Kuna píše:vymenil jsem to za synology DS207+ a byl klid tam dosahuju rychlosti 22-29MBajtu/s
tak to mas v sieti este nejake problemy, lebo ja mam DS209+ prenos v priemere okolo 45-50 MB/s
ak taham iba z RAMky tak okolo 75 MB/s - ale tak to ide iba 2 sekundy
AzBox HD Premium, fw 0.9.4466, int.HDD WD SCORPIO BLUE 500GB, Maximum E-85 + 4x LNB - GT-LST40, DPD TX-P42V10E, receiver Yamaha RX 757 + repro 5.1
To ze su problemy s prehrávaním mkv po sieti je chyba AZBOXu, ci HW alebo SW to uz neviem....
pretoze s
- IAMM NTD38 idu mkv celkom dobre po sieti (obcas seka zvuk ked je DTS),
- TV SAMSUNG UE55B7000 - idu mkv super cez patchnuty firmare pomocou SAMYGO, dokonca idu aj cez ten nepodarený sieťový protokol DNLA
(nejde iba DTS ...nie je zatial podporovane),
- Samsung Bluray player: BD P4600, mkv funguju perfektne, po sieti prehraje vsetko vcetene DTS.... aj z MYBookWorld 2TB,
- PC samozrejme prehraje z Azboxu, LAN HDD alebo IAMMu všetko,
Roman
Naposledy upravil(a) r.paklic dne 14 úno 2010, 02:56, celkem upraveno 2 x.
AZBOX HD Premium (int.HDD 400GB, fw vždy najnovší), TV:LED Samsung UE55B7000, BD player: Samsung BD P4600, Reciever: Onkyo HT-S990THX 7.1 THX, IAMM NTD38 (HDD 1TB), Ext LAN HDD MybookWorld 2TB, PC s HDD (2TB)
mne funguje vsetko co ma: emu, dts, mkv (aj ked nejake ma problem, stiahnem si ho z ineho zdroja aby ficalo v poriadku), aj fotky mi ficia od posledneho firmwaru, aj telka
co nefunguje, je browser (ten mam v trubke), iso (tiez mam v trubke, mam predsa mkv :-) a 2 dvbs tunery v elite/premium (tiez mam v trubke)
ja som spokojny. ked si nespokojny, predaj azbox a zbytocne tu nevypisuj (nikoho to nezaujima). ked si si kupoval azbox, mal si si nastudovat, ze co dokaze a co nedokaze. je to len tvoj problem :-)
monkus píše:mne funguje vsetko co ma: emu, dts, mkv (aj ked nejake ma problem, stiahnem si ho z ineho zdroja aby ficalo v poriadku), aj fotky mi ficia od posledneho firmwaru, aj telka
co nefunguje, je browser (ten mam v trubke), iso (tiez mam v trubke, mam predsa mkv :-) a 2 dvbs tunery v elite/premium (tiez mam v trubke)
ja som spokojny. ked si nespokojny, predaj azbox a zbytocne tu nevypisuj (nikoho to nezaujima). ked si si kupoval azbox, mal si si nastudovat, ze co dokaze a co nedokaze. je to len tvoj problem :-)
Jak Ti fungují fotky ? Mě zobrazuje jen převzorkované (předem a v PC) d+lám něco špatně ?
r.paklic píše:
Ked si raz kupim vyrobok ma fungovat to co je proklamovane ze výrobok zvláda !!! A nie cakat dva roky kím sa vygrca schopný firmware !
Roman
Tieto ohne si nechaj pre Tvojho predajcu. Nie je to prvý raz čo to pripomínam a nepripomínam to len tak zo srandy. To už fakt nikto nie je schopný zavolať predajcovi že mu nepredal to čo si objednal??? Alebo si myslíš že ohnivými výrokmi na satdigitálne.cz pomôžeš k zajtrajšej úprave fw do dokonalosti ? Všimol si tu na fóre že by sme tu AZ HD vychvaíovali do nebies ? Ja osobne tu nestrpím podobné výroky a ak sa budú opakovať budú mazané a užívatelia postihnutí. Niekedy sa tu cítim ako v ústave pre choromyselných a dochádza mi trpezlivosť s vysvetľovaním toho že Tí ktorým sme my predali prijímač sa nemôžu cítiť poškodení.
Ak dobre čítali v mojich propagačných materiáloch na mojej slovenskej stránke alebo sa spýtali ako na tom prijímač je s fw - dostali jasnú odpoveď o tom v akom stave je.
Ja sem chcem chodiť rád a nenechám si tu nasierať do fóra. Uvedom si to a zariaď sa podľa toho.
Mňa a všetkých ostatných zaujíma len ide-nejde. Fakty - nie Tvoje pocity a sklamania. Tie píš na parabolu
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/http://www.satpodpora.skneposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Mám dotaz na prohlížeč obrázků. Jak mám chápat MAX SIZE 2047px? přece to není 45pixelů na 45pixelů. Můj foťák dělá 820kB (nebo 1.5MB soubory v lepší kvalitě) o rozměru 2048x1536 nebo 2048x1360. Zobrazí je to, nebo mám smůlu (1px navíc u horizontal)?
r.paklic píše:- ze ti funguje mkv s DTS po sieti co hore rozoberam tak to ti (alebo Vám aby ste sa neurazili) neverím !!!
Roman
to som nikde netvrdil. mam premium, si stiahnem veci rovno do azboxu, a nevymyslam sprostosti s prehravanim po sieti. Pan Roman.
Opakujem, nepaci sa ti? Tak azbox predaj, pripadne sa mozes pokusit dostat nejake peniaze spat cez obchodnu inspekciu.As you wish. Ale tu tvoje vylevy nikoho nezaujimaju.
monkus píše:mne funguje vsetko co ma: emu, dts, mkv (aj ked nejake ma problem, stiahnem si ho z ineho zdroja aby ficalo v poriadku), aj fotky mi ficia od posledneho firmwaru, aj telka
Jak Ti fungují fotky ? Mě zobrazuje jen převzorkované (předem a v PC) d+lám něco špatně ?
ja mam 1900x1200 (osobne si myslim, ze aj ked fotaky podporuju vacsie rozlisenie, pokym z toho niekto nechce tlacit plagaty, je to zbytocne). prikladam foto, ktore mi fici na azboxe, skus si to u seba.
Používám 0.9.4466 asi týden, ale už asi tak 5x mi při přepnutí programu vyskočilo okno "SYSTEM OCCURRED..... REBOOT" ( nebo nějak tak - zkrátka vytuh - nutný restart ). Může být problém v settingu, používám ten od Thomika1 ze 14.01.2010.
VraKo píše:Používám 0.9.4466 asi týden, ale už asi tak 5x mi při přepnutí programu vyskočilo okno "SYSTEM OCCURRED..... REBOOT" ( nebo nějak tak - zkrátka vytuh - nutný restart ). Může být problém v settingu, používám ten od Thomika1 ze 14.01.2010.
JirkaB2 píše:Mám dotaz na prohlížeč obrázků. Jak mám chápat MAX SIZE 2047px? přece to není 45pixelů na 45pixelů. Můj foťák dělá 820kB (nebo 1.5MB soubory v lepší kvalitě) o rozměru 2048x1536 nebo 2048x1360. Zobrazí je to, nebo mám smůlu (1px navíc u horizontal)?
můžete prosím někdo vyzkoušet obrázek 2048x1536, nechci všechno převzorkovávat a zbytečně flashovat na tento FW pokud to nepůjde.