CCcam free server downloader

Emulátory/softcamy E2

Moderátoři: schmegea, monkus, gorick

Odpovědět
BextrH
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 343 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Několik úprav na pluginu ....Stream Hunter
Z bezpečnostních důvodů tématika XXX přestěhována v menu na konec! Postačí na ovladači stisknout tlačítko nahoru a jste v podstatě hned na konci. Nikdo nechce aby si jeho dítě omylem toto pustilo. Nezapomínejte mazat rubriky z settingu volbou na mazání! Jen rada, nic víc.
Přidány další rubriky. Když už vím jak na to, tak už další rubriky vznikají jako po másle. Horší je, že nemám další zdroje videa, tedy hlavně s Českým dabingem. No uvidíme, třeba ještě něco najdu.
Přikládám fotky základního menu + menu XXX
Hezký den.

ps. rychlost náběhu videa nezávisí tolik na internetu, jako spíš na rychlosti procesoru konkrétního, použitého přístroje.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:idea: Přidány ještě dvě rubriky.
Obávám se že, co se týká filmů s Českým dabingem, jsem tímto vystřílel asi vše, o čem jsem věděl že to existuje.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:idea: Po pár dnech laborování, kdy jsem se k tomu po kouskách dostal, tak jsem vytvořil do ...Stream Hunteru další rubriku ...Hudba. Je to z jedné stránky, takové jakoby Čínské Youtube. Jelikož se mě podělala zkušební TV kterou jsem měl pro tyto účely, tak jsem to dodělal až dnes. Je to menší ledka 80 LG. Kdysi jsem jí dostal od tchýně že nejde, jestli ji chci. Tak jsem na ní vyěnil LEDku v podsvícení a zase jela. Nyní nejspíš odešla jiná LEDka. Nemám čas na opravu, tak musí používat TV na kterou koukaj všichni v momentech, kdy u ní nikdo není, děti, ženská atd.
Ještě k té funkci Hudba. Je tam momentálně přednastavena skupina Scooter. Na přání bych zvládl dát jinou. Pokud by na té stránce ta skupina byla, byla by to otázka pár minut, jen v jednom souboru přepsat www odkaz.
Stream Hunter stačí přeinstalovat ze ZOOMu. Hezký den.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:idea: :arrow: Vážení přátelé a kamarádi. :idea: :!:
Jen zrekapituluji aktuální situaci. Nyní už na forum nic nepřidávám, nýbrž již probíhá aktualizace, tak nějak poloautomaticky.
Už tedy neinformuji zde na foru o změnách. Aktuální změnu lze zjistit v pluginu ...ZOOM tam kde je jeho aktualizace, tak uvnitř na položce INFO zjistíte, co je nového, nebo lépe řečeno, provedená poslední změna. Je tam vždy datum a čas poslední změny.
Pokud se změna týká pluginu ZOOM, stačí pak stisknout ....aktualizovat a ZOOM se přeinstaluje. Pokud se změna týká pluginu ...Stream Hunter, kterému se teď častěji věnuji po chvilkách, tak tam se ZOOM neaktualizuje, nýbrž stačí zajet v menu na nápis ...instalace dalšího pluginu a dole úplně u konce je ...Stream Hunter. Pokud máte již nainstalovaný, nemusíte odinstalovávat, pouze ho nainstalujete znovu z tohoto seznamu a on se Vám automaticky aktualizuje na aktuální verzi.
Takže veškeré změny na tlačítku INFO tam kde je v ZOOMu aktualizace. Někdo už možná na to najel, že se tam občas koukne, pro ostatní to raději znovu upřesňuji. Mějte se hezky a já frčím makat. Hezký večer.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Stihl jsem konečně něco dodělat.
V pluginu ...Stream Hunter
Přidáno ...Bombuj.si <<<<<<<< (na filmy)
první film hází chybu, ostatní jde.
ps. Většinu rubrik se snažím přiškrtit na 720p aby to šlo i na starších strojích.

