CCcam free server downloader

Emulátory/softcamy E2

Moderátoři: schmegea, monkus, gorick

Odpovědět
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 818
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 312 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: :arrow: Dále dnes přidáno do mého pluginu Stream Hunter něco do XXX žánru. Po otevření Stream Hunteru ....zajet úplně nahoru, nad hlavní menu, až na konec. Je tam také VK ...P a VK ...Music. Tyto dva nemusí jít každému.
Pokud by někdo ještě plugin ...Stream Hunter neměl, tak ho naleznete v ZOOMU. Kde?
...instalace dalších pluginů, úplně dole. Nyní jsem nově vedle něj v seznamu umístil ikonu s číslem (1) pro lepší nalezení.
Ta ikona tam bude až po aktualizaci ZOOMu. Pokud plugin ....Stream Hunter máte, nemusíte odinstalovávat, stačí dát znovu instalovat a ono se to přepíše automaticky na novou verzi. Docela mě překvapilo, kolik rubrik funguje. Řekl bych že snad všechny. Na OpenPLI mě jde vše. Na OpenATV asi 3 rubriky házejí smrt. Zatím neumím vyřešit.
Určitě vyzkoušejte, nalezl jsem tam spoustu novinek současných filmů.
Hezký den.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 818
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 312 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Dnes asi nic nepřidám, jen malý postřeh.
Od včerejška provozuji ze ....ZOOMu nainstalovaný ....Gcam na stařičkém AZBOXu. Bez jediného záseku.
Zkoušel jsem ho nainstalovat i na Octagon, ale tam se mě po instalaci neobjevil. Nejspíš ta instalačka nepodporuje procesor ARM. Tak jsem tam nainstaloval Ncam 12.5 který jsem včera přidal do ...ZOOMu a ten na Octagonu pracuje také bez záseku.
Takže pokud by někdo měl podobný problém se záseky, tak na starší přístroj doporučuji Gcam a na modernější Ncam 12.5.
Ale každému může sedět jiný, někomu může pracovat dobře i starší Oscam. Také jsem sním měl dobrou zkušenost.
Hezký den.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 818
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 312 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Může se Vám někomu hodit funkce pro přečtení posledních informací tohoto našeho pluginu na dvou nejznámějších www stránkách a to vše na TV bez počítače. Berte to tak nějak s rezervou, není to prohlížeč.
Mělo by to vzít vždy poslední stránku. Snad to bude správně fungovat.
Tyto dvě funkce naleznete, tam kde se aktualizuje ZOOM.
Posouvat se můžete v textu šipkami ovladače.
Pro představu přikládám foto. Porovnání TV a PC.
Nic víc jsem nevysmolil.
Hezký den.
:89:
ps. pro přidání funkcí ....aktualizujte ZOOM
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 818
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 312 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Přidána drobná informační pomůcka. Uživatel ....Bambule vždy přijde s nějakou bejkárnou.
Tentokrát musím uznat že jeho nápad nebyl úplná kravina. Říkal že by bylo šikovné, nějak vědět, že už bylo dokončené neviditelné stahování, třeba nějakým nápisem co vyskočí. Tak popravdě to nikdo moc nepotřebuje vědět, každému stačí že může koukat. Ba naopak například můj AZBOX má tak pomalý procesor, že je každý restart CAMu doprovázen zásekem obrazu na cca dvě vteřiny a to člověk moc nechce, raději o ničem nevědět. Na druhou stranu by bylo dobré vědět, že je stahování ukončeno.
Protože.... a teď musím malinko odbočit. Když jsem vymýšlel všechny funkce, často jsem u nich aplikoval podobný postup. Například vytvoření pracovního adresáře (test) do .../tmp/ a na konci dokončené práce, jeho smazání. A teď si vemte, že dáte stahovat všechny servery a hned na začátku se vytvoří složka (test) a mezitím co se vám to bude stahovat, se rozhodnete aktivovat nějakou jinou funkci a ta funkce zase vytvoří složku test a na konci ji smaže. To celé může trvat dvě vteřiny. A už je průšvih na světě. Stahování se přeruší, protože složka test už není. V horším případě bude stahovat dál a ukládat to jinam.
Takže vždy doporučuji, nechat stáhnout servery a až pak používat jiné funkce. A k tomu vám pomůže následující...
Bohužel nedokážu udělat to aby během vysílání vyskočil nějaký nápis. Proto jsem využil opět funkce dálkového ovladače, pomocí příkazů. Na konci ....neviditelného stažení všech serverů (vám na cca dvě vteřiny naskočí MENU a zase zmizí.)
Mohl jsem to řešit například vypnutím zvuku nebo jiným výstražným způsobem. Ale tento s menu neruší tolik sledování vysílání. Dále jsem včera přidal pod ty dvě informační tlačítka ABFORA a SATDIGITALNE ještě SATlinux. Ale to je v Angličtině, takže jen pro někoho, kdo to přečte a bude ho to zajímat, co se řeší tam. Popravdě se tam také řeší bejkárny. Každý chce podporu ZOOMu pro py3. A servery, který mají i karty na jiné družice. Přiznám se, že oboje jde už mimo mě.
Tak ať vám to funguje a dyštak dejte vědět.
Hezký den.
:89:

pro přidání funkcí ....aktualizujte ZOOM

oprava, jako indikátor naskočí INO o běžícím pořadu a zase zmizí!


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 818
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 312 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

mfpman píše:Skus takto

Kód: Vybrat vše

wget -O /dev/null -q "http://localhost/web/message?text=Toto%20je%20moja%20super%20sprava&type=1&timeout=30"
Tak tohle je pecka. Já věděl že tu je spousta šikovných lidí. Děkuji. ....mfpman
Věřím že bych to časem mohl využít na víc místech jako informaci o nějakém ukončení běžícího procesu.
Popravdě mě to trochu mohlo i napadnout. Jen si nejsem jist, jestli to zabere na každý přístroj, včetně Dreamboxu.
Jen jsem teď nějakej vycucnutej abych to použil. Do večera než půjdu do práce to zkusím použít.
Není to nic na dlouho, ale jsem po tom kovidu nějakej na...vno
Včera jsem večer ještě na rychlo předělával to upozornění. Zjistil jsem že to info + vyskočení dělalo neplechu u viditelného stažení. Samo to nakonci vyskočilo, což se trochu dalo čekat. Zvláštní že jen na jednom přístroji ze dvou. Tak jsem vytvořil mezikrok, který se aktivuje pouze u neviditelného stažení a stažení po startu. Teď tam jen nahradím to info za hlášku, díky ....mfpman
Nevím jak se mě to povedlo, asi nebyla instalačka kompletní, tak se mě po aktualizaci zamknul AZBOX do nekonečného restartu. Tak jsem ho přeinstaloval a instalačku opravil. Doufám že to neudělalo bordel i někomu jinému. Nyní vše v pořádku. To je tak, když něco dělám na rychlo a nemám moc čas nebo možnost to pořádně vyzkoušet než to pošlu.
Takže jak už jsem napsal, dnes čekejte úpravu. Zatím tady mám děti atd.
Hezký den.
:89:


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 818
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 312 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Tak mám hotovo. Šel jsem si na to zakouřit a vše promyslet.
Nejprve jsem chtěl vytvořit upozornění které bude mít jazykové mutace.
Pak jsem si řekl, že už raději žádný složitý guláš a spoustu tunelů atd.
Zvolil jsem metodu upozornění v Češtině a podtím v Angličtině. To vše v jeden okamžik.
Narazil jsem na problém, jak je od sebe oddělit, neznám kod pro vynechání řádku.
Tak jsem to rozdělil hvězdičkama a budu doufat že bude text na (všech) zařízeních správně čitelný a nebude posunutý.
Mám otestováno zatím pouze na AZBOXu.
Když už jsem byl v tom, tak jsem vytvořil ještě upozornění o dokončení FILTROVÁNÍ serverů. (Jen pokud máte tuto funkci aktivovanou.) Dále bych vám chtěl poradit, nebojte se použít spoustu užitečných funkcí. Například pokud zapnete ....neviditelné stažení všech serverů, můžete si během čekání zmáčknout funkci ...zobrazit aktuálně používané (cfg)
Pokud vám to ukáže nějakých cca 5 serverů, je jasné, že kompletní stažení ještě není a je ukončena pouze první fáze. Pokud vám to zobrazí cca 50 serverů. Tak je jasné, že už máte staženo vše. Tuto funkci můžete používat během stahování.
Ostatním funkcím se během stahování raději vyhněte. A ještě jedno důležité upozornění!!! Nikdy nedávejte aktualizovat ZOOM během neviditelného stažení všech serverů. Aktualizujte ZOOM jen v době, kdy neprobíhá žádné stahování serverů!!!
Pro přidání funkce ....aktualizujte ZOOM
Ještě jednou díky pro uživatele ...mfpman :55:
Hezký den.
:89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
bambule
Profík
Profík
Příspěvky: 1056
Registrován: 04 říj 2009, 22:26
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od bambule »

