Posilnenie stability Multicas ako cccam klienta
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Posilnenie stability Multicas ako cccam klienta
V poslednej verzii bola pridaná podpora prio Seca a Viacess. Na Cryptoworks zatiaľ neprišlo. Ak by na neho prišlo nehľadal by MultiCAS po prepnutí správny ident medzi všetkými identami tak ako to robí teraz. Nám by zrejme stačil funkčný ignore.list ale ten je tiež nejaký zmetený

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
vopred sa ospravedlnujem, lebo fakt tomu vobec nerozumiem, ale pokusil som sa upravit priocaid list. Providerov som dal do kazdeho riadku samostatne a CRW som dal na prve miesto. Program z cslinku mi bezi pol hod zatial bez seku. Uvidime casom.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Nie som si istý či Ti ten prio.list emulátor vôbec číta keď máš v názve aj example-

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
vikino
- V.I.P.

v MultiCASe mam uz cisto len priocaid.list bez example.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Tak či tak - ja už som hádam vyskúšal všetko
Napriek všetkých nastaveniam a kombináciám to po nejakom čase začne robiť divné veci.
Log som nechal makať aj celý deň a aj keď sú v ignore ID 0d70, 0624, 0d70 a 0100 stane sa že emulátor niektorý z týchto identov vyberie a tým pádom je tma. Ak by ignore.list fungoval - vôbec by ho tieto ID nezaujímali a my by sme tento problém nemali
Napriek všetkých nastaveniam a kombináciám to po nejakom čase začne robiť divné veci.
Log som nechal makať aj celý deň a aj keď sú v ignore ID 0d70, 0624, 0d70 a 0100 stane sa že emulátor niektorý z týchto identov vyberie a tým pádom je tma. Ak by ignore.list fungoval - vôbec by ho tieto ID nezaujímali a my by sme tento problém nemali

-
vikino
- V.I.P.

dempsey, mohol by si pls prilozit sem Tvoj ignore list z MultiCASu? dik.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Karty používam z Cryptoworks 0D03, 0D0F a 0D02. Mám v tej istej línii pár dní ešte Sky Deu a Sky IT ale tie s týmto nesúvisia a dokonca fungujú lepšie ako ten náš galimatiáš na 23°E
Takto som to mal pred tým než som zistil že si Secu aj tak nevšíma ako S
Skúšal so ho aj takto ale výsledok totožný
Nezabudni po každej zmene reštartnúť MultiCAS
Takto som to mal pred tým než som zistil že si Secu aj tak nevšíma ako S
Kód: Vybrat vše
X: { 06 24 }
S: { 01 00 }
X: { 0d 70 }
X: { 0d 96 }Kód: Vybrat vše
X: { 06 24 }
X: { 01 00 }
X: { 0d 70 }
X: { 0d 96 }
-
vikino
- V.I.P.

ok, dal som to tak ako to mas v prvom priklade, akurat som medzi ne povkladal este riadok s #Nazov. Restartol som emulator a zatial slape.... dik, vyskusam aj druhu moznost, pokial tato nepomoze.
- pneumat
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
existuje nejaka utilitka bud ako plugin v AZ boxe alebo ako program v pc na zistenie ECM info + channelinfo(providers)??
V ACC a takisto aj v mlutiCASedit sice zistim caid a dalsie podrobne info, ale ide mi skor o nieco take ako je pod cccam pri web rozhrani(CCcam.channelinfo a CCcam.providers) , ze mi ku kazdemu caidu prihodi providera resp. balik....
V ACC a takisto aj v mlutiCASedit sice zistim caid a dalsie podrobne info, ale ide mi skor o nieco take ako je pod cccam pri web rozhrani(CCcam.channelinfo a CCcam.providers) , ze mi ku kazdemu caidu prihodi providera resp. balik....
95cm, SG2100, DM800 HD(clone),1GB USB