CCcam free server downloader

Emulátory/softcamy E2

Moderátoři: schmegea, monkus, gorick

Odpovědět
BextrH
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 335 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:!: :!: :!: :arrow: Ještě jsem zapoměl na jednu důležitou věc. Pokud budete chtít psát do souboru hledaný výraz, napište to tam, (bez háčků a čárek a mezer) viz příklad.... Masa_a_Medved nebo Masa+a+Medved Jinak to nebude fungovat.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:!: :!: :!: :arrow: Ještě asi poslední doplnění. Rozhodl jsem se Vám život trochu usnadnit. Po poslední aktualizaci ....Stream Hunteru
Vám stačí. Vždy se Vám samo automaticky vytvoří do adresáře /tmp/ soubor Youtube.txt
Bude si to pamatovat poslední uložený vyhledávaný název. Stačí to tam přepsat tím co chcete hledat jiného a v ....Stream Hunteru dát
(Youtube...změnit hledané slovo) a po automatickém restartu v rubrice ..Youtube začít koukat. Takže je postup stejný, jen ten soubor s hledaným textem bude blíž.
Rychleji ho najdete.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Poslední akce a už na to prdím, jinak nic doma neudělám.
Pokud si aktualizujete ....ZOOM!!!
A pak z něj starým známým způsobem pomocí tlačítek (8) a (1)
Nainstalujete znovu ...Stream Hunter přibude Vám tam ještě další plugin.
Ten bude sloužit k tomu.....
Napíšete do něj hledané slovo, nebo několik, můžete i s mezerama a pak zmáčknete modré.
Automaticky se to uloží a pak v pluginu ...Stream Hunter budete mít v ...Youtube už seznam podle toho slova které jste si uložili tím pluginem. Pro uložení slova pomocí počítače, můžete stále použít předchozí postup, kdy hledaný výraz vložíte do /tmp/ do souboru Youtube.txt a v Stream Hunteru aktivujete.
Hezký den.
:89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Připravil jsem si ještě třešničku na dortu. Jak už bylo napsáno, rubrika Youtube bude zobrazovat obsah podle předem uloženého slova, či několika slov.
Tento hledaný výraz se uloží dvěma možnými způsoby. A to buď napsat hledaný výraz do adresáře /tmp/ do text souboru (Youtube.txt) který tam již bude automaticky. A nebo druhá možnost jak uložit výraz je pomocí přidaného psacího pluginu, který to tam uloží. Tento plugin se vám nainstaluje pokud nainstalujete ...Stream Hunter. Ale musíte mít předtím aktualizovaný ...ZOOM Vše jsem zrekapituloval a teď, kde je ta třešnička.
Doplnil jsem něco, co tomu pluginu ...Stream Hunter dodá, tu největší možnou sílu. A to je to, že pod Youtube, bude nyní i Přehrajto.
A tato rubrika bude fungovat stejně jako to Youtube. Jaké vyhledané slovo uložíte, viz to co jsem teď psal, to samé vám vyhledá ta rubrika .(Přehrajto)
Je tam jak klasické Přehrajto, které ukazuje jen dejme tomu asi,... nejsledovanější pořady, tak i nově ---- Přehrajto ...hledej a Youtube ...hledej.
Tyto dvě rubriky vyhledávají slovo uložené pluginem a nebo přepsaným souborem.
Více pochopíte z fotek. Do vyhledávacího pluginu napíšu dálkovým ovladačem například ...rambo zmáčknu modré a slovo se uloží a proběhne automaticky restart. Ten je bohužel nutný, jinak by se stránka nezměnila. Pak zapnete ...Stream Hunter a pustíte si rubriku (Přehrajto ...hledej) a tam už je ..Rambo. To samé rubrika (Youtube ...hledej) a je tam už ..Rambo. Vše se ovládá lehce a jednoduše. S tímto teď budete moct koukat v podstatě na cokoli.
Jediné omezení je, že na tom Youtube občas nenaskočí obraz u něčeho. A to je tím, že ten či onen pořad má nebo nemá nějakou ochranu.
Ale většinou starší videoklipy v pohodě. Není to moc na filmy, spíš hudbu. A druhé malé omezení, které se do budoucna asi budu snažit změnit, je že filmy z (Přehrajto) mám omezené na rozlišení pouze 720p. Což je dostačující a na starších přístrojích dobře přehratelné. To byl jediný důvod proč jsem to tenkrát omezil. Ale to už tam mám takto dlouho. Do budoucna bych chtěl udělat volbu na 1080p a možná víc.
Toť asi vše. Hezký večer.
ps. pokud jste neaktualizovali ...ZOOM tak to udělejte a z něj pomocí rychlé volby, tlačítek (8) a (1) ...přeinstalujte Stream Hunter
Toto je důležité pro všechny tyto změny ...viz text

