomto přístroji s tímto image).
Pokud nainstalujete tuto opravu, bude Vám potom ve ...Stream Hunteru fungovat klávesnice a vlastně i v ostatním.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teď něco pro všechny. Do stream Hunteru jsem přidal možnost. Tam kde je ...PC můžete pouštět videa, která máte v počítači, ale aby to fungovalo, musíte nainstalovat (HTTP server). Také přikládám odkaz. Jen rozbalíte a zapnete a tem kde je ikona domečku, tak na lomítku hned vedle, zmáčknete pravé na myši a (Add Folder from disk...) a najdete na hardisku složku (video) kterou si tam předem připravíte a dáte do ní videa. Ta složka je jedno na jakém je hardisku, ale musí být přímo na začátku, ne uvnitř nějaké složky. (Musí být vidět hned, když otevřete hardisk) v počítači. Vyberete tedy složku (video) a zmáčknete (ok) Zeptá se vás to ....a vy vyberete nápis (Real folder). To je vše.
Necháte to stále zapnuté a v tom okně bude nahoře nějaká IP adresa. Tuto IP adresu (vašeho počítače) buď napíšete do /tmp/ IPpc.txt a (uložíte) a v menu ...Stream Hunteru aktivujete, aby se adresa uložila. Nebo máte druhou možnost. Napsat tam IP adresu pomocí Virtuální klávesnice. Po úpravách které jsem psal na začátku, nyní i na AZBOXu. Přikládám fotku z AZBOXu.
A zmáčknete pod klávesnicí zelené pro uložení. Přístroj se restartuje a po opětovném spuštění pluginu ...Stream Hunter bude položka ...(PC) aktivní. Bude tam seznam filmů, které máte v počítači ve složce (video). A můžete si pustit film pomocí OK.
Pokud by Vám něco nešlo, bylo by potřeba povolit v PC v Defendru (v bráně) přístup. Ale převážně se to zeptá během instalace HTTP serveru, zda chcete povolit přístup a vy ho povolíte. Tak ať se Vám daří.

PRO AZBOX. ...tady máte enigmu2 instalační soubor o kterém jsem mluvil OpenPLI 7.0 pro AZBOX Elite a Premium!!!!
Je důležité použít tento konkrétní image!!!!!
https://drive.google.com/uc?id=1YRYHiBy ... t=download

Zde je ZOOM pokud by někdo v přístroji ještě neměl. Například po nainstalování do AZBOXu, po instalaci image výše, nepotřebujete, žádný jiný plugin a vše nainstalujete a nastavíte z gauče. Postup na začátku příspěvku.
https://drive.google.com/uc?id=1o18zUWK ... t=download

No a zde je ten HTTP server. Pouze rozbalit, nainstalovat, nastavit a hlavně (neaktualizovat!!!!) Postup výše.
https://drive.google.com/uc?id=1DARb9eR ... t=download

Hodil jsem vše na uložiště, viz odkazy. Záloh není nikdy dost.
Pro možnost instalace fixu klávesnice na AZBOXu ....aktualizujte ZOOM.
Pro nové možnosti klávesnice v ...Stream Hunter Nainstalujte ze ZOOMu znovu ...Stream Hunter
Hezký den.

obrázek menu v ZOOMu pro AZBOX
1.jpg
obrázek virtuální klávesnice v Stream Hunter pro změnu IP počítače na AZBOXu
2.jpg
obrázek nastaveného HTTP serveru na složku video v PC
3.jpg

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

K včerejší funkci která přehrvyává videa z počítače pomocí HTTP serveru ze složky ...(video)!!!!
Ještě nová funkce, která dokáže přehrávat klasická DVDčka s filmy z DVD mechaniky v PC.
Lze provotovat obě funkce najednou. Na jednom PC s jedním serverem.
HTTP server se neinstaluje, pouze se spustí. Dá se klidně schodit do rohu a jede stále.
POSTUP:
1.Přeinstalujte ....Stream Hunter
2.Vytvořte si na hardisku v počítači složku (video) malá písmena!!! Přesně takto. (video)
3.Do této složky vložte nějaké video. Ideálně (mp4) jiné formáty nemám otestované .... MKV atd.
4.Pokud ještě nemáte, stáhněte HTTP server, ten co jsem Vám dal odkaz, zde na forum, jiný ne!!!
5.Spusťe ho. Pokud nabídne aktualizaci ...nebrat!!! (ne)!!! Pokud naskočí informace, zda chcete povolit připojení k této síti, tak ho potvrdíte, že to chcete v bráně Defender povolit.
6.tam kde je ikona domečku, tak na lomítku hned vedle, zmáčkněte pravé na myši a (Add Folder from disk...) a najdete na hardisku složku (video) a zmáčknete OK. Vyskočí okno, tam zvolíte ...(Real folder) Máte jednu funkci skoro horovou.
7.do DVD mechaniky v PC vložte DVD s filmem. Ideálně original. Potom zopakujete bod číslo 6. s jedním rozdílem. Místo složky video najdete DVD mechaniku a v ní vyberete složku ....(VIDEO_TS). A zase potvdíte stejně jako předtím v bodu 6.
Nastavené to pak bude vypadat, stejně jako na obrázku, který přikládám.
8.Spusťte plugin ...Stream Hunter Pokud je aktualizovaný (přeinstalovaný) bude také vypadat, stejně jako na obrátku.
Tady máte dvě možnosti. Buď v SAT přístroji otevřete soubor /tmp/PCip.txt a přepíšete IP adresu na svou a v menu ...Stream Hunteru aktivujete v menu, nebo máte druhou možnost. Otevřete možnost ....(nastavit na IP počítače z ...klávesnice).
Zmáčknete OK a naskočí Vám klávesnice s předepsanou aktuální adresou. Buď jí poopravíte, nebo napíšete celou znovu.
Pokud je správně a je stejná jako na tom HTTP serveru, ....stisknete zelené a IP adresa se uloží a přístroj restartuje. No a tím je vše nastaveno. Hotovo.

