Vážení přátelé a kamarádi.
Připravil jsem si ještě třešničku na dortu. Jak už bylo napsáno, rubrika Youtube bude zobrazovat obsah podle předem uloženého slova, či několika slov.
Tento hledaný výraz se uloží dvěma možnými způsoby. A to buď napsat hledaný výraz do adresáře /tmp/ do text souboru (Youtube.txt) který tam již bude automaticky. A nebo druhá možnost jak uložit výraz je pomocí přidaného psacího pluginu, který to tam uloží. Tento plugin se vám nainstaluje pokud nainstalujete ...Stream Hunter. Ale musíte mít předtím aktualizovaný ...ZOOM Vše jsem zrekapituloval a teď, kde je ta třešnička.
Doplnil jsem něco, co tomu pluginu ...Stream Hunter dodá, tu největší možnou sílu. A to je to, že pod Youtube, bude nyní i Přehrajto.
A tato rubrika bude fungovat stejně jako to Youtube. Jaké vyhledané slovo uložíte, viz to co jsem teď psal, to samé vám vyhledá ta rubrika .(Přehrajto)
Je tam jak klasické Přehrajto, které ukazuje jen dejme tomu asi,... nejsledovanější pořady, tak i nově ---- Přehrajto ...hledej a Youtube ...hledej.
Tyto dvě rubriky vyhledávají slovo uložené pluginem a nebo přepsaným souborem.
Více pochopíte z fotek. Do vyhledávacího pluginu napíšu dálkovým ovladačem například ...rambo zmáčknu modré a slovo se uloží a proběhne automaticky restart. Ten je bohužel nutný, jinak by se stránka nezměnila. Pak zapnete ...Stream Hunter a pustíte si rubriku (Přehrajto ...hledej) a tam už je ..Rambo. To samé rubrika (Youtube ...hledej) a je tam už ..Rambo. Vše se ovládá lehce a jednoduše. S tímto teď budete moct koukat v podstatě na cokoli.
Jediné omezení je, že na tom Youtube občas nenaskočí obraz u něčeho. A to je tím, že ten či onen pořad má nebo nemá nějakou ochranu.
Ale většinou starší videoklipy v pohodě. Není to moc na filmy, spíš hudbu. A druhé malé omezení, které se do budoucna asi budu snažit změnit, je že filmy z (Přehrajto) mám omezené na rozlišení pouze 720p. Což je dostačující a na starších přístrojích dobře přehratelné. To byl jediný důvod proč jsem to tenkrát omezil. Ale to už tam mám takto dlouho. Do budoucna bych chtěl udělat volbu na 1080p a možná víc.
Toť asi vše. Hezký večer.
ps. pokud jste neaktualizovali ...ZOOM tak to udělejte a z něj pomocí rychlé volby, tlačítek (8) a (1) ...přeinstalujte Stream Hunter
Toto je důležité pro všechny tyto změny ...viz text
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500