fw 0.9.3281
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: 0.9.3281 (non ufficiale)
audio driver ma stale bug - asi 3 mesiace.
zaujimalo by ma, ci sa uz da cez sambu pripojit azbox,ked je azbox online.
support pre mkv je rozsireny - takze poskusajte. a DVD ISO - tam by uz malo aj menu fungovat .
support pre mkv je rozsireny - takze poskusajte. a DVD ISO - tam by uz malo aj menu fungovat .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
Benny
- Mírně pokročilý

Samba mi pri pustenem satu nejde, porad jde jen ve stand by. V cem by mela byt rozsirena podpora mkv? Ja mam stale problem s prepnutim zvukove stopy a neprisel jsem na to jak vypnout v mkv titulky.grantec píše:audio driver ma stale bug - asi 3 mesiace.
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
-
j3nda
- Pokročilý

koukam jak salamounsky vyresili tu disfunkci ve trideni oblibenych kanalu, jak se po setrideni podle frekvence nebo abecedy neslo zlutym tlacitkem vratit na vlastni setrideni - ono to zlute tlacitko zmizelo - bravo, takhle opravovat chyby by me v zivote nenapadlo
vyvojarum 3x hura, takhle se z ty bety nevyhrabeme
vyvojarum 3x hura, takhle se z ty bety nevyhrabeme
AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
-
JardaB
- Nováček

Tak uz jsem to nainstaloval taky, zatim nepozoruju zadne problemy, je fakt ze jen koukam na Novu HD ;-) - ten jsem nakonec mel predtim jen v tom, ze se casto sekl cryptoworks (Multicas i newcs+mgcamd) tak uvidime.
Spis by me zajimalo, jestli na tom nekdo aspon trosku pracuje, nebo jestli upravi par radku, vyhodi nefunkcni funkci, podelaji nejakou fungujici featuru a dalsi verze je na svete...
Spis by me zajimalo, jestli na tom nekdo aspon trosku pracuje, nebo jestli upravi par radku, vyhodi nefunkcni funkci, podelaji nejakou fungujici featuru a dalsi verze je na svete...
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Domnienky vypustite prosím zo svojeho repertoáru a venujte sa prosím faktom.JardaB píše:Spis by me zajimalo, jestli na tom nekdo aspon trosku pracuje, nebo jestli upravi par radku, vyhodi nefunkcni funkci, podelaji nejakou fungujici featuru a dalsi verze je na svete...
Mňa by tiež hocičo zaujímalo a nepýtam sa na to vo fóre.
Takže k veci. Výlevy u lekára

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Suma sumárum Česko - Slovenský človíček je neustále nespokojen.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
JardaB
- Nováček

Vadi mi dost podstatne jedna vlastnost, ktera se asi nezmenila - pokud zadam zaznam dle EPG, ma soubor hezky jmeno kanalu a filmu. Pokud chci prodlouzit zaznam abych videl film cely, tak uz v dialogu se misto jmena objevi nejaka dlouha sada cisel a nazev je po uprave ztracen.
A jeste by mne zajimalo, proc se neprovede zaznam, pokud je prijimac vypnuty (tedy standby samozrejme), musi byt zapnuty aby se zaznam naprogramovany na nejaky cas provedl nebo delam neco spatne? Zase to i v tomto FW funguje jako ve 2880
Jinak mi osobne nevadi, ze mam moznost otestovat neoficialni FW, i kdyby zpusobil nejake problemy.
A jeste by mne zajimalo, proc se neprovede zaznam, pokud je prijimac vypnuty (tedy standby samozrejme), musi byt zapnuty aby se zaznam naprogramovany na nejaky cas provedl nebo delam neco spatne? Zase to i v tomto FW funguje jako ve 2880
Jinak mi osobne nevadi, ze mam moznost otestovat neoficialni FW, i kdyby zpusobil nejake problemy.
-
j3nda
- Pokročilý

