CCcam free server downloader

Emulátory/softcamy E2

Moderátoři: schmegea, monkus, gorick

Odpovědět
zbyneksk Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 287
Registrován: 06 kvě 2009, 22:18
Bydliště: Doma
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od zbyneksk »

BextrH píše: 13 dub 2021, 08:22
Filmy (žánru) XXX nebo i jinak napsáno 18+ nebo lidově Péčka
Jo tak, filmy utrpení - to jsou ty videa “O bóže, o bóže” faráře Otíka (Kopřivy) - Slunce, seno, jahody. :46:


BextrH píše:
Myslíš že bych vytvořil plugin, aby na něm šel pustit jen jeden film? :-)
No, já ti ani nevím, stále žasnu ... :D


BextrH píše:
Jinak co se týká funkce IPTV test ...seznam X přestal fungovat již druhý den.
Ale seznam IPTV jede stále a překvapivě dobře. Někdo možná ocení, mraky sportu. Možná stovky kanálů.
Chce to jen dobrý CPU a dobrou rychlost internetu. AZBOX 300MHz už má u FullHD problém.
Octagon čtyřjádro ...absolutně bez problému.
Jak se těch IPTV a X seznamu zbavíme ?

Máš tam nějakou odinstalaci přes 0, nebo jen ručně smazat řádek, po řádku?


Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 771
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

Jo smazat? ....Nooo toooo už nejde :-) Zůstane ti to tam do konce života :-)

Ne popravdě nejsi první kdo se ptal. A popravdě jsem to zatím neřešil, když je to testovací funkce.
Na nule jsou jen odinstalace.
Tam kde je iptv + převod, teď si z hlavy nepamatuji název, tak tam je uvnitř myslim mazání vytvořených listů a řekl bych že taky nulou.
Bohužel tam tyto ještě nejsou zaneseny. Jedině že by se například shodoval název IPTV s již existující nějakou funkcí.
Existuje několik možností jak se toho zbavit. Když si otevřete ../etc/enigma2/ uvnitř máte setting
Tam stačí smazat soubor ...userbouquet.IPTV.m3u.tv a další které tam nechcete a tentýž název tohoto souboru vymazat ze seznamu ... bouquets.tv
Protože kdyby jste to v seznamu neudělali, tak by se v settingu objevil zvláštní znak ..jako že tam je něco, ale v podstatě neví co a možná to tam taky není.
Po restartu enigmy se změna projeví.
Nebo druhá možnost v příkazovém řádku pomocí příkazu rm -rf /cesta/ a název souboru smazat Pomocí příkazů.
Ale stejně je potřeba vymazat název i v souboru ... bouquets.tv A to už není tak jednoduchý příkaz. (Vyhledat řádek s určitým názvem a ten vymazat.)
Nebo je tu další možnost s kterou si nejsem jistý, pomocí dálkového ovladače označit a smazat danou rubriku ze settingu.
No a pak poslední možnost, že počkáte až budu mít čas a volbu na mazání vytvořím. :-)
Ale popravdě teď nemám čas. Mám připravený další server, ale nemám čas ho tam dát. Sobota neděle do šichty.
Úplně jsem zapomněl na jednu zaručenou možnost a ta se jmenuje . ........ přeinstalace enigma 2 :-)
Zatím se mějte.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
zbyneksk Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 287
Registrován: 06 kvě 2009, 22:18
Bydliště: Doma
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od zbyneksk »

BextrH píše: 16 dub 2021, 20:14 Jo smazat? ....Nooo toooo už nejde :-) Zůstane ti to tam do konce života :-)

Úplně jsem zapomněl na jednu zaručenou možnost a ta se jmenuje . ........ přeinstalace enigma 2 :-)
Zatím se mějte.
Stando, ty dnes tedy perlíš. :46:

Odinstalaci v pluginu prosím neřeš, jde to velice jednoduše a rychle pomoci několika stisknutí tlačítek na DO (následovně):

Zobrazit seznam programů
Pomoci [modré tlačítko] zobrazíš [Oblíbené]
pomocí šipky se přemístíme na seznam, který chceme smazat, např. [X.m3u]
stiskem tlačítka [Menu] zobrazit [Souvisejicí nabídka k seznamu kanálu]
tam se šipkou dolů přesunout na řádek [Odstranit položku] a [OK] , nebo přímo tlačítkem [8]
Zobrazí se [Opravdu chcete odstranit tuto položku]
Ano
A po stisku [OK] je to pryč (smazáno)

