rozculovat sa nie je na mieste, nakolko stale sa jedna o Beta a lepsie povedane o Test verziu... /no nechcem nikomu ubrat pravo na nazor, ktory po tak dlhej dobe od uvedenia na trh moze byt i hodne kriticky/abdulmp píše:Ano je to tak je jedno ci HD mkv alebo obycajne divx avi po kratkej chvili ho samo vypne a je docasne vytuhnuty - uplne prestane pristupovat na USB disk z ktoreho je dany subor spusteny - vyzera to ako keby pretiekol nejaky buffer. - Naozaj nechapem preco tam nenechaju uz funkcnu cast (napr. prehravac) ktora je overena a chodi ako napr. v 4466 a furt zmenia nieco nepodstatne a pomaly nezistitelne a pos..ru to co chodilo... uz ten vyvoj fw vyzera ako ze to robi par totalne nezavislych typkov UKND ktory o sebe ani nevedia :sad:
fw 0.9.4991
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- satsk
- Nováček

Re: fw 0.9.4991
AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
- Stevo102
- Mírně pokročilý

Ano rozculovat sa netreba to je pravda, ale ako som sa vcera ja nas...al, tak po dlhej dobe som sa rozhodol, ze preflashnem 4890 na novu 4991. Nechcel som robit tovarko ani FAA pretoze je to podla mna zbytocne a zdlhave, tak som to tam len nahral. Po prvom spusteni sa to nahodilo do modu TV a hned napis "your system is... please reboot", tak som dal reboot a po nahodeni znova napis. Tak som to znova flashol a znova to iste. Tak som urobil FAA, flash, tovarko, vyzeralo to ze je vsetko OK, nahral som zalohu ktoru som urobil pred upgrade, dam reboot, nahodi sa mod TV a znova prekrasna hlaska. Skoro ma drblo, ale urobil som znova flashnutie a nepouzil som zalohu channels, ale dal som ich vzhladat, nastastie pluginy slapu dobre zo zalohy.
Ja uz fakt nechapem, co ty krypli tam robia, ze poseru este aj toto, nehovoriac o tom, ze som si fakt nevsimol co sa zlepsilo na tomto fw oproti 4890 ktory som povazoval za pokrok.
Takze rozculovanie je na mieste, ale nepatry sem ale vyvojarom...
Inak v tomto fw sa mi zda ze seka, resp. trha obraz. Vsimli ste si to niekto?
Ja uz fakt nechapem, co ty krypli tam robia, ze poseru este aj toto, nehovoriac o tom, ze som si fakt nevsimol co sa zlepsilo na tomto fw oproti 4890 ktory som povazoval za pokrok.
Takze rozculovanie je na mieste, ale nepatry sem ale vyvojarom...
Inak v tomto fw sa mi zda ze seka, resp. trha obraz. Vsimli ste si to niekto?
AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
tak si aspon zistil ze format AA a tovarko su na nieco dobre
Mne netrha nic, ani obraz.
Len niektore mkv filmy maju tu tendenciu...
Mne netrha nic, ani obraz.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
abdulmp
- Nováček

jj, mate pravdu aj mna vcera nasr... ten pokrok ked som updatoval fw a inak mylim sa asi aj ja lebo mal som tam 4690 potom som dal 4991 a ked som tam dal 4466 (bez FAA) tak to vypina ten multimedia (avi z USB) - robilo to niekomu inemu v tom 4466 ? Totiz okrem ineho mi tam bezi aj cron zo scriptom ktory mi vypina kazdych 5 min disk ale aj napriek tomu mi to z 4690 nerobilo...
Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
- Stevo102
- Mírně pokročilý

No Vikino to mas pravdu ze FAA a factory set. su n anieco dobre, ale je to dost pracne ked tam mas toho viac nahadzane. Co sa tyka toho obrazu asi sa mi to len zdalo, teraz pozeram a ide to dobre. Multimedia ako MKV ani nepozeravam lebo to trha koli standardu 24p, ktory AZbox nepodporuje, to mi tam chyba ako sol...vikino píše:tak si aspon zistil ze format AA a tovarko su na nieco dobre![]()
Mne netrha nic, ani obraz.Len niektore mkv filmy maju tu tendenciu...
AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Stevo102
Dobre. A myslíš že kôli tomu že si lenivý korektne zmeniť fw máš právo tu nakydať 10 riadkov o tom že všetko je na riť ? Toto vlákno je o novom fw a jeho stave. Ty si si uľavil keďže si bol nasraný a teraz sa dozvieme že je vlastne všetko ok - teda vzhľadom k tomu ako si to popísal.
Ten s kým sa doma nebaví žena alebo je taký drevený alebo škaredý že žiadnu nemá by si nemal kupovať sat prijímač. Na to aby si mohol nezáväzne pokecať sa stačí prihlásiť na web k tomu určený.
Očakávam že sa za predchádzajúci príspevok ospravedlníš alebo ho sám zmažeš a zapamätáš si že pokiaľ neurobíš všetko tak ako sa má - tak to najskôr nebude správne fungovať. Dúfam že nemusím znovu zdôrazňovať, že všetky postupy sú na fóre
Dobre. A myslíš že kôli tomu že si lenivý korektne zmeniť fw máš právo tu nakydať 10 riadkov o tom že všetko je na riť ? Toto vlákno je o novom fw a jeho stave. Ty si si uľavil keďže si bol nasraný a teraz sa dozvieme že je vlastne všetko ok - teda vzhľadom k tomu ako si to popísal.
Ten s kým sa doma nebaví žena alebo je taký drevený alebo škaredý že žiadnu nemá by si nemal kupovať sat prijímač. Na to aby si mohol nezáväzne pokecať sa stačí prihlásiť na web k tomu určený.
Očakávam že sa za predchádzajúci príspevok ospravedlníš alebo ho sám zmažeš a zapamätáš si že pokiaľ neurobíš všetko tak ako sa má - tak to najskôr nebude správne fungovať. Dúfam že nemusím znovu zdôrazňovať, že všetky postupy sú na fóre

