fw 0.9.4829

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: fw 0.9.4829-celkem spokojenost

Příspěvek od ftom »

klidas píše:Přešel jsem z 4285 a zdá se, že se nebudu vracet zpět. .....
Ja osobně se taky asi nebudu vracet. Není totiž kam, vlastně spíš nevím kam.
Opět se i tento FW dostává do situace kdy přepínáte (většinou při "scanování" co kde běží), rozpadne se EPG pak se začne protahovat odezva, nakonec se mění název kanálu na displ.+OSD ale kanál se nepřepne. Pomůže jen reboot. Tentokrát ale zatuhne v této situaci i telnet do boxu.

Pokud bych se chtěl vrátit na nějakej 3xxx, tam mi asi nepojede Youtube a navíc v těch rozumnejch 3xxx verzích mi dělá box při větší frekvenci přepínání : "Objevil se problém...reboot".(asi nemusím říkat, že vždy dělám Factory,Format app... a čistej setting)

Opravdu poslední dobou jediné co mě těší je ten font bez diakritiky. To je fakt dobrá práce, vůbec mě takové řešení nenapadlo. VISPERe ještě jednou díky, moc jsi mě potěšil !!!!

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
vicini
Nováček
Nováček

Re: fw 0.9.4829

Příspěvek od vicini »

musím říci ,že mě tuhne dost často, dám-li vypnutí boxu, naskočí tabulka sleep...... a když dám cancel dojde k restartu... je podivné , že včera jsem omylem instaloval tento fw ä nedal jsem factory atd... a tak jsem to přeinstaloval ale zdálo se mi , že chodil lépe právě bez factory reset atd..

nemáte někdo vysvětlení proč mi nechce nahrávat HBO HD??? mám sice ochutnávku na měsíc ,ale to by nemělo mít vliv....
zkoušel jsem SD programy a vše OK... zkoušel jsem i Novu HD ,protože jsem si myslel ,že by to mohlo být právě HD vysíláním ,ale také v pohodě...
mám AZ Elite kartu skylink... disk Verbatim 500 a instalován tento FW a pluginy od dempsey-ho mgcamd a newcs bez zápisů a taky diaktiku od vispera, ale nešlo to ani v předchozí verzi FW bez Visperova dílka... kdo by měl vysvětlení ... budu rád za každou radu. :70:

AZBox HD Elite HDD Smasung 2,5 S2 Portable 320 GB @ A200 HD HDD Verbatim 3,5 500GB fw.new karta Skylink, mgcamd @ newcs , Inverto monoblok twin 2x LCD Phillips 42+26
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 207 poděkování

Příspěvek od 005jon »

Skontroluj na HDD (recordfile) či tam nemáš poškodenú (korektne nedokončenú nahrávku) z HBO HD treba ju zmazať

honza318
Nováček
Nováček

Příspěvek od honza318 »

005jon píše:Skontroluj na HDD (recordfile) či tam nemáš poškodenú (korektne nedokončenú nahrávku) z HBO HD treba ju zmazať
Tím to nebude. Mně to taky nenahraje HBO HD a přitom se HDD celou dobu tváří, že nahrává. Zkoušel jsem to i na starších fw. Reaguju na to, protože jsem to zkoušel na čistej disk nově formátovanej. Ale čím to je nevím.

vicini
Nováček
Nováček

Příspěvek od vicini »

tak ..ted jsem to zkusil a nic... chtěl jsem tam dát jinej FW ale asi to nemá smysl...
je zajímavý ,že jsem teď zkusil nahrávat při sledování a nahrává v pořádku, problém je tedy jen u časového nahrávaní

AZBox HD Elite HDD Smasung 2,5 S2 Portable 320 GB @ A200 HD HDD Verbatim 3,5 500GB fw.new karta Skylink, mgcamd @ newcs , Inverto monoblok twin 2x LCD Phillips 42+26
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

vicini píše:nemáte někdo vysvětlení proč mi nechce nahrávat HBO HD??? mám sice ochutnávku na měsíc ,ale to by nemělo mít vliv....
Na HBO HD mi nahravani jede OK. Ale co na HBO HD dnes ve 20:55 prestalo jit je EPG na OSD je porad Verejny nepritel c.1 (nevim zda mi ten box tim neco nechce sdelit) a pritom davno uz skoncil Kuryr 3, takze je 22:37, reboot nepomohl a ostatni programy ukazujou EPG korektne i ve spravne casove ose. Nevim zda to neni tim ze jedine HBO HD mam ze SkyLinku?