Přidáno do XXX ... 4K <<<<<<<< naleznete přechodem šipkou až nahoru.
Můžete na tom otestovat, pokud máte 4K přístroj. Na Octagonu 8008 vše v pohodě.

Pro přidání těchto funkcí, stačí pouze znovu nainstalovat ...Stream Hunter ze ZOOMu.
Nemusíte předtím odinstalovávat.

Víc nestíhám. Hezký večer.
:89:

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Do pluginu ...Stream Hunter jsem přidal nové rubriky.
Všechny spadají do titulu ...Pohoda
Ač je to spíš retro výběr pro starší, nejspíš si tam najde něco každý od nejmenších, po nejstarší, plus něco do XXX. Přidal jsem toho tam spoustu. Je za tím velký kus práce, tak snad se bude líbit. Omlouvám se za kvalitu některých videí. Není jednoduché, ještě někde něco na internetu najít. Každou stránku časem zablokují. Tak snad to chvilku vydrží. Navíc není jednoduché uspokojit dnešního rozhýčkaného diváka zvyklého na HBO GO a Netflix atd. Vytvořil jsem výběr, starších ne běžně dostupných věcí.
Hezký víkend.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Konečně jsem si našel chvilku a poladil trochu servery. Nic jsem nepřidával, jen opravil pár nefunkčních.
Pouze na stažení všech. Na samostatné servery bych musel mít mnohem víc času.
Takže NOVÁ verze na instalaci v ZOOMU v aktualizaci ZOOMU.

Dostal jsem šikovný nápad. Jen by se mě hodila pomoc někoho. Napadlo mě použít NFS server ve kterém by se dalo sdílet z PC složka s Filmy a v Stream Hunteru je pak zobrazit v seznamu a přehrávat v Enigmě. Něco jako jednodušší forma DLNA.
Ale co potřebuji. Nemá někdo funkční NFS server který by fungoval na Win10 a ideálně aby nechtěl registraci.
Ten co by měl být v desítkách zabudován, ten tam nemám. Mám nějaký který jsem před deseti lety provozoval na už nevím možná XP nebo už sedmičkách, to už nevím. Po zapnutí serveru byl k dispozici adresář se seznamem filmů v www prohlížeči a šlo z něho filmy pouštět. Něco jako webová stránka s filmy. Ale už neznám ani postup. Je to dávno. Předem děkuji za každou pomoc. Pomohlo by to všem při přehrávání filmů z PC na Enigmě.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Do pluginu ....Stream Hunter
Přidána rubrika ...Sdilej.cz
Jelikož tento server není primárně určen k přímému přehrávání, nýbrž k stahování různých souborů, může se stát. že něco nepůjde přehrát. Stejně jako u předchozího serveru ...Fastshare.cz mě pomohlo zastavit přehrávání a spustit film z vytvořeného buketu ze settingu. Něco jde hned, něco z settingu, něco vůbec. Je tam spousta filmů v různých kodecích a ne každý vaše zařízení musí umět přehrát. Hezký den.

ps. Stream Hunter stačí znovu nainstalovat ze ZOOMu.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Přidána rubrika ...PC
Zjistil jsem že poslední rubrika ...Sdilej.cz
na některých přístrojích nejde a hází chybu, ale nakonec jsem se rozhodl jí tam i tak nechat.
Tak je to tady. Další nápad který jsem slíbil že realizuji. Tak tedy hotovo. Prozatím zkušební verze pro ty co si dokážou přizpůsobit IP adresu svého počítače.
Pokud dokážete na svém PC nastavit IP 192.168.1.107 a máte satelitní přístroj ve stejné síti, můžete vyzkoušet.
Na hardisk v PC vytvořte složku (video) Vložte do ní nějaké filmy. (ty pak budete moct přehrávat v Stream Hunteru)
Nainstalujete na PC HTTP Server. Nastavte v něm stejnou IP, možná že už tam bude. V zapnutém programu v levé horní části naleznete ikonu domečku, vedle něho je lomítko. Zmáčknete na něm pravé tlačítko myši. Stiskněte nápis ....Add folder from disk ......a vyberete na hardisku v PC složku (video)....OK Zmáčknete Real Folder. A máte hotovo.
Nainstalujte Stream Hunter. V nabídce ....(PC) bude obsah složky (video) kterou máte v PC a můžete začít přehrávat.
Maká to super. (Do budoucna) bude možné nastavit IP adresu (vašeho PC)
Hezký večer.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:idea: :arrow: potřebný program :!:

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:idea: Ještě bych chtěl doplnit po dnešním otestování, že složka (video) může být kdekoli na jakémkoli hardisku, nemusí být v kořeni HDD. Stále to bude fungovat. Jen se složka musí jmenovat (video). Co navolíte v tom serveru, to se vám pak zobrazí ve Stream Hunteru.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Přidána rubrika ...PC - pokračování.........................................
Po přeinstalaci tohoto pluginu nově .....
možnost nastavení IP adresy vašeho PC ....do Stream Hunteru
Zapíšete IP PC do souboru ....PCip.txt
Který naleznete viz cesta níže. Stačí upravit čísla adresy na svou IP.
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/StreamHunter/....PCip.txt
A v menu Stream Hunteru stisknete ...nastavit na IP adresu počítače
Po restartu máte Stream Hunter nastaven na IP vašeho PC HTTP serveru.
Ve výchozím nastavení bez úprav je nastaveno 192.168.1.107
Uvažoval jsem nad nějakou automatickou detekcí IP vašeho PC, ale když jsem se radil s jedním šikovným kolegou, řekl mi, že to je na hraně zákona, takto hackovat IP počítače, navíc by to nefungovalo spolehlivě a proto se nebudu pouštět na tenký led a nastavení provedete samy viz postup víše. Může se stát že ten HTTP server bude počítač označovat jako VIR. Stačí dát v bráně povolit. Otestoval jsem tuto novou funkci na rychlo před vytvořením instalačky a uložením na internet a chodí to. Ale přeinstalaci + test už jsem teď nezkoušel, tak snad to bude OK. Telku už mám obsazenou dětma, navíc jsem po noční 12, jdu si lehnout.
Hezký den. Kdyby něco pište.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Přidána rubrika ...Prehraj.me
Hezký sváteční den.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Už moc vylepšení a novinek asi nezvládnu, ale něco přeci jen.
Berte to něco jako předvánoční dárek. Není už moc věcí, kterýma bych Vás dokázal v dnešní době ještě nějak ohromit či překvapit. Snad Vám toto, možná alespoň někomu udělá radost. Do pluginu ....Stream Hunter jsem přidal rubriku ...LEGENDÁRNÍ FILMY
Něco podobného šlo stáhnout už v ZOOMu. Zde je toho víc a můžete filmy ihned pouštět.
Samozřejmě že by tam mohlo být filmů více a naopak by tam některé jiné být nemuseli, ale jsou.
Jsou to převážně starší verze legendárních filmů. Pokud by byl film ze serveru smazán, nepůjde pak přehrát!
Momentálně by mělo jít přehrát vše. Možná časem seznam ještě doplním. Prozatím nechám tak jak je.
Instalace .... stačí dát znovu Stream Hunter ze ZOOMu nainstalovat, není potřeba předtím odinstalovat.
Hezký den. :89:

ps. této funkce jsem chtěl dosáhnout už v začátcích, ale nikdy jsem na to neměl dostatečné zkušenosti abych této funkce mohl docílit plnohodnotně. Tuto funkci v žádném jiném pluginu nenajdete a doufám že si tak Stream Hunter oblíbíte a bude Vám dělat jen samou radost.

julius52
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od julius52 »

Ahoj nevím kde jsem to měl napsat tak to píši tady CCcam free server downloader mi nejde nainstalovat do firmware kde je python3 například ATV 7.0 OP Droid 7.1 hlásí to chybu nějak to tam píše line14 a myšing.Dá se s tím něco udělat? děkuji

Odpovědět

Zpět na „Emulátory/softcamy E2“