fw4717
- test full HD mkv s DTS: obraz super bez sekania, zvuk DTS v nepravidelnych intervaloch vynechaval (asi na pol sek).
-prepinanie progr. do 3sek
-pohyb v menu: okamzite reakcie
Spokojnost
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Na CT4 mam do 5.4.2010 1:35-2:30 takze kdyz jsem to spocital tak 180 zaznamu.Jirka 76 píše:Jen abych byl v obraze, kolik pořadů na EPG v časové ose máte. Já mám dva. Ten co běží a násladující. Docela málo na to že některé přijímače běžně ukazuji na týden dopředu a už jsem potkal i přijímač co ukazuje 14dní.

Do 1.0 nestačí udělat jen epg, ale irada píše:Byly udělány změny do kodeků MPG4, buď tento nebo minulý, protože mi konečně v ripu "co se děje v trávě" dojede každý díl až do konce, předtím ne. I když tohle byla jediná závada u divx, co jsem zaznamenal. Jinak je to stabilní, uvidíme co EPG. Pokud by ještě dořešili perfektní zobrazení EPG, myslím, že by brzy mohla být v 1.00

fotky, prohlížeč a rss čtečka není u satelitu priorita, takže si myslím, že do 1.00 není nutnéjc.jaroslav píše:Do 1.0 nestačí udělat jen epg, ale irada píše:Byly udělány změny do kodeků MPG4, buď tento nebo minulý, protože mi konečně v ripu "co se děje v trávě" dojede každý díl až do konce, předtím ne. I když tohle byla jediná závada u divx, co jsem zaznamenal. Jinak je to stabilní, uvidíme co EPG. Pokud by ještě dořešili perfektní zobrazení EPG, myslím, že by brzy mohla být v 1.00
fotky - vyšší rozlišení - to dnes zvládá obyčený dvb T settopbox za 800Kč
prohlížeč - pomalé nepoužitelné
rss čtečka - pomalé nepoužitelné
spotřeba ve standby (chtělo by to uživatelsky nastavit nějaké parametry co má běžet ve standby aby se spotřeba dostala na deklarovanou ve specifikaci výrobku)