AzBox Premium, OpenRSI 3.0 (kernel 3.9.2) release 4.1.2014, OSCAM 1.20 rev.9853/oe2.0
honza318
Nováček
Nováček

Příspěvek od honza318 »

vicini píše:tak ..ted jsem to zkusil a nic... chtěl jsem tam dát jinej FW ale asi to nemá smysl...
je zajímavý ,že jsem teď zkusil nahrávat při sledování a nahrává v pořádku, problém je tedy jen u časového nahrávaní
Vicini, já měl problém i při sledování, taky to nenahrálo. Mám Elite a ext. HDD WD rozdělenej na 4 partice a zkoušel to různě. Jen ti to píšu, aby sis nemyslel, že něco nahráváš a ono tam nic nebude.

vicini
Nováček
Nováček

Příspěvek od vicini »

když jsem to nahrál při sledování ,tak to fungovalo.... nahrávku jsem si projel...

EPG vypadlo... ale myslím ,že v EPG problém nebude .. v rezervovaných programech je z EPG zápis , to znamená podle mého že EPG předalo správnou informaci

honza318
Nováček
Nováček

Příspěvek od honza318 »

vicini píše:když jsem to nahrál při sledování ,tak to fungovalo.... nahrávku jsem si projel...

EPG vypadlo... ale myslím ,že v EPG problém nebude .. v rezervovaných programech je z EPG zápis , to znamená podle mého že EPG předalo správnou informaci
Vicini, nahrávku jsi provedl v realném čase stiskem REC na DO?

abcd sk
Nováček
Nováček

Příspěvek od abcd sk »

ftom píše:
vicini píše:nemáte někdo vysvětlení proč mi nechce nahrávat HBO HD??? mám sice ochutnávku na měsíc ,ale to by nemělo mít vliv....
Na HBO HD mi nahravani jede OK. Ale co na HBO HD dnes ve 20:55 prestalo jit je EPG na OSD je porad Verejny nepritel c.1 (nevim zda mi ten box tim neco nechce sdelit) a pritom davno uz skoncil Kuryr 3, takze je 22:37, reboot nepomohl a ostatni programy ukazujou EPG korektne i ve spravne casove ose. Nevim zda to neni tim ze jedine HBO HD mam ze SkyLinku?
Ahoj tak presne toto sa mi stalo
chcel som nahrat Verejneho nepriatela ako bolo v EPG a pritom to bol Kurier3

vicini
Nováček
Nováček

Příspěvek od vicini »

honza318 píše:
vicini píše:když jsem to nahrál při sledování ,tak to fungovalo.... nahrávku jsem si projel...

Vicini, nahrávku jsi provedl v realném čase stiskem REC na DO?

jj REC .. červené tlačítko na DO
teď jsem to zkoušel ještě jednou... je to v pořádku

honza318
Nováček
Nováček

Příspěvek od honza318 »

Sorry, že otravuju, ale co máš potom v seznamu nahrávek? Máš tam název pořadu, jako z EPG, nebo jenom číslo (datum atd.)? Já jsem teď mimo, tak to nemůžu zkusit. Já jsem např. chtěl nahrát v so smrtonosnou past 4 a po stisknutí REC se mi objevil dotaz, jestli chci spustit nahrávku smrtonosná past 4, nakonci jsem dal stop. Dlouho se nic nedělo, tak jsem si odskočil. Pak jsem chtěl přepnout jinam, jenže jsem si nevšim, že se to nezastavilo. Objevilo se upozornění, že se přeruší nahrávání atd.. Pak jsem měl v seznamu nahrávek sice název pořadu, ale velikost jenom 8MB. Přitom disk celou dobu makal. Možná, že se to jen správně neukončilo.....

vicini
Nováček
Nováček

Příspěvek od vicini »

1. zmáčknu nahrávání... vyjede banner na kterém je vidět ikona dahrávání plus display na přístroji
2. při vypnutí znovu zmáčknu červené tlačítko REC... /stop mi myslím nereagovalo/ a z nabídky vyberu ¨STOP
3. v nahrávkách je datum... název kanálu, nějaké číslo jako název a part /část a poslední velikost souboru... teď si nejsem jistý ale myslím že se soubory rozdělují po 2GB .... název filmu tam takto není
4. neotravuješ :D

klidas
Nováček
Nováček

Příspěvek od klidas »

Asi už bych měl jít spát - ať dělám co dělám, po restartu boxu tam mám opět System Font - visper ani jiný font se mi tam nechce uchytit ... :51:

MAXIMUM E-85 Multifocus, 1W-28,2E, AZBOX HD Elite (fw 0.9.5303, OpenRSI 3.0), HDBOX 9100 (fw 1.10.13), Samsung UE40B6000.
lada44
Nováček
Nováček

Příspěvek od lada44 »

klidas píše:Asi už bych měl jít spát - ať dělám co dělám, po restartu boxu tam mám opět System Font - visper ani jiný font se mi tam nechce uchytit ... :51:
Taky se mi to stalo.
Bez pres ftp do adresare PLUGINS a uvidis ze visper.ttf,pripadne dalsi fonty maji delku 0.Napred je smaz a pak tam znova nakopiruj visper.ttf a dalsi fonty.Soubor delky 0 nejde jednoduse prepsat...

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“