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
Norbi44
- Nováček

Ak som ho spravne pochopil, tak nepomohlo mu ani tovarko ani FAA, len manualne vyhladanie kanalov.
Inac aj mne sa stalo to iste s tymto FW. Na staru zalohu kanalov sa mi objavila ta ista hlaska. Musel som naskenovat vsetko manualne. FW som pri tom instaloval podla navodu do poslednej bodky.
Inac aj mne sa stalo to iste s tymto FW. Na staru zalohu kanalov sa mi objavila ta ista hlaska. Musel som naskenovat vsetko manualne. FW som pri tom instaloval podla navodu do poslednej bodky.
-
jansen
- Nováček

Ja len dufam,ze ta Enigma2,ktora sa mi pomaly javi ako sci-fi bude za nieco stat,lebo zacnem lutovat,ze som kupil AZBOX...
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
"Lutovat" můžeme začít až se objeví na trhu něco dokonalejšího a levnějšího. Nebo znáš snad jiný sat. přijímač který toho přehraje víc a lépe?jansen píše:Ja len dufam,ze ta Enigma2,ktora sa mi pomaly javi ako sci-fi bude za nieco stat,lebo zacnem lutovat,ze som kupil AZBOX...
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
jansen
- Nováček

- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Se stabilitou problém nemám. Strašně pomalý, to je pravda, ale já už nikam nespěchám. :)
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
abdulmp
- Nováček

Ma niekto kto robil FAA a tovarko a aplikoval tento path (4991) problem z vypinanim multimedialnych suborov pocas ich prehravania (spustim subor chvilu hra a potom po lubovolnom case skoci naspat do menu filemanagera) ??? - Ja sa vyjadrit nemozem lebo som FAA pri update nerobil - chodi vam to prehravanie stabilne alebo nie?
Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
- Stevo102
- Mírně pokročilý

Ano, presne tak, nepomohlo ani tovarko s FAA, ved som to tam pisal... Nezobralo to zalohu programov ktoru som robil par fw do zadu. Vobec niesom lenivy ani nic podobne ako tu niekto spomenul, ale robit vsetko odznova pri kazdom fw je podla mna na hlavu, nepovedal by som kedy bola daka velka zmena. Tento fw dost casto tvrdne, mam ho 2-3 dni a cca 5 rebootov. Pozeral som divx, ked skoncil chcel som pozerat dalsi a len preblikla cierna obrazovka, vratilo sa to na zoznam a stvrdlo. Toto sa mi stalo viac krat a tiez mi to stvrdlo aj ked som chcel pocuvat mp3, tiez zamrzol na zozname. Tiez som si vsimol ze je pomalsi oproti 4890.Norbi44 píše:Ak som ho spravne pochopil, tak nepomohlo mu ani tovarko ani FAA, len manualne vyhladanie kanalov.
- Stevo102
- Mírně pokročilý

Zatial som pozeral asi 5 filmov v Divxe a vsetky prehralo dobre, no po skonceni prveho sa mi uz druhy nepodarilo spustit - reboot.abdulmp píše:Ma niekto kto robil FAA a tovarko a aplikoval tento path (4991) problem z vypinanim multimedialnych suborov pocas ich prehravania (spustim subor chvilu hra a potom po lubovolnom case skoci naspat do menu filemanagera) ??? - Ja sa vyjadrit nemozem lebo som FAA pri update nerobil - chodi vam to prehravanie stabilne alebo nie?
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Niektore multmed. subory prehraje vpohode ine sa po nejakom case vypnu same. Spravidla plati: DVDrip bez problemov, BRrip s probl. Hlavne BRripy od grupy VISION.abdulmp píše:Ma niekto kto robil FAA a tovarko a aplikoval tento path (4991) problem z vypinanim multimedialnych suborov pocas ich prehravania (spustim subor chvilu hra a potom po lubovolnom case skoci naspat do menu filemanagera) ??? - Ja sa vyjadrit nemozem lebo som FAA pri update nerobil - chodi vam to prehravanie stabilne alebo nie?
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)