Obdobně to zopakujeme pro seznam [IPTV.m3u]

No a s očekáváním můžeme vyhlížet na další tvé nádherné kousky :D


Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 771
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Nepatrná aktualizace serverů. Víc nestíhám.
Mám teď nonstop šichty, včetně víkendů.
:89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 771
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Už pár lidí a známých mě žádalo o jednu funkci, kterou bych ostatně asi už taky potřeboval a to.....
Bez nutnosti vypínání a zapínaní přístroje, nebo zapínání mého pluginu,....stáhnout všechny servery pomocí jednoho předem definovaného tlačítka na ovladači. Mě osobně by se hodila tato funkce pro tchýni, protože jsem jí nechtěl vysvětlovat, jak pustit plugin a stahovat servery, tak jsem jí řekl, že stačí to každé ráno vzadu hlavním vypínačem vypnout a zapnout a že se to stáhne během startu. Jenomže tchán je i na tento úkon, no řekněme třeba ...úplně blbej, protože to není například míchačka, aby to mělo spouštěcí tlačítko velký jak hovado, čili jsem musel vymyslet něco co zvládne i úplnej mimozemšťan.
I když jsem si říkal, že už to snad jednodušší udělat nedokážu. Jedině jim vytáhnout ven prodlužovačku s vypínačem.
Zkoušel jsem se hrabat v souborech ale ne a ne přijít na to kde je nastavení všech tlačítek a i když jsem to možná už našel, nechci někomu rozhodit ovladač, protože každý má jiný přístroj. Požádal jsem o pomoc jednoho hodně šikovného přítele a on mě odepsal. Doufám že se na mě nebude zlobit za zveřejnění. Ale za to že má něco v hlavě se určitě nebude muset stydět.
Já to podle jeho návodu nastavil okamžitě, jen na konci doplním odlišnost v image ATV.
.......................

Ahoj,

žádný plugin netřeba, systém to už má implementováno v sobě.



Dáš si Menu - Nastavení - Systém - Hotkey - když bude na obrazovce napsáno jen asi 6 řádků,
tak zmáčkneš zelené tlačítko Přepnout na další (na spodu obrazovky je to napsáno). Pak sjedeš třeba na nápis Green, potvrdíš OK,
sjedeš na Shellscripts, rozklepneš ho OK a objeví se ti všechny skripty (jsou zobrazeny bez přípony sh). Sjedeš na ten, který potřebuješ,
dáš OK, čímž se vybraný skript zobrazí vlevo a pak dáš zeleným tlačítkem uložit. Od tohoto okamžiku se vždy po zmáčknutí zeleného tlačítka
vykoná vybraný skript. Pod jakékoli tlačítko je možné vybrat jakýkoli skript, ale i spuštění pluginu, případně nějakého příkazu z menu Nastavení.
Zrušit přiřazení tlačítka k vykonání něčeho lze tak, že na to tlačítko najedeš, zmáčkneš OK a najdeš položku, kterou jsi předtím pro to tlačítko vybral.
Po najetí na ni se položka zobrazí vlevo, pak dáš OK, vlevo položka zmizí a uložit zeleným. Tím je tlačítko zas volné a můžeš mu přiřadit jinou funkci,
nebo nepřiřadit nic. V podstatě je to opačný způsob, jako když položku tlačítku přiřazuješ. Toto vše platí pro imagy od Pli 4 až po 7.2 s jakýmkoli kernelem.

Tuto funkci mají i některé jiné image, ale zase ne všechny, zejména ne ty starší.

Doufám, že si z mého popisu něco vybereš, rád jsem ti poradil a líp to napsat neumím.



Ať se ti daří !!!!

Luděk Ptáček
..........................................................................................................