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Tak jak jsem sliboval, tak nyní na ...Přehrajto po zapnutí filmu se vytvoří místo jednoho filmu dva.
A tak jak se zapne, stačí na hlavní obrazovce s filmem, přepnout dolu na druhý film, čili lepší kvalitu obrazu. První 720p a druhý 1080p. Prozatím jsem stihl tuto funci nacpat do rubrik Přehrato a pak to vyhledávací přehrajto. Dále na legendární filmy a na legendární pohádky. Ostatní rubriky, které pracují se stránkou Přehrajto upravím později. Tam se to bude muset vyřešit ne v pluginu, ale finálním skriptu. To už teď nedám, ty dvě děti mě tady dělaj peklo a tomu třetímu musím občas šoupnout dudlík.
Takže možná do včera, možná zítra. Těch rubrik je mraky.
Pro aplikaci změn, nainstalujte znovu ....Stream Hunter.
Postup. Zapnout plugin ...ZOOM a pak tlačítka (8) a (1)
Chápu že to opakuji stále dokola, ale raději musím, kdyby někdo něco někdy nestihl.
Hezký večer.

ps.Fotka vytvořena z toho vyhledávacího přehrajto.
Pustěný film Rambo z hledaného seznamu rambo.
To rozlišení na konci názvu filmu, to je jen nápis který patří k názvu. Nic víc.
Ale vrchní je 720p a spodní 1080p.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Něco jsem večer popil a trošku překopal servery v ...ZOOMu
Když se nad tím zamyslím, tak jsem v podstatě tu dceru ještě nezapil, ale mě po tvrdým hned bolí hlava.
No nic, to jsem odbočil. Takže, co se týká stažení všech serverů, upravil jsem pořadí, jeden server vymazal a dva nové přidal.
Jsou to takové co jdou stáhnout jen jednou denňe. Ale řekňeme si pravdu. Většina serverů, co tam je funguje převážně jen několik hodin.
Pak se tam asi najde nějaký, který vydrží den, možná i dva. Popravdě stačí to dát jednou denně stáhnout a už jen koukat.
Pokud máte aktivované stažení všech po startu E2 ...čili zapnutí přístroje do elektřiny a úplný náběh od samého začátku.
Tak se Vám to ráno všechno stáhne když to pustíte a pak to drží celý den. A to je asi tak všechno. Na vzhledu pluginu nic nepoznáte, ale měl by být stabilnější. Přikládám fotku z AZBOXu momentální sestavy pluginů, včetně ....Stream Hunteru a jeho parťáka, který slouží k uložení vyhledávaného slova pro Youtube a Přehrajto.
Napsání slova a uložení, se uloží pro obě rubriky zároveň. Pokud by někdo zaznamenal nějaký prú..er atd. klidně pište.
Dobrou noc.

pro aplikaci změn, ....aktualizujte ZOOM

ps. Jinak dnes jsem koukal, že archivCZSK má už také Youtube a musím uznat, slušné, fakt pěkné a to i v FullHD. Myslel jsem si naivně že je v tomto amatér jako já překoná. No nic, snažil jsem se. Ale stále máme v ...Stream Hunteru navíc, možnost přehrávání videa z PC a nebo vyhledání filmu z právě běžícího pořadu z vysílání a nebo, vyhledání filmu z TV programu, Přehrajto atd. Jen škoda že to nemám v tak hezkém kabátě jako oni.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Nainstalujte si znovu ...Stream Hunter, postup je stále stejný.
Opravil jsem rubriky ..Bombujsi a SKtonline. Přidal jsem tam i trochu parádiček.
Chtěl jsem toho stihnout daleko víc, ale bohužel to s těma dětma nejde.
Člověk na moment odejde od klávesnice a malej kluk tam na klávesnici hraje jak na piáno.
Takže je pak veškerá práce v háji. Musím využít toho že je hezky a jít něco dělat ven.
V rubrice legendární filmy 1,2 a pohádky, jsem se snažil všechny nefunkční filmy opravit.
Byl jsem nešťastný z toho, kolik různých dabingů existuje. A některé prostě tlučou do uší.
Například na Van Dama potřebuji slyšet Pomejeho, jinak se to nedá.
Ale kdybych měl u každého filmu ještě hledat ideální dabing, tak u toho budu sedět věčně.
Ani netuším jak fungují různé zvukové stopy, jestli se dá do jednoho streamu nacpat různé zvukové stopy, včetně například AC3.
Netuším. OK, tak zatím. Hezký den.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Naštěstí se tu objevil šikovný člověk, který mě pomohl a poopravil python.
Mockrát díky pro uživatele ....mfpman Kéž by bylo víc tak šikovných a ochotných lidí.
Takže co tu máme. Opravena rubrika (hledej ...Přehrajto) a rubrika (Přehrajto)
Nyní už by Vás nemusela potkat žádná smrt. Do budoucna bych chtěl tyto změny aplikovat na další rubriky, ale teď popravdě na to nemám chuť, ani sílu. Včera jsem po týdnu úspěšně dodělal motorku. Mraky šroubů, kabelů, hadic, těsnění atd. Kdo už někdy skládal motor a vše co k němu patří, asi chápe. Musim si dát trochu klidu na záda a na hlavu.
Pro aplikaci změn přeinstalujte ...Stream Hunter.
postup: Zapněte plugin ZOOM a v něm stiskněte na dálkovém ovlladači (8) a pak (1)
Stream Hunter se tím přeinstaluje (aktualizuje)
Hezkou sobotu všem a ještě jednou díky ....(mfpman) za pomoc

Odpovědět

Zpět na „Emulátory/softcamy E2“