Při dalším spuštění ...Stream Hunteru budete mít na položce PC ...filmy ze složky (video) a na (PC DVD mechanika), video z DVDčka. Tam se pouštějí videa s koncovkou VOB. Pouštějte ty co jsou na obrázku. Ne ty hned na začátku, ty nehrají, to není přímo video. Pokud by někdo zaznamenal problém, máte možnost, nejprve odzkoušet HTTP server. A to tak, že IP adresu kterou jste zadávali, vložíte v jiném PC, které je na stejné síti, do www prohlížeče a odentrujete. Mělo by vám naskočit menu HTTP serveru s filmy. Pokud Vám toto nebude fungovat, máte někde nějakou blokaci na síťi. A nepůjde to ani na ...Stream Hunteru. Ps. ...tento HTTP server se Vám může do budoucna hodit, například pro přenášení souborů mezi počítači a nebo přehrávání videa z jednoho počítače na jiném PC.
Toť asi vše. Ač se toto vše mé kecání bude zdát extrémně složité, celé to máte zprovozněné, klidně do dvou minut.
Hezký večer. ZÁKLAD: ...přeinstalovat ....Stream Hunter ze ZOOMU Fotky Vám pomohou.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:!: :arrow: Doplněna ještě ochrana proti zelené smrti na položkách PC. Pokud se nepřipojí, nic to neudělá, pokud se připojí, vyhodí na obrazovku seznam filmů v PC. Pokud Vám to dělá ...smrt, přeinstalujte ...Stream Hunter

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Udělal jsem spoustu práce a nechal na tom celé svátky na pluginu ....Stream Hunter
Hlavně musím opět poděkovat .....mfpman ...Díky němu, máme nyní plnohodnotný přehrávač.
(Prozatím) je tento přehrávač pouze u rubrik ...LEGENDÁRNÍ FILMY
Na ostatní budu potřebovat spoustu času, protože každá rubrika postupuje trochu jinak.
.....mfpman by semnou asi nesouhlasil, ale zachoval jsem stále možnost, pustit film dodatečně ze settingu, nebo z m3u ve složce /movie/ Ale prioritně se spustí ten přehrávač.
Dále jsem udělal pokrok na Virtuální klávesnici. Nyní již nebude potřeba přeskakovat, tam a zpět a restartovat.
Nyní budou pouze dvě rubriky. Youtube....hledej a Přehrajto...hledej. Jsou s klávesnicí.
Otevřete jednu znich a naskočí vám aktuální seznam. Ten seznam bude stejný dokud ho nezměníte a můžete zněj přehrávat.
Seznam na jiné hledané slovo změníte tak, že zmáčknete EXIT a naskočí vám Virtuální klávesnice. Pokud nic nechcete měnit, zmáčknete znovu EXIT a vyskočíte z rubriky, ale pokud napíšete hledané slovo a potvrdíte (uložíte) ZELENÝM, tak se slovo uloží a vystoupíte automaticky z rubriky. Při dalším vstupu, ....již bude seznam s hledaným slovem. A bude tam stále stejný dokud ho zase nezměníte. (Není již potřeba restart).
Ještě jsem málem zapoměl na možnost, napsat ručně hledané slovo do /tmp/Youtube.txt
Není již potřeba restart. Slovo si to automaticky načte při spuštění jedné z těch dvou zmíněných rubrik.
V souboru musí být pouze jeden řádek!! Žádné odentrování na dva. Jen smáznout, přepsat a uložit!!!
Pro aplikaci změn, přeinstalujte ze ...ZOOMu plugin ....Stream Hunter.
Postupem času odstraním externí plugin pro zadávání slova, již nebude potřeba.
Pokud něco ....pište.
Hezký den.

pavkrehlik Czech Republic
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od pavkrehlik »

Instalace na hdbox 9105+ funguje pouze jen když je na hdboxu enigma2?

Odpovědět

Zpět na „Emulátory/softcamy E2“