Já doplním že na ATV je nastavení tlačítek.....
stačí zmáčknout MENU
Vybrat.... Nastavení dále>
Ostatní nastavení GUI dále>
Hotkey Setup > a nyní pozor!!! Vidíte seznam tlačítek, nikam se neposouváte!!!
Jen vyberete tlačítko kterému chcete přidělit funkci tím, ....že to konkrétní tlačítko zmáčknete na ovladači!!!
Například stisknete modré tlačítko. A objeví se seznam v kterém si vyberete jestli tlačítkem chcete spouštět nějaký plugin, nebo jako v našem případě ....skript.sh Takže dole vyberete .....Shellscripts >
Objeví se Vám seznam skriptů v přístroji.
Pokud chcete aby se vám po stisknutí modrého tlačítka začali (viditelně) stahovat servery, tak vyberete ....tichestart1
Pokud chcete aby se vám po stisknutí modrého tlačítka objevilo jen upozornění o začátku stahování, vybrat ...tiche1
Na tlačítko jde nastavit i víc skriptů a po aktivaci tlačítka, za předpokladu že by jste tam měli víc funkcí, by se vám vždy objevil seznam, kde si můžete vybrat co chcete pustit. Pokud nějakou z funkcí chcete zrušit a jste stále ještě v tom nastavení o kterém zde celou dobu mluvím, přepnete se na seznam všech přidaných dalších funkcí tlačítkem CH+ nebo CH-
A řekl bych že pak zmáčknutím OK na funkci kterou chcete odstranit a ze seznamu ji odstraníte. A necháte si tam třeba jen jednu nebo žádnou (funkci navíc). Toť asi vše. Jen je potřeba vše po nastavení uložit a můžete odejít a funkci vyzkoušet.

Takže závěrem, ač jsem vždy tuto funkci nenáviděl a zavrhoval, protože to likviduje existenci celého pluginu Zoom, ale zároveň to dělá uživatelsky příjemnější prostředí a ulehčuje to život, hlavně seniorům a v podstatě i nám.
Já též nebudu věčně mladý čtyřicátník :-)
Tak tedy budiž, tady tato funkce je.

Ještě jedno velké poděkování pro Luďka Ptáčka. :poklona:
On je stará dobrá poctivá škola a zároveň moje kvalitní tajná databáze funkcí, informací a poctivě zálohovaných dat.
Hezký den.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
bambule
Profík
Profík
Příspěvky: 1049
Registrován: 04 říj 2009, 22:26
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od bambule »

BextrH píše: 29 dub 2021, 14:46 :idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Už pár lidí a známých mě žádalo o jednu funkci, kterou bych ostatně asi už taky potřeboval a to.....
Bez nutnosti vypínání a zapínaní přístroje, nebo zapínání mého pluginu,....stáhnout všechny servery pomocí jednoho předem definovaného tlačítka na ovladači. Mě osobně by se hodila tato funkce pro tchýni, protože jsem jí nechtěl vysvětlovat, jak pustit plugin a stahovat servery, tak jsem jí řekl, že stačí to každé ráno vzadu hlavním vypínačem vypnout a zapnout a že se to stáhne během startu. Jenomže tchán je i na tento úkon, no řekněme třeba ...úplně blbej, protože to není například míchačka, aby to mělo spouštěcí tlačítko velký jak hovado, čili jsem musel vymyslet něco co zvládne i úplnej mimozemšťan.
I když jsem si říkal, že už to snad jednodušší udělat nedokážu. Jedině jim vytáhnout ven prodlužovačku s vypínačem.
Zkoušel jsem se hrabat v souborech ale ne a ne přijít na to kde je nastavení všech tlačítek a i když jsem to možná už našel, nechci někomu rozhodit ovladač, protože každý má jiný přístroj. Požádal jsem o pomoc jednoho hodně šikovného přítele a on mě odepsal. Doufám že se na mě nebude zlobit za zveřejnění. Ale za to že má něco v hlavě se určitě nebude muset stydět.
Já to podle jeho návodu nastavil okamžitě, jen na konci doplním odlišnost v image ATV.
.......................

Ahoj,

žádný plugin netřeba, systém to už má implementováno v sobě.



Dáš si Menu - Nastavení - Systém - Hotkey - když bude na obrazovce napsáno jen asi 6 řádků,
tak zmáčkneš zelené tlačítko Přepnout na další (na spodu obrazovky je to napsáno). Pak sjedeš třeba na nápis Green, potvrdíš OK,
sjedeš na Shellscripts, rozklepneš ho OK a objeví se ti všechny skripty (jsou zobrazeny bez přípony sh). Sjedeš na ten, který potřebuješ,
dáš OK, čímž se vybraný skript zobrazí vlevo a pak dáš zeleným tlačítkem uložit. Od tohoto okamžiku se vždy po zmáčknutí zeleného tlačítka
vykoná vybraný skript. Pod jakékoli tlačítko je možné vybrat jakýkoli skript, ale i spuštění pluginu, případně nějakého příkazu z menu Nastavení.
Zrušit přiřazení tlačítka k vykonání něčeho lze tak, že na to tlačítko najedeš, zmáčkneš OK a najdeš položku, kterou jsi předtím pro to tlačítko vybral.
Po najetí na ni se položka zobrazí vlevo, pak dáš OK, vlevo položka zmizí a uložit zeleným. Tím je tlačítko zas volné a můžeš mu přiřadit jinou funkci,
nebo nepřiřadit nic. V podstatě je to opačný způsob, jako když položku tlačítku přiřazuješ. Toto vše platí pro imagy od Pli 4 až po 7.2 s jakýmkoli kernelem.

