Tak chyba je ze neni ulozeno A/V nastaveni,tak jsem to sel ulozit a zjistil jsem ze A/V nastaveni chybi.hitman222 píše:Tady je:petrkl12 píše:Můžeš poslat log?
Je tam hned Prizpusobeni.
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Tak chyba je ze neni ulozeno A/V nastaveni,tak jsem to sel ulozit a zjistil jsem ze A/V nastaveni chybi.hitman222 píše:Tady je:petrkl12 píše:Můžeš poslat log?

Tak jsem to tam hodil, ale nevím jestli to jede. Jak se to dá zjistit? Zkoušel jsem hledat tady na fóru ale nechce mi to nic najít.anfro11 píše:Používam OSCAM 1.20-unstable_svn build #7884 Oscam-ftom download/file.php?id=9287 na AZBox HD premium s E2 OAM AZBox HD-Realese2 ULK 3.3.1

Tak už jsem na to přišel, když kouknu na reader a na nastavení, tak je tam jenom caid 0D96. Nemáte někdo nastavení pro freesat/upc? Mám ten oscam ftomjohnyhol píše:Tak už jsem se na to dostal (měl jsem špatně port), ale stejně nevím kde zkontrolovat jestli čte kartu.

Protoze se mne ccam s ice kartou seká, snazil jsem se nainstalovat tvůj OSCAM rozbalil jsem, nahrál do etc a usr tak jak to máš ty ve složkách. Souborům etc\init.d\softcam.oscam a usr\bin\ososcam jsem nastavil atribut 755. V nastavení softcam jsem vybral oscam, restartoval enigmu a kartu to nedekoduje, mrknul jsem do configu a zjistil jsem ze tomu nerozumim :-) Ma nekdo konfiguraci oscamu, která dekoduje ice kartu v přijímači?anfro11 píše:Používam OSCAM 1.20-unstable_svn build #7884 Oscam-ftom download/file.php?id=9287 na AZBox HD premium s E2 OAM AZBox HD-Realese2 ULK 3.3.1

který oscam máš stažený pokud dám plugins - softcam, tak tam jsou 4 oscamy - na kterém z nich ti ICE skylink jede bez problémů ?dedecek_ píše:Také jsem měl problémy s cccamem - doporučuju neinstalovat z nabídky při instalaci, ale použít GSU. Od té doby, co používám tento způsob instalace, žádný výpadek. Jednoduché, žádné nastavování, žádný konfig a ICE na Skylinku maká.