BextrH píše: 25 dub 2022, 12:49 :idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Tak mám hotovo. Šel jsem si na to zakouřit a vše promyslet.
Nejprve jsem chtěl vytvořit upozornění které bude mít jazykové mutace.
Pak jsem si řekl, že už raději žádný složitý guláš a spoustu tunelů atd.
Zvolil jsem metodu upozornění v Češtině a podtím v Angličtině. To vše v jeden okamžik.
Narazil jsem na problém, jak je od sebe oddělit, neznám kod pro vynechání řádku.
Tak jsem to rozdělil hvězdičkama a budu doufat že bude text na (všech) zařízeních správně čitelný a nebude posunutý.
Mám otestováno zatím pouze na AZBOXu.
Když už jsem byl v tom, tak jsem vytvořil ještě upozornění o dokončení FILTROVÁNÍ serverů. (Jen pokud máte tuto funkci aktivovanou.) Dále bych vám chtěl poradit, nebojte se použít spoustu užitečných funkcí. Například pokud zapnete ....neviditelné stažení všech serverů, můžete si během čekání zmáčknout funkci ...zobrazit aktuálně používané (cfg)
Pokud vám to ukáže nějakých cca 5 serverů, je jasné, že kompletní stažení ještě není a je ukončena pouze první fáze. Pokud vám to zobrazí cca 50 serverů. Tak je jasné, že už máte staženo vše. Tuto funkci můžete používat během stahování.
Ostatním funkcím se během stahování raději vyhněte. A ještě jedno důležité upozornění!!! Nikdy nedávejte aktualizovat ZOOM během neviditelného stažení všech serverů. Aktualizujte ZOOM jen v době, kdy neprobíhá žádné stahování serverů!!!
Pro přidání funkce ....aktualizujte ZOOM
Ještě jednou díky pro uživatele ...mfpman :55:
Hezký den.
:89:
Takhle jsem to myslel :87:


VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 818
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 312 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

..............mfpman

Sprava1%5CnSprava2

Cize: %5Cn = \n

Staci hladat: url encoder

:arrow: Děkuji. ....mfpman
Ale tím bych to pro dnes asi uzavřel.
Docela mě rozbolela hlava a za pár hodin musím do práce.
Jen ještě doplním informaci.
Všechna upozornění fungují momentálně dobře.
Jen jsem dnes zkoušel ten ...FILTR.
A bohužel jsem zjistil, že funguje dobře jen s ...Ncamem
Na ostatních buď odfiltruje vše, nebo nic.
Takže do budoucna. Pokusil bych se ten filtr upravit na jiný systém filtrace.
Teď už nic nedám. Už mě to nemyslí a ten filtr jsem udělal docela složitý.
Hezký den.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
zbyneksk Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 293
Registrován: 06 kvě 2009, 22:18
Bydliště: Doma
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od zbyneksk »

BextrH píše: 25 dub 2022, 12:49 ...
Narazil jsem na problém, jak je od sebe oddělit, neznám kod pro vynechání řádku.
Tak jsem to rozdělil hvězdičkama a budu doufat že bude text na (všech) zařízeních správně čitelný a nebude posunutý.
...

Ahoj, nevím kde to konkrétně potřebuješ, pokud je to Python, tak zkus třeba takto:

Nový řádek

Někdy potřebuješ řetězce, které obsahují více řádků. Pythonní řetězce ale můžeš normálně napsat jen na jeden řádek. (Python se tak snaží ulehčit hledání chyby, kdybys koncovou uvozovku zapoměl)

Můžeš ale do řetězce znak pro nový řádek vložit pomocí sekvence \n:

Kód: Vybrat vše

print('Haló haló!\nCo se stalo?')
Haló haló!
Co se stalo?
Ono \n do řetězce vloží znak nového řádku. Ten při výpisu ukončí stávající řádek a přejde na nový – ale jinak se chová jako jakýkoli jiný znak:

Kód: Vybrat vše

print('-\n-')
-
-
https://docs.python.org/3/library/stdtypes.html


Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 818
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 312 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Dnes jsem zjistil, že některé servery se stahují hodně pomalu a brzdí tak stažení všech serverů.
Řekl bych že všechny ty servery mají stejný zdroj. Celkové stažení se natáhlo možná na 20 minut.
Už delší dobu zápasím stím jak upravit příkaz, aby pokud server nejde stáhnout, tak aby ho přeskočil.
Nakonec se mě to nejspíš povedlo. Nyní je opět stahování plynulé. Do budoucna možná aplikuji na všechny servery, zatím jen na ty co nejdou stáhnout rychle.
Dále jsem si trochu pohrál s funkcí ....FILTR a trochu jí upravil na jiný systém. Pokud by FILTR někomu nefungoval, napíše to že k němu není kompatibilní CAM. Fungoval mě na Ncamu i Oscamu. Na Gcamu ne.
Pro začátek vyzkoušejte jednorázově filtr a uvidíte, jestli vám odfiltruje nefunkční servery zhruba na půlku i méně.
Funkce FILTR je tam kde se stahují servery ....úplně nahoře když zmáčknete ....INFO tak uvnitř.
Je tam možnost spuštění filtru jednorázově a nebo ho nastavit na trvalo. Nejprve vyzkoušejte ten jednorázově, pojmenování z hlavy teď nevím. Ale vše je intuitivně uděláno, že se v tom vyznáte.
Pokud aktivujete filtr na pořád, tak ho uvidíte například při viditelném stažení všech serverů.
Při neviditelném to jen napíše hlášku o dokončení filtrování. Jak vypadá průběh viditelného.....?
Po stažení se servery převedou a restartuje se CAM. Pak se zobrazí seznam stažených serverů a pak se spustí filtr. Potom se zobrazí ořezaný seznam filtrem. POZOR!!! Po každé aktualizaci ZOOMu se všechny funkce vyresetují, takže i FILTR se vypne.
Řekl bych že budete se vším spokojeni, hlavně stím stahováním, které bylo zpomalené.
.......aktualizujte ZOOM
Hezký den.
:89:


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 818
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 312 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Jak už víme některé servery zpomalují, možná i záměrně, rychlost jejich stažení.
Už delší dobu jsem měl v hlavě otázku, zda by se nedalo ....stahovat několik věcí souběžně. Vlastně provádět několik operací najednou. Tedy například spustit dva skripty zároveň. Vždy mě zajímalo, jestli se musí počkat až skončí jedna operace a až pak možnost zpracovat další. V podstatě odpověď nevím doteď. Ale přesto jsem něco zkusil a je to zde.
Upravil jsem stažení všech serverů do dvou skript. Spustí se první (hlavní) a z něho se načte rourou druhý. Prvním je klasické stahování serverů plus průběžné zobrazení stažených řádků (serverů) na obrazovku, tak jako do teď. No a současně během toho běží druhý skript ve kterém se stahují klasickou metodou s čekáním servery, které omezují svou rychlost stažení. No a než se dostane první skript nakonec, tak do té doby je už ukončen ten druhý a na závěr prvního se stažené servery z druhého připojí ve finále toho prvního skriptu, kde je na konci klasika ....převod + restart CAM. Nejsem si jist jestli je to celé rychlejší než předtím, ale je tam pak o něco víc serverů. Uvažoval jsem do budoucna zkusit časem vytvořit adresář a do něj umístit pouze tento hlavní skript a rozdělit ho na několik, které by se pak zpracovávaly souběžně. Ale předpokládám, že se stejně nezpracují všechny příkazy v jeden okamžik, ale na přeskáčku, ale to se asi nikdy nedozvím, musel bych udělat spoustu pokusů a vše stopovat. Možná jedině tak.
A druhá věc, tentokráte přidaná, je..... Kdysi dávno jsem žádal Alžírského uživatele mino6060 zda bych ve svém pluginu mohl použít jeho skript na jeden určitý server. A dále jsem mu napsal že tento systém stažení neznám a jestli by se tento postup nedal použít i na jiné servery či jiné věci. Ani na jedno mě neodpověděl i když do těchto vět se mnou komunikoval. Možná ho to urazilo nevím. Nebudu to brát jako že mlčení je souhlas, ale byla by škoda to nezpřístupnit více lidem. Takže přidán server do jednotlivých serverů, hned pod ty dva co u sebe mají vpn. V seznamu bude až po ....aktualizaci ZOOMu.
Tento server je hodně dobrý a pro jeho stažení je potřeba další modul. Takže jsem tento skript upravil, aby se pokusil potřebný modul stáhnout z feedu, pakliže již není instalován. Takže stáhne a nainstaluje a potom už přistupuje ke stránce se serverem a ten stáhne, zobrazí a uloží. Pokud budete chtít stáhnout server příště.... Instalaci modulu už to přeskočí a hned stáhne server. Ale jen za předpokladu, že se předtím ten chybějící modul stáhnul. Takže funkce nemusí fungovat každému, ale většině asi ano. Půjde všem, kterým přístroj dokáže na feedu najít a stáhnout chybějící modul. Do budoucna bych se chtěl naučit tuto metodu používat a sám sestavovat, ale bohužel ne vše se dá jako samouk najít a naučit na internetu. Tento nový server je pouze samostatně. Ale pokud funguje, tak dá za všechny. Některý den, nemusí jít stáhnout! Do stažení všech ho prozatím dávat nebudu. Ukáže až čas jak bude fungovat samostatné stažení. Pokud se to tedy někdy od někoho dozvím
Jsem zvyklý na to že mě zahltíte informacemi a slovy nešetříte. ....sarkazmus :96:
pro přidání a změny ....aktualizujte ZOOM
Hezké čarodějnice.
:89:


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
bambule
Profík
Profík
Příspěvky: 1056
Registrován: 04 říj 2009, 22:26
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od bambule »

Tak nevim napise ze stahl vsechny a jsou tam jen ty zakladni po zapnuti (nejaky gulas to dela)hadam🤷‍♂️


VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 818
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 312 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Včera večer jsem zjistil, že to na druhém přístroji na konci stažení všech serverů nerestartuje CAM*.
Chtěl jsem to nějak opravit, ale kluk do mě hučel, že chce jít na čarodějnice, tak jsem to musel nechat být.
Dnes jsem se stím celý den mořil. Tím že jsem vytvořil ten systém dvou souběžně běžících skript, jsem si nadělal problém s tím restartem. První restart v pohodě a na druhý to nedokáže v běžících procesech detekovat spuštěný CAM aby ho mohl restartovat. Tak jsem nakonec vymyslel i když to není úplně nejlepší varianta, že se z prvního restartu uloží detekovaný proces a ten se v druhém restartu pomocí jiného skriptu vypne a zapne. (restartuje) ....například Oscam Takže teď dobrý, ale netuším jestli to bude do budoucna to nejlepší řešení. Když jsem zkusil dát předchozí variantu stahování v jednom skriptu, doba stažení všech serverů se rapidně prodloužila. Jelo to hodně dlouho a stále to někde čekalo.
Takže tedy tato varianta jak jsem psal víše. Pokud by někdo při viditelném stažení zaznamenal nápis zhruba ve stylu ...proces No Killed. Tak restart neproběhl. Dyštak mě případně informujte. Na každém zařízení se to může chovat různě. Na AZBOXu to bylo v pořádku předtím i teď. Octagon až teď nepíše hlášku a restartuje i podruhé. Jinak toto dvojí stahování je zatím provedeno pouze v základním nastavení. Tam kde jsou volby na vypnutí restartu nebo konverze, tam se to pak přepne na jiný skript, kde to ještě není po novu. Čas ukáže, zatím v testovacím režimu. Do budoucna uvidíme, jestli nebudou společnosti vlastnící servery, dělat nějaké další protiopatření ...kuli stahování, aby ho co nejvíc znemožnily.
Do budoucna by možná nebyla špatná možnost, ....nainstalovat předchozí verzi ZOOMu
Ale tím bych si zase zkomplikoval víc život a měl bych další věc na hlídání její stálé funkčnosti.
pro změnu ....aktualizujte ZOOM
Hezký večer.
:89:


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Uživatelský avatar
BextrH
Mazák
Mazák
Příspěvky: 818
Registrován: 30 srp 2009, 21:43
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 312 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader

Příspěvek od BextrH »

:arrow: Vážení přátelé a kamarádi.
Dnes Vám žádnou novinku nepřináším.
Od rána se mořím, jak zjistit, proč původní restart nejde použít dvakrát.
Nakonec jsem došel k závěru, že tak jak to je teď je to asi nejlepší.
Oba restarty proběhnou a vše funguje. Takže už to dál řešit nebudu, nebo se do toho akorát zamotám.
Prozatím si dám nejspíš na pár dní pauzu. Čekají mě dvanáctky až do soboty do rána.
Takže přeji hezký podvečer a přikládám fotografie z AZBOXU i Octagonu, jak by mělo ...viditelné stažení všech serverů, tak nějak vypadat. Na obou obrázcích je ukončené stažení serverů, plus převod i restart CAMu. Vše OK.
Mějte se dobře
:38:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Odpovědět

Zpět na „Emulátory/softcamy E2“