Tuto funkci mají i některé jiné image, ale zase ne všechny, zejména ne ty starší.

Doufám, že si z mého popisu něco vybereš, rád jsem ti poradil a líp to napsat neumím.



Ať se ti daří !!!!

Luděk Ptáček
..........................................................................................................

Já doplním že na ATV je nastavení tlačítek.....
stačí zmáčknout MENU
Vybrat.... Nastavení dále>
Ostatní nastavení GUI dále>
Hotkey Setup > a nyní pozor!!! Vidíte seznam tlačítek, nikam se neposouváte!!!
Jen vyberete tlačítko kterému chcete přidělit funkci tím, ....že to konkrétní tlačítko zmáčknete na ovladači!!!
Například stisknete modré tlačítko. A objeví se seznam v kterém si vyberete jestli tlačítkem chcete spouštět nějaký plugin, nebo jako v našem případě ....skript.sh Takže dole vyberete .....Shellscripts >
Objeví se Vám seznam skriptů v přístroji.
Pokud chcete aby se vám po stisknutí modrého tlačítka začali (viditelně) stahovat servery, tak vyberete ....tichestart1
Pokud chcete aby se vám po stisknutí modrého tlačítka objevilo jen upozornění o začátku stahování, vybrat ...tiche1
Na tlačítko jde nastavit i víc skriptů a po aktivaci tlačítka, za předpokladu že by jste tam měli víc funkcí, by se vám vždy objevil seznam, kde si můžete vybrat co chcete pustit. Pokud nějakou z funkcí chcete zrušit a jste stále ještě v tom nastavení o kterém zde celou dobu mluvím, přepnete se na seznam všech přidaných dalších funkcí tlačítkem CH+ nebo CH-
A řekl bych že pak zmáčknutím OK na funkci kterou chcete odstranit a ze seznamu ji odstraníte. A necháte si tam třeba jen jednu nebo žádnou (funkci navíc). Toť asi vše. Jen je potřeba vše po nastavení uložit a můžete odejít a funkci vyzkoušet.

Takže závěrem, ač jsem vždy tuto funkci nenáviděl a zavrhoval, protože to likviduje existenci celého pluginu Zoom, ale zároveň to dělá uživatelsky příjemnější prostředí a ulehčuje to život, hlavně seniorům a v podstatě i nám.
Já též nebudu věčně mladý čtyřicátník :-)
Tak tedy budiž, tady tato funkce je.

Ještě jedno velké poděkování pro Luďka Ptáčka. :poklona:
On je stará dobrá poctivá škola a zároveň moje kvalitní tajná databáze funkcí, informací a poctivě zálohovaných dat.
Hezký den.
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´a na neviditelne stazeni serveru je jakej skript?


VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 771
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

Je to tam napsáno. Na neviditelné je ....tiche1 v tom seznamu to mají napsáno bez (.sh)
To tiche1 napíše na obrazovku informaci o tom že bude stahovat a můžete nerušeně koukat a zároveň v pozadí spustí stahování (neviditelně).
Čili v pozadí skript ....tiche1.sh .....spustí neviditelně skript ....tichestart1.sh Takže to stahuje stejně, jen to neruší na obrazovce při sledování TV.
Zmáčknete jen OK nebo EXIT a koukáte.

Já osobně si tuto funkci přiřadil k (dlouhému podržení) modrého tlačítka.
Nestane se tak že bych stahování vyvolal omylem, že bych na modrém něco potřeboval a zapomněl bych na to, že na něm mám aktivaci stažení.
Takže když chci stáhnout servery, musím asi 2-3 vteřiny podržet modré.
Klasické modré zůstává nezměněno.
Při nastavování této volby, je potřeba při výběru tlačítka, také dané tlačítko podržet na delší čas, aby bylo nastaveno správně.

