Jak nastavit OSCam

Vše ohledně Oscamu
Odpovědět
grun Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 80
Registrován: 06 kvě 2011, 13:23
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od grun »

pokud máš ICE digital balíček tak musíš předplatit pro další programy , hlavně


Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 418
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od Warder »

Alebo si niekde zaplatit ucet a pojdu mu potom aj tie "dalsie" programy.


Nosce te ipsum.
dracik33 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 04 lis 2019, 18:27

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od dracik33 »

Zdravím, potreboval by som, keby sa niekto pozrel na moje nastavenie, kedže niektoré programy na 16E sekajú, prípadne sa zastavia a rozbehnú až po 10 min.
Mám Openatv 6.3, Uclan Ustym 4kpro (verzia oscam-1.20_svn-r11523). Kúpil som 7 riadkovy cccam.
Oscam.conf:
[global]
disablelog = 1
logfile = 0
fallbacktimeout = 2000
clientmaxidle = 600
nice = 0
maxlogsize = 0
preferlocalcards = 1
lb_mode = 1
lb_save = 1500
lb_nbest_readers = 5
lb_nfb_readers = 10
lb_max_ecmcount = 900
lb_reopen_seconds = 300
lb_retrylimit = 900
lb_stat_cleanup = 240

[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
pmt_mode = 0
user = dvbapiau
boxtype = dreambox
read_sdt = 1
write_sdt_prov = 1

[cccam]
port = 12000
reshare = 2
reshare_mode = 1
ignorereshare = 1
version = 2.3.2

[monitor]
port = 988
aulow = 120
monlevel = 0
hideclient_to = 15

[webif]
httpport = 8888
httprefresh = 10
httpallowed = 10.0.0.1-255.255.255.255
aulow = 120
hideclient_to = 15

oscam.server: (citacky som dal do riadku, kvôli setreniu miesta)
[reader]
label = citacka_dolna, protocol = internal, device = /dev/sci0, caid = 0B00, detect = cd, mhz = 500, cardmhz = 500, group = 1

[reader]
label = citacka_horna, enable = 0, protocol = internal, device = /dev/sci1, caid = 0B00, detect = cd, mhz = 500, cardmhz = 500, group = 1

[reader]
label = server1
description = server 1
protocol = cccam
device = egygold.xxx,51001
user = xxx
password = xxx
inactivitytimeout = 30
group = 1
cccversion = 2.3.2
ccckeepalive = 1
cccreconnect = 5000

[reader]
label = server2
description = server 2
protocol = cccam
device = egygold.xxx,51002
user = xxx
password = xxx
inactivitytimeout = 30
group = 1
cccversion = 2.3.2
ccckeepalive = 1
cccreconnect = 5000

server 3 až 7 je všetko rovnaké, len port sa mení stále. Písal som predajcovi ohľadne sekania, tak mi napísal len setting pre SKY Germany:
[reader]
label = VIP4
description = xxxxxxxx
protocol = cccam_mcs
device = xxxxxxxx,xxxxx
user = user
password = password
inactivitytimeout = 30
disablecrccws_only_for = 098C:000000;09C4:000000
cacheex_allow_request = 1
cacheex_drop_csp = 1
cacheex_block_fakecws = 1
group = 1
dropbadcws = 1
disablecrccws = 1
cccversion = 2.3.2
ccckeepalive = 1
audisabled = 1

prípadne tento:

[reader]
label = VIP1
description = xxxxxxxxx
protocol = cccam
device = xxxxxxx,xxxxx
user = user
password = password
inactivitytimeout = 30
cacheex_allow_request = 1
cacheex_drop_csp = 1
cacheex_block_fakecws = 1
group = 1
cccversion = 2.3.2
ccckeepalive = 1
audisabled = 1

a plus napísať v Oscam webinterface v Config - Globa - Skip CWs checksum test only for: tento riadok: 0500:032830,030B00;1811:003311,003315;1819:00006D;098C:000000;09C4:000000;098D:000000;0500:050F00.