tento fw je urcite lepsi nez posledni dva co se oficialne objevili, s tim, ze v nem budou chyby jsem pocital a jsem s nim i pomerne spokojen, ale co me zarazi je, ze zmizelo to trideni - to teda v poradku urcite neni - svedci to o tom, ze s s tim vyvojari zabyvali a nehodlaji to dodelat, to by taky priste mohlo zmiznout to move a panscan a fw by se mohl povazovat za hotovy, ne?
zase se mi kouse cccam - nejsem si jisty zdali je to vylozene timto fw, ale uz jsem se kuli tomu vracel z 3180 na 2371 a zlepsilo se to, takze budu rad za kazdou zkusenost
zase se mi kouse cccam - nejsem si jisty zdali je to vylozene timto fw, ale uz jsem se kuli tomu vracel z 3180 na 2371 a zlepsilo se to, takze budu rad za kazdou zkusenost
AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
- kitrab
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jak jsem vyse cetl, "samba", hm nema nekdo tip, jak ji zachovat v behu i pri zapnuti boxu ? diky za kazde info.
AZ BOX HD premium, HDD WD GP SATAII 1 TB,E2 v1.2 / FW5308, Panasonic plasma 42"
-
JardaB
- Nováček

Tak zatim se mi nekousl Multicas, coz povazuji za pokrok, snad to neni nahoda. Pri zaznamu to skutecne deli soubory po 3GB, coz se mi moc nelibi, hlavne jsem zatim nezjistil, jestli se to musi prehravat extra nebo to bude navazovat spojite, kazdopadne celkovy cas odpovida jednomu souboru. S puvodnimi dlouhymi soubory jsem nemel problem... Proti 2880 zda se funguje celkove lepe. Po upgrade z 2880 jsem zadne nastaveni neresetoval, druzice, programy i pluginy zustaly v puvodnim stavu.
- St.
- Nováček

Ja jsem pro, neoficialni zverejnovat, i kdyz samozrejme ne pres menu aktualizace v AZ .marsim21 píše: A to je přesně, to o čem se zde neustále do kola bavíme.
1. Tato verze firmware je (non ufficiale) neměla se dostat ven na veřejnost.Pokud by zůstala jen mezi vývojáři, ušetřili by si někteří z vás pár vrásek na víc.
Ze je to beta vsichni vime, a pokud si nekdo vedome stahne mezi-firmware nevidim problem.
Predpokladam, ze drtiva vetsina lidi pri koupi vedela, ze je fw beta, cili muzou nastat komplikace, takze nevidim duvod utajnovat nejake buildy mezi, pokud bude jasne vyznaceno, ze muzou byt vetsi problemy nez normalne :o)
Jak jsi psal, remcalove budou porad, a tady jich neni tolik, aby to neslo prezit pripadne ovlivnit pravem silnejsiho - adminem ;o) Navic vetsinou remcalove nejsou ti, kteri by byli ve forach nejak uzitecni - takze pokud nejaky remcal opusti forum (bohuzel se tak nedeje), nebyva to vyrazna ztrata.
St.
DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
-
okol
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... =76&t=3455kitrab píše:jak jsem vyse cetl, "samba", hm nema nekdo tip, jak ji zachovat v behu i pri zapnuti boxu ? diky za kazde info.
Tady to resil monkus. Myslim, ze nejlepsi by ale bylo upravit script tak, aby se samba pri prechodu ze standby vubec nevypinala. Ja na to ale bohuzel palici nemam a nikde jsem to zatim nenasel.
Xtrend ET-9500 + Seagate Pipeline HD 1TB , E2, SG2100
- kitrab
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
thx za odkaz. mrknu na to, hned jak budu home u boxu.
AZ BOX HD premium, HDD WD GP SATAII 1 TB,E2 v1.2 / FW5308, Panasonic plasma 42"
-
krokous
- Nováček

tak jsem po delší době zkusil nový fw. Naposledy jsem zkoušel 2880 a v něm se objevil problém ve funkci přepínání na předchozí programy pomocí DEL/BACK, CAPS/NUM, kdy se při každém přeskočení z programu na program v seznamu ozve z reproduktoru lupnutí (to by až tak nevadilo), ale při přeskakování více programů najednou se prodloužila doba přepnutí podle počtu přeskakovaných programů (a při každém přeskočení z programu na program v seznamu se samozřejmě taky ozve z reproduktoru lupnutí). Ve verzi 2371 to nedělalo a v 3281 to dělá pořád (jsem zatím propojen přes SCART). Chová se vám to stejně? Takhle to vypadá na další pokaženou funkci, která v minulosti docela slušně fungovala.
AZBOX HD PREMIUM (REV 3.00); SKYLINK; 2*LNB 23.5E, 19.5E
-
Kuna
- Nováček

vsiml si nekdo toho, ze pri prehravani MP3 to zacatek a konec usekne ? cca 0,5 - 1 sekundu dela to uz od 2371
Premium posledni FW diseq EMP164 HDD 2,5" WD 250GB