Takto mám momentálně nastaveno na přístroji s image Open ATV.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 771
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Původní testovací volba IPTV + X přesunuta a poopravena.
Přidána také do možnosti smazání. ............(odstranění ze settingu)
Mazání je hned první volba v seznamu viz foto.
Pro nalezení funkce a stažení postupujte podle obrázků.
Hezký večer.
:89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 771
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Tato verze Vám přináší 4 nové servery z čehož dva jsou poměrně slušné.

Trochu jsem se vrátil k začátkům, kdy jsem chtěl něčeho docílit a .... nedokázal jsem to. Naštěstí mě Chocholoušek popostrčil a povedlo se. Není to úplně to pravé ořechové, (jak by řekl), ale snad to všem půjde. O co jde?
Při .....neviditelném stažení všech serverů Vás to upozorní, že můžete koukat a že bude stahovat dál ...bla bla bla
To znáte. Ale pak musíte zmáčknout OK nebo EXIT a postupně se vrátit na hlavní obrazovku.
Přidaná funkce to udělá za vás. Ve spojení s předchozí pomůckou, (viz předchozí téma), nastavení stažení na ....například modré tlačítko je to společně perfektní kombinace. Mám nastaveno na (podržení) modrého tlačítka.
Takže když podržím modré tlačítko na 2-3 vteřiny, napíše mě to ...to upozornění a skočí to samo na hlavní obrazovku s filmem. To samé když zajedu do MENU, vyberu plugins, vejdu do Zoomu, vyberu jedinečné servery, neviditelné stažení......
Zmáčknu nápis, nebo žluté a napíše se mě informace o stahování .... a hned to vyskočí na hlavní obrazovku s vysíláním.
Na jednotlivé servery to prozatím dávat nebudu.
Přidána do hlavního menu i funkce EXIT. Na rychlé opuštění pluginu.
Hlavní otázka nastává jestli a jak dobře to bude u všech fungovat.
Momentálně tu mám Vitamin 5000 s ATV a chodí to perfektně.
Na jiném, zatím netestováno.
Ať se daří. Hezký den.
:89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 771
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Tato verze přináší spíše několik technických úprav a jednu pomůcku.
Takže, úpravy..... Občas s někým řeším co by se dalo a nedalo vylepšit.
Slyšel jsem názor, že ta napsaná informace o tom že bude přístroj tiše stahovat dál a můžete nerušeně koukat na TV....
Že tam toho je zbytečně moc. Popravdě možná ano, ale kdo by to viděl poprvé a četl by tam jen nápis aktualizace, mohl by si pod tím představovat cokoli. A tento plugin sám o sobě svou vlastní aktualizaci nemá, protože jí nedokážu realizovat.
Navíc je pro mě lepší když tady vidím počet stažení a vím tak, že to vše nedělám jen pro sebe, nýbrž alespoň pro těch pár lidí co to stáhnou. Při automatické aktualizaci by sem už nikdo nepřišel. Asi by to šlo udělat, aby se to stáhlo a přeinstalovalo, ale raději s konkrétně touto věcí nebudu ztrácet drahocenný čas, kterého už tak moc nemám. Vrátím se k té informaci kterou to napíše na obrazovku a nově již nyní i sám vyskáče na hlavní obrazovku. Řekl jsem si že to není šťastné řešení, aby to tam psalo ve dvou jazycích, jako tomu je momentálně teď. Proto nyní vytvořena hláška v každém Jazyce automaticky, podle zvolené řeči v menu tohoto stahovače (pluginu Zoom)
A jelikož jsem musel udělat pár úprav, je nyní nutné pokud chcete neviditelné stažení všech serverů na jednom tlačítku, (řešeno v předchozích tématech), .....je nyní nutné předělat si to Vámi vybrané tlačítko ze skriptu tiche1 na skript s názvem BUTTON.
Po přepnutí menu do jiného Jazyka se tento skript automaticky přepíše na jinou řeč a v té Vám pak vždy vypíše tu informaci o tichém stažení. Krom tohoto tlačítka, je vše už automaticky a nic nemusíte řešit. Jen tato volba potřebuje Vaši úpravu.
Dále přidána funkce která se někomu může hodit.
Po nainstalování této verze se Vám v /etc/ objeví soubor ....CCcamDATAx.cfg
Do tohoto souboru si (můžete) ale nemusíte ..... dát řádky s například zakoupeným serverem, který chcete aby se Vám vždy po jakémkoli stažení serveru-ů přidal k serverům na první místo do .../etc/CCcam.cfg a byl i automaticky převeden a přidán i pro Oscam, Ncam, Gcam... také na první místo. Plugin je ošetřen tak, aby po odinstalování této verze, tento soubor s Vaším serverem nebyl smazán a ani po nainstalování další verze tento soubor nebude nijak změněn. Čili myšleno i do budoucna.
Toť asi vše.
Hezký den.
:89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 771
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Trochu jsem po noční otestoval příkazy ze skript a vymazal a poopravil pár serverů.
Vyzkoušejte například viditelné stažení všech serverů.
Nyní to stahuje rychleji a nejsou chybné řádky. U mě zhruba naskočí, každou vteřinu jeden.
Docela to teď odsejpá.
Instalačku jsem po vytvoření už netestoval, tak snad se bude chovat stejně dobře,
jako zkušební verze z které jí mám vytvořenou.
No a můžu jít sebou konečně fláknout do postele.
Teď asi na chvilku poslední verze, než někde, něco zase objevím.
Hezký slunečný den.
Ať se daří.
:89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
bambule
Profík
Profík
Příspěvky: 1049
Registrován: 04 říj 2009, 22:26
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od bambule »

