Archiv CZ/SK dotaz

Diskuze k Images E2 Showbox VITAMIN 5000 HD

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Odpovědět
heda11
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 25 kvě 2013, 18:27

Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od heda11 »

Hoj,po nainstalování nové verze archivu 0.7 Alpha 14 přestal fungovat archiv ČT(píše autor musí archiv opravit) verze 13 v pohodě něco jsem přehlídl...?


Uživatelský avatar
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1210
Registrován: 04 úno 2009, 16:21
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 152 poděkování

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od 005jon »

mx3L píše:Vcera som pridal opravu na ivysilani, ak mate povolene automaticke aktualizacie tak by vam to malo ist, po jej nainstalovani.


heda11
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 25 kvě 2013, 18:27

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od heda11 »

Díky za info Vše fachčí....................... :55:


Uživatelský avatar
powery
Nováček
Nováček
Příspěvky: 97
Registrován: 14 pro 2011, 19:59

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od powery »

Mám nainstalovaný enigma2-plugin-extensions-archivczsk_0.70_alpha_14_all.ipk, ale po výběru souboru na přehrání v iVysilání se mi hlásí chyba 404. Nevíte někdo, jak to opravit? Dík


Showbox VITAMIN PRO 256MB E2 - sapro, parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI
Uživatelský avatar
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1210
Registrován: 04 úno 2009, 16:21
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 152 poděkování

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od 005jon »

odnainštalovať starý a nainštalovať nový https://code.google.com/p/archivy-czsk/ ... k&can=2&q=

Inštalovanie / odinštalovanie Pluginu *ipk

Nezakladajte nové témy : Archiv CZ/SK už ich tu mame ale 7 ohľadom Archiv CZ/SK


Uživatelský avatar
powery
Nováček
Nováček
Příspěvky: 97
Registrován: 14 pro 2011, 19:59

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od powery »

instalace spadne na spoustu chyb typu:
* extract_archive: Cannot make dir /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/streams/: Input/output error.
* wfopen: /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/streams/streams.xml: Input/output error.


Showbox VITAMIN PRO 256MB E2 - sapro, parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI
Uživatelský avatar
powery
Nováček
Nováček
Příspěvky: 97
Registrován: 14 pro 2011, 19:59

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od powery »

ještě log v příloze
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Showbox VITAMIN PRO 256MB E2 - sapro, parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI
Uživatelský avatar
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1210
Registrován: 04 úno 2009, 16:21
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 152 poděkování

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od 005jon »

Starý si odinštaloval ? akú máš verziu e2 ?


Uživatelský avatar
powery
Nováček
Nováček
Příspěvky: 97
Registrován: 14 pro 2011, 19:59

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od powery »

Starou verzi jsem odinstaloval.

vitamin_hd5000:~# uname -a
Linux vitamin_hd5000 2.6.32.46_stm24_0209 #1 PREEMPT Thu Aug 9 16:47:09 CEST 2012 sh4 GNU/Linux

Nebo jak se zjistí verze? ;)


Showbox VITAMIN PRO 256MB E2 - sapro, parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI
Uživatelský avatar
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1210
Registrován: 04 úno 2009, 16:21
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 152 poděkování

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od 005jon »

Pokiaľ si ho teda odinštaloval a spravil reštart , tak máš špatne USB nedokáže zapisovať ani čítať.


Uživatelský avatar
powery
Nováček
Nováček
Příspěvky: 97
Registrován: 14 pro 2011, 19:59

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od powery »

Ale normálně z něho bootuju


Showbox VITAMIN PRO 256MB E2 - sapro, parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI
Uživatelský avatar
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1210
Registrován: 04 úno 2009, 16:21
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 152 poděkování

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od 005jon »

To môže, takto to všetko začína a konči dôkaze len čítať zapisovať len na niektorú časť sektoru. Dá sa to opraviť v menu kontrola systemovich suborov ..........


Uživatelský avatar
powery
Nováček
Nováček
Příspěvky: 97
Registrován: 14 pro 2011, 19:59

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od powery »

Bylo by možné upřesnit, kde tu kontrolu přesně hledat? V PKT Blue Panel jsem to nikde nenašel. Asi neumím hledat :15:


Showbox VITAMIN PRO 256MB E2 - sapro, parabola 85 cm, LNB König Quad Astrablock, DisEqC, Astra 19.2° a 23.5°, Skylink CZ MULTI
Uživatelský avatar
polomarko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 185
Registrován: 28 led 2011, 18:29

Re: Archiv CZ/SK dotaz

Příspěvek od polomarko »

menu/nastavenia/system/pevný disk


Vitamin 5000HD, HDBOX 9150+, 19,2E / 23,5E / 0,8W / 39E, Skylink ICE
Odpovědět

Zpět na „Diskuze k Images E2 Vitamin ext2“