fw 0.9.4142
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
alinko68
- Nováček

Re: Fw 0.9.4142
Už správně funguje tzv. blind scan - scan na slepo celé družice?
U té 4110 to nedělalo nic...
U té 4110 to nedělalo nic...
-
jj_sk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
to monkus + par fachmanov
mrknite na prikaz dstat
suhrnne info da
dstat -lmcdgirny --ipc 5 ale terminal si roztiahnite poriadne do sirky... :geek:
mne sa nezda 3 stlpec od konca - msg - message que a vysoke cisla su pri 4 a 5 stlpci od konca - interrupts a context switches
ked som pozrel na tie prerusenia dstat -t -y -i -f 5
tak gro vsekych ma na rovasi - u mna 13
cat /proc/interrupts | grep 13:
co je timer..., ten prerusuje cinnost kazdu milisekundu a toto je asi problem - mozno to robi watchdog - v tom sa nevyznam, ale na tak slaby system je to podla mna radovo viac ako by bolo unosne..
mrknite na prikaz dstat
suhrnne info da
dstat -lmcdgirny --ipc 5 ale terminal si roztiahnite poriadne do sirky... :geek:
mne sa nezda 3 stlpec od konca - msg - message que a vysoke cisla su pri 4 a 5 stlpci od konca - interrupts a context switches
ked som pozrel na tie prerusenia dstat -t -y -i -f 5
tak gro vsekych ma na rovasi - u mna 13
cat /proc/interrupts | grep 13:
co je timer..., ten prerusuje cinnost kazdu milisekundu a toto je asi problem - mozno to robi watchdog - v tom sa nevyznam, ale na tak slaby system je to podla mna radovo viac ako by bolo unosne..
AzBox HD Premium, fw 0.9.4466, int.HDD WD SCORPIO BLUE 500GB, Maximum E-85 + 4x LNB - GT-LST40, DPD TX-P42V10E, receiver Yamaha RX 757 + repro 5.1
-
Topol211
- Nováček

- JirkaB2
- Mírně pokročilý

Re: Fw 0.9.4219
ja bych si taky aspon precet co je noveho v 4219, ale tyto FW jsou neofic a maji je tu v jinych sekcich do kterych nevidime (ja tez nechci za kazdou cenu nejaktualnejsi, ale stabilni, zenska by se zblanila) To ze je tu diskuse k 4142, je mozna ze pres mesic zadny ofic nevysel. Takze to vitamTopol211 píše:Vcera vysiel novy firmwar, je mozne o nom diskutovat?
Dik.
Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
-
j3nda
- Pokročilý

Re: Fw 0.9.4219
nevim zkusme to, ale musite si ho vygooglit, pac odkazy se nejspis smazou
isdb-t tuner | recording file size | blind scan | hdd format gui | ftp up/down corrections
blind scan porad funguje tak, ze clovek musi vedet co hleda, je opravena ta hlaska s nefunkcnim internetem, max.rychlost site jsem nameril 2,5/3,7MBps, mam ho tam od vcera a zatim jsem spokojen, akorat nejsem priznivcem toho pekelneho vypinaciho screenu novych fw
isdb-t tuner | recording file size | blind scan | hdd format gui | ftp up/down corrections
blind scan porad funguje tak, ze clovek musi vedet co hleda, je opravena ta hlaska s nefunkcnim internetem, max.rychlost site jsem nameril 2,5/3,7MBps, mam ho tam od vcera a zatim jsem spokojen, akorat nejsem priznivcem toho pekelneho vypinaciho screenu novych fw
AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
-
dusan.novotny
- Nováček