Mozna jedine jeste zaradit nastavovani individualniho casu kdy stahne servery :virus:


VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 771
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

bambule píše: 04 kvě 2021, 11:26 Mozna jedine jeste zaradit nastavovani individualniho casu kdy stahne servery :virus:
Máš pravdu.
Jo to jsem viděl ve Star Treku ....zařadit rychlost Warp :rofl:
Držme se při zemi a nevymýšlejme bejkárny. Pak by ten stahovač mohl připomínat mixážní pult ze studia. :-) Už tak toho tam je skoro až moc.
Priorita je stáhnout ....a v klidu koukat. ;)


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 771
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
/ etc / ...... CCcamDATAx.cfg pro vaši placenou linku se serverem CCcam
/ etc / ...... OscamDATAx.cfg pro vaši placenou linku se serverem Oscam

/ etc / ...... CcamDATAx.cfg ................ funguje stále
/ etc / ...... OscamDATAx.cfg ................ musí být aktivován ve skrytém menu, kde jsou CAM restartovány

řádky ze souboru OscamDATAx.cfg se již po stažení jakéhokoli serveru nepřevádí, ale jen se uloží do ... oscam.server, ncam.server ......

řádky ze souboru CCcamDATAx.cfg budou po každém stažení automaticky převedeny a uloženy do ... oscam.server, ncam.server ......

Oba soubory zůstanou i po odinstalování a nainstalování jiné verze, .....nezměněny. Takže to tam nebudete muset pokaždé znova dávat.

Doufám že nic z toho nebude blbnout. Nebyl moc čas to vše otestovat. A koukal jsem že úplně první hlavní server nám začíná stránka vynechávat a občas je nedostupná. To se může projevit na stažení všech serverů. Například na naskočení obrazu a na rychlosti stažení.
:89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 771
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 291 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Opravdu jsem našel chybu. Jedna malá šipka ve skriptu a jakej to nadělá bordel. Nebo spíš to pak neudělá nic.
Zde tedy opravena funkce CCcamDATAx.cfg Ale OscamDATAx.cfg by měla chodit stále beze změny.
Jen se (jen ta funkce) Oscam DATA musí ve skrytém menu aktivovat. Nechal bych jí aktivní stále, ale kdysi to někomu pak dělalo neplechu.
Přikládám fotky kde detailněji pochopíte, odkud a kam cestuje řádek vložený do CCcamDATAx.cfg
Na prvním obrázku, vložíte řádek a uložíte. Druhý obrázek, stáhnete nějaký server. Další obrázky ukazují kam se to uložilo, plus ještě kam se to převedlo a uložilo. Z Oscam DATA se nic nepřevádí, jen se to vždy připíše, pod stažené a převedené servery,
do ..... oscam.server, ncam.server atd.
Popřípadě můžu příště udělat test s obrázky ... OscamDATAx.cfg
Jen upozorňuji, že ať jeden či druhý soubor se při stahování jakéhokoliv serveru na TV nezobrazuje! Jen se uloží po stažení tam kam má. A ještě upozorňuji že to co je v Oscam DATA se již (zpět nepřevádí) na jeden řádek do CCcam.cfg jen se to uloží do ....
/etc/tuxbox/config/... oscam.server a další
Asi by se to dalo zpět převádět, ale moc by to nedávalo smysl, proč by to někdo chtěl dělat.
:89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Odpovědět

Zpět na „Emulátory/softcamy E2“