Vedel by niekto z Vás to posúdiť, čo napísať do Oscamu, prípadne čo je zlé, alebo čo dopísať, aby to šlo v pohode ?


darkdevilll Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 31
Registrován: 19 pro 2008, 19:37

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od darkdevilll »

dracik33 píše:Zdravím, potreboval by som, keby sa niekto pozrel na moje nastavenie, kedže niektoré programy na 16E sekajú, prípadne sa zastavia a rozbehnú až po 10 min.
Mám Openatv 6.3, Uclan Ustym 4kpro (verzia oscam-1.20_svn-r11523). Kúpil som 7 riadkovy cccam.
Oscam.conf:
[global]
disablelog = 1
logfile = 0
fallbacktimeout = 2000
clientmaxidle = 600
nice = 0
maxlogsize = 0
preferlocalcards = 1
lb_mode = 1
lb_save = 1500
lb_nbest_readers = 5
lb_nfb_readers = 10
lb_max_ecmcount = 900
lb_reopen_seconds = 300
lb_retrylimit = 900
lb_stat_cleanup = 240

[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
pmt_mode = 0
user = dvbapiau
boxtype = dreambox
read_sdt = 1
write_sdt_prov = 1

[cccam]
port = 12000
reshare = 2
reshare_mode = 1
ignorereshare = 1
version = 2.3.2

[monitor]
port = 988
aulow = 120
monlevel = 0
hideclient_to = 15

[webif]
httpport = 8888
httprefresh = 10
httpallowed = 10.0.0.1-255.255.255.255
aulow = 120
hideclient_to = 15

oscam.server: (citacky som dal do riadku, kvôli setreniu miesta)
[reader]
label = citacka_dolna, protocol = internal, device = /dev/sci0, caid = 0B00, detect = cd, mhz = 500, cardmhz = 500, group = 1

[reader]
label = citacka_horna, enable = 0, protocol = internal, device = /dev/sci1, caid = 0B00, detect = cd, mhz = 500, cardmhz = 500, group = 1

[reader]
label = server1
description = server 1
protocol = cccam
device = egygold.xxx,51001
user = xxx
password = xxx
inactivitytimeout = 30
group = 1
cccversion = 2.3.2
ccckeepalive = 1
cccreconnect = 5000

[reader]
label = server2
description = server 2
protocol = cccam
device = egygold.xxx,51002
user = xxx
password = xxx
inactivitytimeout = 30
group = 1
cccversion = 2.3.2
ccckeepalive = 1
cccreconnect = 5000

server 3 až 7 je všetko rovnaké, len port sa mení stále. Písal som predajcovi ohľadne sekania, tak mi napísal len setting pre SKY Germany:
[reader]
label = VIP4
description = xxxxxxxx
protocol = cccam_mcs
device = xxxxxxxx,xxxxx
user = user
password = password
inactivitytimeout = 30
disablecrccws_only_for = 098C:000000;09C4:000000
cacheex_allow_request = 1
cacheex_drop_csp = 1
cacheex_block_fakecws = 1
group = 1
dropbadcws = 1
disablecrccws = 1
cccversion = 2.3.2
ccckeepalive = 1
audisabled = 1

prípadne tento:

[reader]
label = VIP1
description = xxxxxxxxx
protocol = cccam
device = xxxxxxx,xxxxx
user = user
password = password
inactivitytimeout = 30
cacheex_allow_request = 1
cacheex_drop_csp = 1
cacheex_block_fakecws = 1
group = 1
cccversion = 2.3.2
ccckeepalive = 1
audisabled = 1

a plus napísať v Oscam webinterface v Config - Globa - Skip CWs checksum test only for: tento riadok: 0500:032830,030B00;1811:003311,003315;1819:00006D;098C:000000;09C4:000000;098D:000000;0500:050F00.

Vedel by niekto z Vás to posúdiť, čo napísať do Oscamu, prípadne čo je zlé, alebo čo dopísať, aby to šlo v pohode ?
nice= -10
pmt mode = 6

odmazať zbytočnosti, niekdy je menej viac!
ja tam dávam len toto :
[global]
disablelog = 1
unlockparental = 1
nice = -10
preferlocalcards = 1
lb_mode = 10
lb_save = 100
logfile = stdout

odmaž monitor, v oscame sú zadné vrátka, napichnú sa ti na linku, prípadne zistia tvoju IP, alebo dostaneš BAN za reshare.
Išiel by som radšej do newcamd liniek, sú stabilnejšie, dobrý provider má bežne voľbu protokolov v nastaveniach účtu.
V reader by som to tiež očesol o zbytočnosti asi takto :