Zdravým, po cca 5 hod. testovaní to vyzerá zatiaľ stabilne. Hlavne že to nemrzne. Aspoň to tak vyzerá.
Zdá sa mi že je to rýchlejšie pracuje.
Prehrávanie VIDEA_TS - bez sekania cez sieť WIFI.
Stály problém s fotkami.
Plugins a Addons bezproblémov pridané cez islaremota, pripojenie do netu bezproblémov.
Kvalita SD programov viditeľne lepšia.
Uvidíme ako sa to bude správať ďalej. Dám vedieť.
Pozdravujem.
Zdá sa mi že je to rýchlejšie pracuje.
Prehrávanie VIDEA_TS - bez sekania cez sieť WIFI.
Stály problém s fotkami.
Plugins a Addons bezproblémov pridané cez islaremota, pripojenie do netu bezproblémov.
Kvalita SD programov viditeľne lepšia.
Uvidíme ako sa to bude správať ďalej. Dám vedieť.
Pozdravujem.
-
formis
- Nováček

-
dusan.novotny
- Nováček

Takže je to tu zase, zamrzlo to.
Používam addons : mgcamd + newcs full (skylink, D*GI,KD)
Možno že vie niekto poradiť...
Používam addons : mgcamd + newcs full (skylink, D*GI,KD)
Možno že vie niekto poradiť...
- VTronik
- Pokročilý

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Chyba bude u tebe, já to přes noc zkoušel, nastavil jsem dva pořady na různých programech z EPG, nahrávka OK.formis píše:V 4219 mi nefunguje nahrávání z EPG. DTS se mi neseká.
AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Byl jsi rychlejší.VTronik píše:Chyba bude u tebe, já to přes noc zkoušel, nastavil jsem dva pořady na různých programech z EPG, nahrávka OK.formis píše:V 4219 mi nefunguje nahrávání z EPG. DTS se mi neseká.
Chyba s největší pravděpodobností bude v jeho settingu.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
Thomik1
- Moderátor

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Nejhorší je to ,že se jim nechce dělat setting znovu a používají rok starý pak tu píšou a pláčou že jim to nejde 
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
dusan.novotny
- Nováček

Pozor asi som sa zle vyjadril, nepísal som pri nahrávaní ale pri sledovaní resp.prepínaní programov to zmrzlo.
Som tu síce vedený ako Nováčik samozrejme príspevkami pretože nemám moc času sem písať.
Fórum sledujem skoro každý deň takže s tým čo sa tu píše len môžem súhlasiť.
Čo sa týka settingu, ja si ho robím pri každej zmene firmwaru nanovo.
Ja si myslím že môj problém spočíva pri prechode z jedneho typu kódovania na druhý ale nie je to také časté ako u predchádzajúceho firmwaru 0.9.3877.
Snažte sa pripievať k danej problematike a nie posudzovať druhých.
Pekný večer.
PS: zatiaľ sa to drží....
Som tu síce vedený ako Nováčik samozrejme príspevkami pretože nemám moc času sem písať.
Ja si myslím že môj problém spočíva pri prechode z jedneho typu kódovania na druhý ale nie je to také časté ako u predchádzajúceho firmwaru 0.9.3877.
Pekný večer.
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Asi špatně čteš.dusan.novotny píše:Pozor asi som sa zle vyjadril, nepísal som pri nahrávaní ale pri sledovaní resp.prepínaní programov to zmrzlo.
Pekný večer.
Dokonce to máš i s citací na co jsem reagoval.Tudíž je jasné,že má a dokonce Thomíkova reakce se týkala nahrávek přes EPG.
K tvému problému ignore list máš doplněn?
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
kixik
- Nováček

Mám problém s přehráváním *.VOB souborů.
Přesněji s přehráváním DVD z disku přes SAMBU.
S fw 3877 mi jel pouze obraz, bez zvuku. S fw 4142 mi nejde ani obraz, ani zvuk. Možná je na to nějaký fígl, ale nevím o něm.
Přesněji s přehráváním DVD z disku přes SAMBU.
S fw 3877 mi jel pouze obraz, bez zvuku. S fw 4142 mi nejde ani obraz, ani zvuk. Možná je na to nějaký fígl, ale nevím o něm.
-
kixik
- Nováček

Při přehrávání *.avi souborů, ke kterým jsou v textovém (txt, sub,...) souboru tituly, musím titulky přes menu přidat, aby se zobrazovali. Ve fw 3877 se načítali automaticky se *.avi souborem