Původně jsem myslel že tento okamžik oslavím nějakou vylepšenou verzí.
Momentálně plugin ...CCcam free Server Downloader (ZOOM) dovršil na foru......
satdigitálně přes 100 tisíc zobrazení
abforum přes 60 tisíc zobrazení
zahraniční fora nepočítám
Nic to neznamená. Je to pro mě jen osobní úspěch.
Někde jsem slyšel, že když má nějaké video na youtube přes 100tis zobrazení, dostane jeho vlastník nějaké peníze :-)
Já samozřejmě od nikoho nic nechci. Dělám to vše pro radost, takže vlastně pro lidi, čili pro Vás.
Takže co přináším. Rozhodl jsem se, že promažu servery které nejdou stáhnout. (Nemyslím tím nefunkční)
Po procházení skript jsem zjistil že toho už spousta nejde stáhnout. Ve většině případů, protože vlastníci serverů přešli na novou ochranu,
pomocí potvrzování zaškrtnutím okénka zvaným ...(recaptcha) Bohužel, do dnešního dne toto omezení nedokážu překonat.
A řekl bych že ani nikdy v budoucnu. Souběžné stahování dvou skript je už ...pasé Druhý skript jsem úplně vyřadil, bylo tam úplně mrtvo. Ještě připomenu, že z celého množství řádků (serverů) může být opravdu funkčních, jen několik. A abych nebyl pouze negativní. I když nejspíš do budoucna bude hůř. Je pravda, že to slibuji už možná rok a zatím to stále tak nějak funguje.
Takže do stažení všech serverů jsem přidal nějaké z veřejných, protože chodí dobře. Otázka bude co to udělá, až se na to připojí všichni. Uvidíme, třeba to bude dělat dobrotu. Čas ukáže. Další nové servery už asi nebudou, protože se mě žádné další nedaří najít, někdy mám už problém najít i ty, které už máme. Musíme se jen modlit, aby nám to vydrželo funkční co nejdéle. Toť asi vše.
Hezký slunný den všem.

pro aplikaci změn ....aktualizujte ZOOM