Cryptoworks

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
e-MG-e
Nováček
Nováček

Cryptoworks

Příspěvek od e-MG-e »

Je normální že mám v Menu-CAS modul zobrazenou kartu a všechny její informace a když dám Plugins-OpenXcas-Camdsetup-Multicas .......Slot - Card status: Card Extract??
Nebo mám něco špatně??

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Cryptoworks

Příspěvek od grantec »

ano - ta funkcia je zatial nedostupna. Nicmenej - kartu Cryptoworks uz cita - vo fw 1173 .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
jebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od jebo »

mam problem s rozchozenim karty skylink s azboxem hd elite. zkousel jsem i to i s dekodovacim modulem v CI slotu a nic. je to skylink standard, jeste jsem ji neregistroval, ale to by vadit nemelo, pres statelit ladim programy na astre 23,5 bez problemu. nevi nekdo kde by mohl byt problem?

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Azbox, fw 1173, MultiCAS a skylink biela- prechadzaju aj aktivacne zapisy - osobne som odskusal. Program CT2 a treba 5 minut pockat .

jebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od jebo »

grantec píše:Azbox, fw 1173, MultiCAS a skylink biela- prechadzaju aj aktivacne zapisy - osobne som odskusal. Program CT2 a treba 5 minut pockat .
fw sem update na 1173, karta je skylink standard bila, strkal jsem ji do toho horniho slotu (smartcard) i do CI (s redukci), ale nic se nedeje. vubec netusim, kde muze bejt problem :-(

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

v citacke ide chipom dole a v module naopak chipom hore. Problem je v tom,ze mas box, ale nemas ani sajnu o com to je. Ziadnu CI redukciu nepoznam. Ak mas Cryptoworks modul - karta ide chipom hore.

jebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od jebo »

grantec píše:v citacke ide chipom dole a v module naopak chipom hore. Problem je v tom,ze mas box, ale nemas ani sajnu o com to je. Ziadnu CI redukciu nepoznam. Ak mas Cryptoworks modul - karta ide chipom hore.
ok dik za radu (i za tu poznamku o tom jak sem uplne mimo), fakt by me nenapadlo, ze kdyz mi na obrazovce stridave sviti Zakodovano a Sorry you can not receive this programme, tak ze to po nejakych 5 minutach pobezi.

e-MG-e
Nováček
Nováček

Příspěvek od e-MG-e »

Poslední dobou se mi stává, že se seká obraz a taky mi přestalo funguvat ovládání hlasitosti na ovladači!! Máte někdo stejný problém!! Mám 1173 a po instalaci to nedělalo, až posledních pár dnů!

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

reinstal. sw nieje odladeny, preto dlhodoby pobyt vo flash sposobuje necakane zavady.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“