Stand by u elite

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
jankohrac
Nováček
Nováček

Stand by u elite

Příspěvek od jankohrac »

Viem ze pre niekoho mozno nezaujimave ale na krabici azboxu je napisane Stand by 5W.
Nedalo mi to a doma som skusal specialnym pristrojom na meranie el.spotreby aku maju spotrebice spotrebu.Azbox elite mi ukazalo ze v Stand by rezime cize ked ukazuje len hodiny a datum bolo namerane 16,5W.Ked som zapel Tv SD kanal nameralo 20,1W.
Ja mam doma zastrcku kde mam ten cerveny vypinac a kazdy vecer ho vypnem.Cize odpoji satelit,tv,hifi.Otazka znie nevadi primacom ked ich uplne vypnem?

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Stand by u elite

Příspěvek od grantec »

Nie - nevadi. len start trva dlhsie. Aj pocitac asi kazdy den vypinas a nerobis si z toho velku hlavu. Momentalne bezi v rezime standby prilis vela procesov - preto ta vysoka spotreba. Prijimac este nema finalnu verziu sw- takze udaj o spotrebe v standby je zatial len snom .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
pneumat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pneumat »

Meral som spotrebu AZB Elite a pri stand by rezime mi ukazovalo 9 - 11 W, pri pustenom programe cca. raz tolko cize okolo 20 - 21 W.

95cm, SG2100, DM800 HD(clone),1GB USB
frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

tiez som meral spotrebu v standby rezime a spominanych cca 10watt je hodne.zacal som ho vypinat vypinacom vzadu a uz riesim predlzovacku s master zasuvkou.

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“