prosba

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

romerro
Nováček
Nováček

Re: prosba

Příspěvek od romerro »

Mě tato frekvence normálně jde, sice mám fw - 1.16, ale vliv by to nemělo mít.
Dej proladit tuto 12 109 / 27 500 /H 3/4 znova...

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od solide »

uz som si dal aj ja fw.1.16 a slape to ja mne :idea:

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

ahoj tak dalsie postrehy.Predsa mi to nedalo a vratil som sa spat k fw.1.17, potom som dal tovarne nastavenie a nahral naspat setting. Cuduj sa svete uz slape aj ten transponder. Zapol som pred chvilou internetove radio, to islo po chvile restart prijmaca /boot/ a opat stanice nejdu. Su veci medzi nebom a zemou :57:
Nastavil som si casovac na rozne filmy. Filmy sa nahrali ale so zlym nazvom, t.j. predchadzajuceho alebo nasledovneho filmu. Asi je to tym ze som nastavil predcas a opozdenie nahravania kazde o minutu.

Da sa do internetovych radii manualne dohrat nejake ine radio, manualnym pridanim frekvencie?
Este jedna vec neporadi niekto ako pridat do favorites zvolene radia alebo programy? Popridade nema niekto podrobny navod? Ten co som dostal k prijmacu je ubohy, dokopy tam nic nie je. J

solide
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od solide »

Neporadi niekto ked dam cez EPG nahrat nejaky program ze to stiahne nazov z predchadzajuceho programu /vacsinou stanice nedodrzia presny cas /aby tam priradilo spravny nazov k nahravke?

pape3
Nováček
Nováček

Příspěvek od pape3 »

solide píše:Neporadi niekto ked dam cez EPG nahrat nejaky program ze to stiahne nazov z predchadzajuceho programu /vacsinou stanice nedodrzia presny cas /aby tam priradilo spravny nazov k nahravke?
ANO dela to i mne a myslim si ze je to tim ze se to nahravani zapne z predstihem a tudiz se to pojmenuje podle predchazejiciho programu.

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“