Jak nastavit OSCam

Vše ohledně Oscamu
Odpovědět
9000peter Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 86
Registrován: 17 říj 2009, 11:25
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od 9000peter »

Prečo máš na Tom prvom obrázku na serveri caid 0d96 a všade v configoch 0624 ???


Uživatelský avatar
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1210
Registrován: 04 úno 2009, 16:21
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 152 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od 005jon »

Máš rovnaký názov čítačky!!!!

Kód: Vybrat vše

[reader]
label                         = skylink
Upraviť priority list
oscam.dvbapi

Kód: Vybrat vše

I: 0D96       # ICE
I: 0653       # upc Irdeto
I: 0B02       # conax 23.5e
P: 0624       # Irdeto Skylink
I: 0668       # RTVS
I: 069A       # volna telka NEW
I: 0500:051910       # Viaccess Orca Skylink
I: 181D      # Nagra Skylink


Uživatelský avatar
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1210
Registrován: 04 úno 2009, 16:21
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 152 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od 005jon »

Vôbec som nepochopil či riešiš kartu alebo chceš ďalej zdieľať cardsh?


9000peter Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 86
Registrován: 17 říj 2009, 11:25
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od 9000peter »

Šak toto a ešte mu to beží na 11523 l2b oscame.


nibas58 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 17 zář 2020, 18:11

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od nibas58 »

Provedl jsem všechny doporučené změny, restart a už to chodí.
Děkuji všem zúčastněným za rady a postřehy.

Asi budu ještě trochu laborovat, abych přišel na to proč to nechtělo chodit.
Díky


heppy1970 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 02 říj 2021, 13:59

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od heppy1970 »

Prosím niekoho o vyriešenie môjho problému.
Mal som Amiko A4 combo a cardsharing zo stránky Cardsharing.co, všetko bolo v poriadku. Zakúpil som si nový príjmač Amiko A6 combo a nastal problém so zamrzaním obrazu. Obraz pri prepnutí zamrzne, naskočí hláška "kódované" na pár sekúnd a obraz naskočí. Takto sa to stále opakuje.

Mám Oscam verziu 1.20 build r11.436, internetové pripojenie optiku od telecomu cez kábel (nie WIFI), skúšal som upravovať Oscam.config, ale bezvýsledne.

Teraz to mám takto:


"oscam.config"

Kód:

# oscam.conf generated automatically by Streamboard OSCAM 1.20-unstable_svn build #7049
# Read more: http://streamboard.gmc.to/svn/oscam/tru ... m.conf.txt

[global]
logfile                       = 0
disablelog                    = 1
fallbacktimeout               = 2500
clientmaxidle                 = 120
nice                          = 0
serialreadertimeout           = 1500
maxlogsize                    = 20
preferlocalcards              = 1
cacheexwaittime               = 100
cacheexenablestats            = 1
lb_mode                       = 1
lb_save                       = 1500
lb_nbest_readers              = 5
lb_nfb_readers                = 10
lb_max_ecmcount               = 900
lb_reopen_seconds             = 300
lb_retrylimit                 = 900
lb_savepath                   =
lb_stat_cleanup               = 240
lb_reopen_mode                = 1

[monitor]
port                          = 988
aulow                         = 120
hideclient_to                 = 15
monlevel                      = 0

[dvbapi]
enabled                       = 1
au                            = 1
boxtype                       = dreambox
user                          = dvbapiau
request_mode            = 0

[webif]
httpport                      = 8888
httprefresh                   = 5
httpallowed                   = 10.0.0.1-255.255.255.255


"oscam.user"

Kód:

# oscam.user generated automatically by Streamboard OSCAM 1.20-unstable_svn SVN r7884
# Read more: http://www.streamboard.tv/svn/oscam/tru ... m.user.txt

[account]
user          = dvbapiau
pwd          = dvbapiau
group                    = 1
uniq          = 3
au          = 1


"oscam.server"

Kód:

[reader]
label = 4819075806_main_cardsharing.co
protocol = cccam
device = serv216.com,6501
user = xxxxxxxxx
password = xxxxxxxx
group = 1
audisabled = 1
ccckeepalive = 1
disablecrccws = 1

