Octagon SF8008 Skylink- začátky

Společné rady a návody pro přijímače s E2.
Odpovědět
j7n Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 10 pro 2022, 13:00
Dal poděkování: 4 poděkování

Octagon SF8008 Skylink- začátky

Příspěvek od j7n »

Zdravím, strávil jsem celé odpoledne a večer v tomto "novém vesmíru".
Rád bych rozšířil možnosti smart tv Sony s kartou Skylink přímo v tv, načetl jsem že asi nejlepší poměr cena/výkon má Octagon SF8008.
Omluvte prosím laické dotazy, na které jsem i přes hojně využívané tlačítko "hledat" nenašel odpovědi.
1. Pokud dobře chápu, tak stačí přes USB flashnot os Octagon SF8008 na SAPRO Image 4.4 a přendat kartu z tv do Octagonu?
2. SAPRO Image 4.4 for Octagon SF8008 obsahuje pluginy Streamlink a XStreamity, které "...extrahují streamy z různých služeb a přenáší je do zvoleného přehrávače videa." Co znamená z různých služeb? Stream chápu jako IPTV.
3.Nikde se nepíše, přijde mi to jako tabu: SAPRO Image 4.4 neobsahuje? Dynamic Camkey (Layer 2b) který (pokud dobře chápu) odemyká placené kanály? Pokud ne, tak jak na placení kanály u Skylink(ne iptv m3u).
Flashování symbianu před 10ti lety bylo oproti tomuto nižší dívčí, chápu že asi míchám jabka s hruškama, ale strávil jsem nad tím takřka celý den a noc, takže mi z toho jde hlava kolem a potřebuji trochu posunout. Díky Honza


Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 519
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dostal poděkování: 98 poděkování

Re: Octagon SF8008 Skylink- začátky

Příspěvek od Warder »

1. ked si v nom patricne nastavis napr. tuner tak Ano
2. Streamlink je, povedzme zjednodusene, "pomocka" ktora video streamy z roznych sluzieb posiela do zvoleneho video prehravaca
...XStreamity je IPTV prehravac.
3. Obsahuje

Nahraj si ho do jedneho zo 4 Slotov ktore tvoj novy box ma a mozes sa hrat, testovat a studovat. V kazdom slote mozes mas samostatne ine image, ktore sa navzajom neovplyvnuju. Ako sa vravi, "Radšej raz vidieť ako sto krát počuť !"


Nosce te ipsum.
Odpovědět

Zpět na „Rady a návody“