fw 0.9.1868

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: 0.9.1868

Příspěvek od dempsey »

Ok, ale nemal by si kopať do mŕtveho koňa...

:117:

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
fyzik
Nováček
Nováček

Příspěvek od fyzik »

Ja ho tam tiez necham - mrtveho kona. Podla mnaje to uz jeden s pouzitelnych fw.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

inak - vsimol som si jednu vec. fotku screenu (format 16: ) mi zibrazil len prvy krat korektne- teda vo formate 16:9. Po pokuse o zvacsenie (to teda funguje OK) sa uz nezobrazuje ako 16:9, ale ako 4:3 - samozrejme zdeformovana.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Taky na tu 1868 versi jedu. Mimo toho vypadnuti dekodovani karty pri nahravani, viz muj prispevek v testovaci versi, nemam problem. Normalni dekodovani jede OK. Co se tyce nabihani site po zapnuti tam jsou reservy. Stava se mi. kdyz jedu na wi-fi a chci to prehodit na lan tak se mi tam stale vnucuje nastaveni wi-fi. A po zapmuti mi nenajede na posledni poslouchanou stanici ale do Setings.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Primo

Ja viem že opakovanie je matka múdrosti a aj o týchto veciach sa tu už písalo, takže aby si bol v obraze - prečítaj si nové príspevky ak sa prihlásiš po nejakom čase.
Nebudeš musieť objavovať objavené a budeš sa môcť zamerať na iné nedostatky príp. opravy

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Diky za napomenuti, forum ctu poctive a mam snahu do neho i prispet a hlavne se neco naucit, coz se hlavne kvuli Vam moderatorum dari. O nahravani na flesku jsem tady necetl nebo jsem to prehledl. Myslim si kdyz se ke stejne chybe vyjadri vice diskutujicich ma to vetsi vahu. Tak sorry.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nechcem Ťa napomínať a ani buzerovať - len som chcel poukázať na aktualitu skutočností.
Som rád že je čím ďalej väčšia snaha odhaľovať chyby a podeliť s o skúsenosti.

Obrázek
Seraphim
Nováček
Nováček

Příspěvek od Seraphim »

skúsil som prehodiť karty, t.j. Gital do modulu Cryptoworks, Skylink do CI. Rozdiel je v tom, že teraz mi stále idú všetky programy, ale Nova a pod. nevypisujú nič, Markíza a pod. vypisujú "Geographicall blackout currently in place" Kde by mohol byť problém, vedel by mi toto niekto zodpovedne vysvetliť? Keďže programy fungujú a dekódujú sa krásne aj naďalej, je nejaká monžnosť vypnúť tieto hlášky? Prosím o radu, nie som v tomto zatiaľ príliš skúsený, nemám veľa času (mám 4-mesačnú dcérku, ktorá teraz zaberá 99% môjho dňa)...
P.S. ešte po odklepnutí správy o blackoute to ešte píše: Common Interface. Please check your smart card. A ešte by som dodal, že je jedno, či použijem Mgcamd+NewCS alebo iba Multicas.
Ale TV dekóduje...

Azbox HD Premium, Skylink+CSlink, FW vždy aktuálny z DU.
fyzik
Nováček
Nováček

Příspěvek od fyzik »

Tieto hlasky to pise stale, aj v starich firmware...Nepomohlo mi ani babranie sa s pririty.list. Robi to aj v Multicase, teda nebude to problem emulatora, skor firmware.

Inak ja mam mesacneho synceka, ten ma az tak nevytazuje, skor maminu. A baby byvaju vraj horsie :grin:

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

on by sa dal zmazat - text aj obrazok pozadia toho textu z /MNP/hd.... , ale kto to bude hladat, ze ? :95:

fyzik
Nováček
Nováček

Příspěvek od fyzik »

to je problem taky, ze sa snazi dekodovat program zaroven cez CI modul aj cezcitacku. Na karte v CI ten program nie je predplateny, vypise chybovu hlasku, napriek tomu, ze sa program dekoduje cez emulator a citacku. Toto je potrebne osetrit vo firmware, podla mna...

toto je problem tyajuci sa len kombinacie 2 kariet . jednej v CI module a druhej v citacke.

neda sa do Elite doplnit 2. citacka?? Miesto tam na nu je....

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Neda- je tam len miesto vo vylisku. Nemal by si kde konektor z druhej citacky vlozit- na doske je len jeden. Jedine,ze by bola dvojcitacka - s jednym vyvodom a prepinanie by bolo riesene priamo na citacke. Chcel som aj dve citacky uz vyskusat (mam elite aj premium) .
Co sa tyka osetrenia toho CI a citacky- CI ma vzdy prednost - v kazdom prijimaci, len niektore prijimace maju moznost vyputia hlasok priamo v menu. Ale ma to tak aj dreambox. CI slot je hw "pred" citackami" a akonahle je aktivovany - teda osadeny modulom s kartou- je uprednostnovany . Nikdy ale nie na ukor citacky- len svoje hlasenia, ak autor OSD na to nemysli, vzdy zobrazuje. Preto su dve riesenia - autor OSD to osetri,alebo majitel boxu zmaze vsetky graficke prvky, ktore su v odkaze na zobrazenie varovnej hlasky - teda "okienko" - podklad a aj textovy napis.

fyzik
Nováček
Nováček

Příspěvek od fyzik »

Nenasiel som moznost vypnuti hlasok z CI ani cez male menu/common interface, skoda, mozno to este niekedy pribudne a bude sa to dat jednoducho vypnut

Absencia druhej citacky je jediny vazny nedostatok tohoto boxu. Kombinacia s CI uz nie je ono. V niektorych specifikaciach sa pisalo, ze Elite bude mat 2x citacku, no nema...

Seraphim
Nováček
Nováček

Příspěvek od Seraphim »

2x čítačku nemá ani premium model. Veľmi uvažujem, že kúpim twin modul cryptoworks, strčím tam skylink aj gital a vykašlem sa na vstavaný CI. Faktom je, že Azbox je work-in-progress, takže sa od neho nedajú očakávať zatiaľ zázraky, no na takúto maličkosť autori predsalen už mohli pomyslieť. Škoda...

Edit: pri FW 0.9.1759 som napísal pre Dempseyho odpoveď, problém vyriešený kúpou easy.Twin.
Tento FW 0.9.1868 sa znovu objavil, tentoraz sa ale nebudem ponáhľať, dúfam, že tu machri napíšete niečo, či sa za tých pár dní zmenil k lepšiemu... Zatiaľ sa porúčam :89:
Naposledy upravil(a) Seraphim dne 04 kvě 2009, 18:51, celkem upraveno 1 x.

Azbox HD Premium, Skylink+CSlink, FW vždy aktuálny z DU.
tato
Nováček
Nováček

Příspěvek od tato »

Fw. sa dá znovu stiahnúť, očakával som opravu, keď že bol pár dní nedostupný, ale nič podobné sa nekoná, najviac ma mrzí to spúšťanie do nastavení, takže nahrávať sa dá len pri spustenom prijímači. Škoda.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“