[reader]
device = xxxxxxxxx.xxx,xxxxx
user = xxxx
password = xxxx
key = 0102030405060708091011121314
protocol = newcamd
enable = 1
label = cardsh
group = 1
inactivitytimeout = 30
disableserverfilter = 1
connectoninit = 1


dracik33 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 04 lis 2019, 18:27

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od dracik33 »

darkdevilll píše: pmt mode = 6

odmazať zbytočnosti, niekdy je menej viac!
ja tam dávam len toto :
[global]
disablelog = 1
unlockparental = 1
nice = -10
preferlocalcards = 1
lb_mode = 10
lb_save = 100
logfile = stdout

odmaž monitor, v oscame sú zadné vrátka, napichnú sa ti na linku, prípadne zistia tvoju IP, alebo dostaneš BAN za reshare.
Išiel by som radšej do newcamd liniek, sú stabilnejšie, dobrý provider má bežne voľbu protokolov v nastaveniach účtu.
V reader by som to tiež očesol o zbytočnosti asi takto :

[reader]
device = xxxxxxxxx.xxx,xxxxx
user = xxxx
password = xxxx
key = 0102030405060708091011121314
protocol = newcamd
enable = 1
label = cardsh
group = 1
inactivitytimeout = 30
disableserverfilter = 1
connectoninit = 1
Zdravím ťa. Skúsil som to podla teba, ale zdá sa, že mám len dlhšie časy, pokiaľ program nabehne. Možno sa mi to len zdá.


darkdevilll Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 31
Registrován: 19 pro 2008, 19:37

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od darkdevilll »

no, problem môže byť aj v tej správnej binárke oscamu. skús nahodiť nejakú staršiu.
ono to s odladením oscamu je celkom exaktná sranda. rovnaký box, rovnaké image, rozdielne výsledky.
je to proste tak.
Kým ma netrafil šlak, robil som podporu pre spark2 a android,tam to bolo o tom istom,niekedy sa výsledky dopracovali po mesiaci úmorných pokusov, aby to bolo stabilné, teraz sa učím nanovo, lebo mi to z palice vypadlo :90:
Musíš sa s tým len pohrať, ak chceš od boxu viac a stabilitu, je to experimentovaní a ukladaní najlepších výsledkov.


darkdevilll Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 31
Registrován: 19 pro 2008, 19:37

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od darkdevilll »

a pokiaľ si zostal u cccam liniek, tak u nich sú odozvy pri prepínaní cca 2-3 sekundy u share z vonku, v domácej sieti 1-2 sekundy.
Preto je výhodnejší newcamd, je rýchlejší na odozvu.


tomjir Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 04 bře 2020, 23:45

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od tomjir »

Ahoj,

mám problém s nahráváním jednoho programu a současném sledování druhého programu. Nechce mi to v některých případech dekódovat druhý program. Mohl by mi někdo prosím poradit?

Mám:
- Vu+ Uno 4K SE (1x Dual DVB-S2X)
- BlackHole 3.0.9.0
- OSCam: 1.20_svn Build: r11469 protokol cccam (2.1.1-2971)
- Share
- Mám Quad LNB a čtyři koaxy. Do mého VU+ Uno 4K SE mám zapojené dva koaxy.
- První tuner mám: Jednoduché, DISEqC A/B, Astra 23.5E, Astra 19.2E, Ano, Ne
- Druhý tuner mám: Propojeno s tuner A

OpenWebif mi při přepínání mezi různými programy ukazuje, že:

1) tuner A nahrává a tuner A dekóduje programy ze stejného transpondéru (Funguje např. ČT Sport HD a ČT1 HD)
2) tuner A nahrává a tuner C dekóduje programy z jiného transpondéru (ale právě né všechny programy) (Funguje např. ČT Sport HD a Sport 1 HD)
3) tuner A nahrává a tuner B nedekóduje (NEfunguje např. ČT Sport HD a Eurosport 1 HD)

Se starým VU+ Uno a DualTunerem mi to funguje (shodný share login).

Proč to skáče mezi tunery B a C??? Proč nechce dekódovat tuner B?