[reader]
label = 4819075806_backup_cardsharing.co
protocol = cccam
device = serv19.net,6501
user = xxxxxxxxx
password = xxxxxxxx
group = 1
audisabled = 1
ccckeepalive = 1
disablecrccws = 1
fallback = 1


"oscam.dvbapi"

Kód:

P: 0624
P: 0668
P: 0609
P: 0B00


Ďakujem za pomoc


staticx2
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 31 říj 2011, 21:15

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od staticx2 »

viete mi poradit ako zdielat kartu bez toho aby mi zdielalo aj cardsharing teraz ked zdielam kartu a pridam klienta na druhom prijimaci tak mi odkoduje aj tie programi ktore niesu na karte odblokovane a tym padom mi :61: ide aj vonkajsi server do dalsieho prijimaca


Uživatelský avatar
marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 1833
Registrován: 19 říj 2007, 18:38
Dal poděkování: 171 poděkování
Dostal poděkování: 257 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od marsim21 »

staticx2 píše: 05 úno 2022, 20:11 viete mi poradit ako zdielat kartu bez toho aby mi zdielalo aj cardsharing teraz ked zdielam kartu a pridam klienta na druhom prijimaci tak mi odkoduje aj tie programi ktore niesu na karte odblokovane a tym padom mi :61: ide aj vonkajsi server do dalsieho prijimaca
group 1,2,3,xxxxxxxxxx
rozdělit kartu a druhou linku na různe group a poté u klientů přiděluješ co chceš aby jim jelo dle toho jim přidělíš číslo group.


Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
ewas Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 15 črc 2017, 11:22

Re: Cccam 2.3.9

Příspěvek od ewas »

dá se zadat do oscamu N: linka ?


Uživatelský avatar
zilizila Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 469
Registrován: 28 pro 2010, 00:03
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 107 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od zilizila »

Áno, v oscam.server, napr.:

Kód: Vybrat vše

[reader]
label                            = N_line_server
description                      = my test
protocol                         = newcamd
device                           = 192.168.0.101,12000
key                              = 0102030405060708091011121314
user                             = user
password                         = password
group                            = 1


zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
VU+ Ultimo4K & OpenATV 6.3
VU+ ZERO & OpenATV 6.4

Gibertini OP 100SE + multifeed 13°E+19,2°E+23,5°E
Stream from Octagon SF4008 & Triax TSS 400 MKII
Gibertini OP 85LN + motor & OP 100XP + motor
Bocis
Nováček
Nováček
Příspěvky: 49
Registrován: 13 dub 2010, 18:15

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od Bocis »

Asi jsem úplně tumpachový, ale dokázal by mi někdo online pomoci nastavit oscam? Koupil jsem nový box Octagon SF8008, nasypal do něj poslední image SAPRO Image 4.1 for Octagon SF8008 viz. https://forum.satdigitalne.cz/viewtopic ... 4&start=45 a nejsem schopen nastavit cardshare od kamaráda ke mě. :-(((


Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 338
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od baranček »

chlape neodpovedáš na moje rady ohľadom príjmu z Astry 23,5 a máš toľko drzosti ešte aj žobrať o oscam?Slušnosť Ti zrejme veľa nehovorí :89:


VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, DM-520mini,ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:
Uživatelský avatar
EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 496
Registrován: 26 úno 2010, 20:48
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od EnoSat »

a to treba ?
:104:


Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Edision MIO+ 4K , QVIART Lunix , Ustym 4K S2 OTT , Ineos ZX4 , Dreambox 900UHD/7020HD , TBS-5925 , TBS-5520SE , TBS-5220
Bocis
Nováček
Nováček
Příspěvky: 49
Registrován: 13 dub 2010, 18:15

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od Bocis »

A to třeba do kterých souborů v kterých složkách přidat dalšího readera a jak změnit další potřebné soubory. Vyzkoušel jsem už několik zde zaručených postupů, ale žádný zatím nevedl k funkčnosti. :-(


Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 338
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od baranček »

1,kamarát by mal vedieť aj poradiť ako na to,keď Ti poskytol configy pre share
2,Pokiaľ sem nedáš configy oscam.user,oscam.server,oscam.config a kde ich máš umiestnené keď sa na to dívaš cez FTP pomoci sa nedočkáš
3,Dať názov oscamu,ktorým sa pokúšaš rozbehať share :89:


VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, DM-520mini,ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:
Odpovědět

Zpět na „Oscam“