U mě stále platí, že tato verze, tato PKT Šteinerovka je na mém vitaminu tou nejlepší a nejspolehlivější verzí ze všech, co jsem už zkoušel a že toho už bylo, teda moře času hlavně po nocích!
Dost často restarty, zatuhy, zelenáče dokola bez možnosti návratu, jediné co pomáhalo byl reinstal.
Fakt nejlepší verze. Teď někdy v brzkém budoucnu budu zkoušet tu INFINITY novou záležitost, až bude zas čas a chuť.
PKT Šteinerovka jede už týdny bez jediné chyby, no jednou jedinkrát restart v nahrávce, když jsem se hrabal v nastavení archivu, ale pohoda, po najetí pokračoval nahrávat dále takže chyběly tak dvě minuty
Nahrávám denně tak deset záležitostí z různých kanálu a u toho sleduji skoro vždy jiný kanál ze stejného tr. nebo jinou ukončenou nahrávku, kterou v reklamách přetáčím a nikdy problém.
Do archivu cz a sk chodim raději když nenahrává a pohoda.
Co mě taky hodně těší je fakt, že tahle verze asi jako jediná normálně pouští zvuk ac3 u kanálu kde je tato možnost.
Vždycky po přepnutí ho prostě pustí a neseká! Všechny jiné verze ať už NAND, nebo NOR u mě tohle neumí!
Buď ten zvuk na těchto kanálech nenaskakuje vůbec, nebo jak kdy (musím ručně žlutým čudlem nastavovat po každém přepnutí), a nebo tam vůbec není možnost SPDIF, takže ho vůbec nemůžu v menu zapínat. Pro mě je tohle taky dost důležité, stejně jako nahrávání nebo archívy, takže mám velkou radost, když taky někdo pamatuje ve fw na ac3.
Jinak už mě zajímají jen skiny, CSFD a to je tak vše.
You Tube například pouštím zásadně na OPPO BDP95-ce což je úplně jiná liga obecně, ať už u videa v podáni MARVEL Q-DEO, nebo audia ze stáje Šavlí (Sabre DAC převodníky).