DĚKUJU!!!


bobika.99 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 16 kvě 2020, 21:37
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od bobika.99 »

Ahoj, pomůže někdo s nastavením oscamu k domácímu sdílení karty v rámci jedné sítě? Už jsem vyzkoušel všechno možný, ale obraz na klientovi prostě nenaskočí. Předem díky.

server Vu+ Zero 4K + karta:
oscam.user

Kód: Vybrat vše

[account]
user                          = dvbapiau
pwd                           = heslo
group                         = 1,2,3,4
uniq                          = 3
au                            = 1
oscam.conf

Kód: Vybrat vše

[global]
logfile                       = /tmp/oscam.log;stdout
disablelog                    = 0
maxlogsize                    = 500
unlockparental                = 1
nice                          = -10
preferlocalcards              = 1
waitforcards                  = 1
saveinithistory               = 1
lb_mode                       = 1
lb_retrylimit                 = 1600
clienttimeout 				= 20000

[monitor]
port                          = 989
nocrypt                       = 127.0.0.1
aulow                         = 120
hideclient_to                 = 15
monlevel                      = 4
appendchaninfo                = 1

[newcamd]
port = 10001@0624:000000
key = 0102030405060708091011121314
keepalive = 1

[dvbapi]
enabled                       = 1
au                            = 1
boxtype                       = dreambox
user                          = dvbapiau
pmt_mode                      = 6

[webif]
httpport                      = 8888
# httpuser                      = root
# httppwd                       = oscam
httphelplang                  = de
httprefresh                   = 10
httpallowed                   = 127.0.0.1,0.0.0.0-192.168.255.255
httphideidleclients           = 0
httpreadonly                  = 0
httpsavefullcfg               = 0
oscam.server

Kód: Vybrat vše

[reader]
label                         = Skylink_0624
description                   = ICE_Irdeto_0624
enable                        = 1
protocol                      = internal
device                        = /dev/sci0
rsakey                        = 79EA25A763DA2C3E02B456A13962E60BCE63E628A2C177BE951CED96A9C6131A146F98D5867B7AE6682324FD6481913C0241F065C8D3457E54BB59B7B5DE0362
boxkey                        = A1C6F3D8B5E1F2C1
detect                        = cd
autospeed                     = 0
mhz                           = 600
cardmhz                       = 600
force_irdeto                  = 1
needsemmfirst                 = 1
caid                          = 0624
group                         = 1
klient Vu+ Zero:

oscam.server

Kód: Vybrat vše

[reader]
label                         = 192.168.88.117
enable                        = 1
protocol                      = newcamd
key                           = 0102030405060708091011121314
device                        = 192.168.88.117,10001
user 					= dvbapiau
password 			 		= heslo
group                         = 1
fallback 					= 0
oscam.conf

Kód: Vybrat vše

[global]
logfile                       = /tmp/oscam.log;stdout
disablelog                    = 0
maxlogsize                    = 500
unlockparental                = 1
nice                          = -10
preferlocalcards              = 0
waitforcards                  = 1
saveinithistory               = 1
lb_mode                       = 1
lb_retrylimit                 = 1600
clienttimeout 				= 20000

[monitor]
port                          = 989
nocrypt                       = 127.0.0.1
aulow                         = 120
hideclient_to                 = 15
monlevel                      = 4
appendchaninfo                = 1

[webif]
httpport                      = 8888
# httpuser                      = root
# httppwd                       = oscam
httphelplang                  = de
httprefresh                   = 10
httpallowed                   = 127.0.0.1,0.0.0.0-192.168.255.255
httphideidleclients           = 0
httpreadonly                  = 0
httpsavefullcfg               = 0
oscam.user

Kód: Vybrat vše

[account]
user                          = dvbapiau
pwd                           = heslo
group                         = 1,2,3,4
uniq                          = 3
au                            = 1


Uživatelský avatar
marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 1833
Registrován: 19 říj 2007, 18:38
Dal poděkování: 171 poděkování
Dostal poděkování: 257 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od marsim21 »

Večer až budu doma a mít zaplej noťas kouknu zda už jsi to s někým nevyřešil pokud ne koukneme na to .
Dopln si cccam protokol .


Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
bobika.99 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 16 kvě 2020, 21:37
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od bobika.99 »

To jsem taky zkoušel, ale nejsem v tom tak moc zběhlej....

oscam.conf server

Kód: Vybrat vše

[cccam]
port                           = 12000
reshare                        = 0
version                        = 2.3.0
oscam.server klient

Kód: Vybrat vše

[reader]
enable = 1
label = server1
description = server 1
protocol = cccam
device = 192.168.88.117,12000
user = dvbapiau
password = heslo
inactivitytimeout = 30
group = 1
cccversion = 2.3.0
ccckeepalive = 1
cccreconnect = 5000


bobika.99 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 16 kvě 2020, 21:37
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od bobika.99 »

Pořád černá obrazovka na klientovi.


bobika.99 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 16 kvě 2020, 21:37
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od bobika.99 »

Navíc při přepnití programu na klientovi se sekne obraz na serveru:

Kód: Vybrat vše

2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) System name    = Linux
2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) Host name      = vuzero
2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) Release        = 3.13.5
2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) Version        = #1 SMP Sat Dec 28 22:05:25 UTC 2019
2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) Machine        = mips
2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) Stb model      = dm8000
2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) Stb vumodel    = vuzero
2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) Stb boxtype    = vuzero
2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) creating pidfile /var/tmp/oscam-stable.pid with pid 1391
2020/05/17 20:51:15 00000000 s   (config) userdb reloaded: 1 accounts loaded, 0 expired, 0 disabled
2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) signal handling initialized
2020/05/17 20:51:15 00000000 s   (config) 1 provid's loaded
2020/05/17 20:51:15 00000000 s      (net) monitor: initialized (fd=5, port=989)
2020/05/17 20:51:15 00000000 s   (reader) server1 [cccam] creating thread for device 192.168.88.117
2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) waiting for local card init
2020/05/17 20:51:15 387A30CD p   (reader) 192.168.88.117: resolved ip=192.168.88.117
2020/05/17 20:51:15 387A30CD p   (reader) server1 [cccam] connecting to 192.168.88.117:12000
2020/05/17 20:51:15 387A30CD p   (reader) server1 [cccam] proxy initialized, server 192.168.88.117:12000
2020/05/17 20:51:15 1A228C11 h    (webif) webif: decompressed 172266 bytes back into 414168 bytes
2020/05/17 20:51:15 1A228C11 h    (webif) HTTP Server running. ip=0.0.0.0 port=8888
2020/05/17 20:51:15 00000000 s     (main) init for all local cards done
2020/05/17 20:51:15 00000000 s (emmcache) loading emmcache disabled since no reader is using it!
2020/05/17 20:51:15 00000000 s (emmcache) loading emmstats disabled since no reader is using it!
2020/05/17 20:51:51 387A30CD p   (reader) server1 [cccam] disconnected: reason close
2020/05/17 20:51:54 387A30CD p   (reader) server1 [cccam] connecting to 192.168.88.117:12000
2020/05/17 20:51:56 387A30CD p    (cccam) init error from reader server1
2020/05/17 20:52:07 387A30CD p   (reader) server1 [cccam] connecting to 192.168.88.117:12000
2020/05/17 20:52:38 387A30CD p   (reader) server1 [cccam] disconnected: reason close


Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1198
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Dal poděkování: 30 poděkování
Dostal poděkování: 101 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od Thomik1 »

Na servru v položce oscam.user
Vytvoř

Kód: Vybrat vše

[account]
user                          = klient
pwd                           = klient
group                         = 1
A u klienta si v oscam.server uprav user a heslo .

Kód: Vybrat vše

[reader]
label                         = servr
protocol                      = cccam
device                        = ipečka,port
user                          = klient
password                      = klient
group                         = 1
cccversion                    = 2.1.4
cccmaxhops                    = 2
ccckeepalive                  = 1
audisabled                    = 1


Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Uživatelský avatar
zilizila Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 469
Registrován: 28 pro 2010, 00:03
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 107 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od zilizila »

Ak máš oscam inštalovaný z openatv, tak acount dvbapiau je pre dvbapi v oscame na serveri Zero4k. Takže treba pridať ďalší acount, napr.:

Kód: Vybrat vše

[account]
user                          = zero4k
pwd                           = zero4k
group                         = 1,2,3,4
uniq                          = 3
au                            = 1
a potom nastav v zero4k klientovi server s týmto prihlásením.


zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
VU+ Ultimo4K & OpenATV 6.3
VU+ ZERO & OpenATV 6.4

Gibertini OP 100SE + multifeed 13°E+19,2°E+23,5°E
Stream from Octagon SF4008 & Triax TSS 400 MKII
Gibertini OP 85LN + motor & OP 100XP + motor
Odpovědět

Zpět na „Oscam“