KGD - Neoficialni firmware

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
BextrH
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: KGD - Neoficialni firmware

Příspěvek od BextrH »

Stáhl jsem si kuli tomu ukázku MKV s DTS a obě verze, jakoby praskání a jemné přerušování zvuku. Jinak hraje DTS.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Museli by udělat překopávku z poslední verze, kde by mělo být DTS OK.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

BextrH píše:.... Docela mě přišla zajímavá funkce BlueTooh. Po připojení bliká, po restartu už ne. Ale nevim jestli by měl být nějak funkční. Zkoušel jsem ho vyhedat mobilem, ale nenašel. Třeba půjdou v budoucnu prohlížet fotky z mobilu.
On má AZBox v sobě zabudovaný čip pro BlueTooth komunikaci ??? to asi ne !!! Pokud sis to nesplet - já ten fw nemám, tak tady se asi předpokládá spolupráce s nějakým USB BlueTooth adaptérem. Takže pokud nic takového v USB nemáš.............

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Omlouvám se možná to je pro model Premium+ nebo se k tomu musí něco dokoupit. Jen že jsem to tam v menu KGDpanelu našel.

frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

v menu to je,ale asi prepdpokladame,ze si musis dokupit USB Bluetooth......

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Samozřejmě že jsem měl zasunutý Bluetooh adapter v USB. :)

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

BextrH píše:Samozřejmě že jsem měl zasunutý Bluetooh adapter v USB. :)
Jenomže BT adaptérů je milion a nevíme pro který je to myšleno. Jsou tam i drivery pro wifi adaptéry (to by zajímalo majitele Elite), ale taky nevím pro které.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Tak jsem opět na této verzi, dnes už asi po druhé. Doistaloval jsem z paneluKGD stream. Instalace proběla v pořádku, ale stejně se asi nepřepsala. Stream HD zase nelze přepnout, přeplo se to asi po dvou minutách. Můj postřeh asi bude na nic, jedu přez SCART ale spozoroval jsem u HD jemné blikání z blízka každého řádku na této verzi řádky čisté, takže jakoby jemnější obraz, v celku lepší, ostřejší.

BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Z verze KGDTeam 0.9.4348 jsem si uložil PLUGINS PanelKGD. Nainstaloval předchozí verzi KGDTeam 0.9.4295 natáhl PLUGINS zpět a přidal si k nim jinou zálohu s funkčním OpenXCAS atd. Doinstaloval jsem streaming z PaneluKGD. Tento streaming maká bez problému i dva HD, žádné kousnutí. V PaneluKGD jsem aktivoval TakeControl Sigma 8634 všechny funkce na ALTA /na plno/. Nahrávání odzkoušeno na flešku FAT32. Nahrávání OK. Vše chodí stabylně.

Jen si nejsem jist, zda ta funkce TakeControl Sigma 8634 je opravdu aktivní, po celém dnu testů už nevim. Nic se nekouše ani MKV tak asi ano. Bohužel DTS stále blbne.

Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

No tak som skúsil, ale nič nové, je to oficiálna 4348 + KGD v pluginoch. V tom KGD nevidím žiadne opodstatnenie, chodí to presne rovnako ako ofic. fw 4348, pár krát mi to stuhlo pri vstupe do KGD a aj pri prepínaní programov. Čím viac som šťukal tým viac to bolo pomalšie až na koniec stuhlo, pri streame mi to tak isto stuhlo - reboot. DTS vypadáva ako aj na ofic. fw. a mkv trhajú kôli 23,9xx fps. V KGD sa dá zapnúť swap, lenže to stále napíše že nieje HDD. Opodstatnenie Take control Sigma 86xx som taktiež nepochopil, resp. nevidel som žiadny rozdiel ani v obraze TV, ani v obraze médií avi, mkv... Jednoznačne môžem povedať, že určite lepší obraz som mal na fw. 4283, potom sa len s novými fw zhoršoval. Ešte ku tomu stremu, u 4283 a 4348 oficiálnych som streamoval bez problémov jeden program a druhý pozeral aj 3 hodiny bez lagu, tu to nejde, dokonca to pri prepnutí stuhlo. Tak teraz mám chrobáka v hlave či idem dať 4283 alebo 4348 oficiálny.

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Dej tam KGDTeam 0.9.4295 stáhni z KGD panelu streaming a půjdou ti zase dva HD. U KGDTeam 0.9.4348 a všechny novější oficial se koušou, ale máš zase DTS. Takže musíš vědět co víc používáš.

Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

No DTS mi je na figu, pretože takmer vždy je DTS anglická, resp. origo zvuková stopa a česká je AC3, takže DTS či ide alebo nie je mi v podstate jedno. Mám jediný film mkv s DTS aj českým a to je nezvratný osud 4, lenže zase ten je full HD s rozlíšením 1080p 1920x1000 a to box nestíha a obraz sa rozsípa na kocky a občas sa sekne, takže nepozerateľné. Je to začarovaný kruh... V 4283 a tuším aj 4348 ofico mi to chodilo naprosto korektne a bez zbytočných rebootov, spomínam si že som to tam mal asi týždeň a nespomínam si že by som to musel rebootovať, kdežto tu každú chvílu. No a neodpustím si debilnú pozmnámku, ale tento najnovší fw. 4487, tak to je totálny odpad a programátorom nasrať do rúk, toto mi už fakt pripadá ako keby to urobili naschvál, zatiaľ každý fw v poradí niečo opravil alebo odstránil dáku vadu, ale tento akurát odstránil to čo išlo dobre. A ešte aby som nezabudol, ak kopírujete filmy alebo hocičo po ftp, tak tiež som badal že rýchlosť pri kopírovaní ide dole s vyšším číslom fw :D.

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Já se jich nezastávám, dá se říct že s tebou souhlasím. Nesnažím se prosadit něco co je neoficiální, jen proto že to je jiné. Azbox KGDTeam 0.9.4295 jsem se chytl, protože jako na jediném jde slušně streaming, který jaks podotkl opravdu pokazili. Snažím se tuto verzi kombinovat s novím KGD Panelem pro dosažení většího výkonu a kvality. DTS mě také netrápí, mám jednu ukázku MKV na test a to jen v Angl. jazyku. Myslim si kdo to nastaví, jak jsem napsal, nebude litovat.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

BextrH píše:Z verze KGDTeam 0.9.4348 jsem si uložil PLUGINS PanelKGD. Nainstaloval předchozí verzi KGDTeam 0.9.4295 natáhl PLUGINS zpět a přidal si k nim jinou zálohu s funkčním OpenXCAS atd. Doinstaloval jsem streaming z PaneluKGD. Tento streaming maká bez problému i dva HD, žádné kousnutí. V PaneluKGD jsem aktivoval TakeControl Sigma 8634 všechny funkce na ALTA /na plno/. Nahrávání odzkoušeno na flešku FAT32. Nahrávání OK. Vše chodí stabylně.

Jen si nejsem jist, zda ta funkce TakeControl Sigma 8634 je opravdu aktivní, po celém dnu testů už nevim. Nic se nekouše ani MKV tak asi ano. Bohužel DTS stále blbne.
Zaujimavo si to skombinoval, to by potom mozno slo urobit zalohu pluginov, natiahnut normalny fw, napr. 4487 a vrazit tam spat zalohu pluginov aj s panelom KGD :idea:

Inac s tym nastavenim TakeControl opatrne, prve dve maju byt na najnizsich urovniach..viz preklad z googla:
Od PanelKGD budete mať nasledujúce možnosti:

1) Všeobecná hodnota výnosov je aktivovaný ihneď po začatí TKC.
2) Výnos TV sa aktivuje okamžite po spustení TKC.
3) Optimalizácia pre médiá je aktivovaná, keď začne médiá
4) Optimalizácia rss aktivuje pri spustení rss
5) Optimalizácia youtube aktivuje pri spustení youtube.

3,4,5 voľby môžu byť použité na maximum a odporúča sa v prvých dvoch kostí 1 a 2, je vhodné dať veľmi nízke minimálnu hodnotu, je-li otvorenie kanála emulácia je správne, a tieto možnosti nemali dotýkať . Budete mať možnosť urobiť niekoľko očné vyšetrenie, ale veľmi vysoké hodnoty v možnosti 1 a 2, môžu spôsobiť, že systém spomaliť alebo problémov
Naposledy upravil(a) vikino dne 22 úno 2010, 20:13, celkem upraveno 1 x.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

Ale veď to je jasné, ja sa tiež nesnažím nič presadzovať ani nikoho o niečom presviedčať a ani vnucovať, len som sa chcel podeliť so svojimi skúsenosťami a zisteniami z verzií fw. Nie vždy musí byť chyba vo fw všakže, môže byť chyba aj na konci, ale zdá sa že tieto chyby čo som opísal majú všetci. Už sa to aj tak ťahá dosť dlho s fw., ja len dúfam že sa dožijeme toho posledného, finálneho fw kde pôjde všetko ako má a tu si už len budeme písať aký film alebo seriál kto videl, alebo komu to ako dlho šlapalo bez rebootu a tak...

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“