gital - stabilně max.30 minut
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
- asconn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
gital - stabilně max.30 minut
Mám kartu gital, one step emu plugin a fw 1314 a při stabilním sledování programu do půl hodiny dojde k zamrznutí, kernel panic, atd. Co používáte kdo pro obsluhu čtečky? Přes Emu je jinde vše ok. Díky za podněty.
Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: gital - stabilně max.30 minut
Zmen subory pre MultiCAS - vymen ich za nove.
download/file.php?id=2427
Inak - to padanie je priznacne pre poslednu verziu a verziu 0.9.1120 . Pomoc byva lahka- staci po nahrani posledneho upgrade 0.9.1314 zvolit vyrobne nastavenia . Podotykam,ze vyrobne nastavenia sa netykaju adresara /EMU/ - takze jeho obsah sa nezmeni.
Pekny vikend zelam .
Inak - to padanie je priznacne pre poslednu verziu a verziu 0.9.1120 . Pomoc byva lahka- staci po nahrani posledneho upgrade 0.9.1314 zvolit vyrobne nastavenia . Podotykam,ze vyrobne nastavenia sa netykaju adresara /EMU/ - takze jeho obsah sa nezmeni.
Pekny vikend zelam .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
fyzik
- Nováček

Ja mam rovnaky problem ako asconn. Po preinstalovani suborov Multicas stratim citacku a uplne zdochne EMU. Znova preinstalujem naspat One Step EMU a citacka ide.
Po vyresetovani dat na firmware mi zacala sekat ASTRA HD TEST.
Po vyresetovani dat na firmware mi zacala sekat ASTRA HD TEST.
- asconn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Situace se mi trochu zlepšila, ale při sledování programu přes Gital kartu po nějakém čase : Chyba - killed CRTVCore process 
Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Vsetko je o procesoch. Na jednoduche prekopirovanie cez ftp treba pouzit mozog. Ak chcem zmenit nejaky subor, najskor musim zaistit, aby nebol pouzivany. Tzn - zrusim pouzivanie suboru. Killnem nim spusteny proces. Bud cez telnet,alebo pomocou DO a Home 3 - deaktivovanim (zakomentovanim) a pouzitim zlteho tlacidla. Zltym tlacidlom sa standartne startuje plugin, ale start prebieha tymito fazami- 1. kill, 2. start (popride spojeny s funkciou hallo). Ak pouzijem zlte tlacidlo na zakomentovany plugin, dojde k vykonaniu len kill - teda zastavenie procesu. Start sa nevykona.
Samotne kopirovanie , alebo nahrada povodnych suborov novymi je bezpecne . Problem moze nastat pri zmazani povodneho suboru a jeho dodatocnym nahradenim novym. Vtedy si treba uvedomit, ze ftp prenesie subory s pridelenymi pravami 644 (vola sa to atribut) ,ale spustitelny subor musi mat atribut 755. Takze - samotnemu suboru MultiCAS pridelim manualne atribut 755 , ostatne konfiguracne subory mozu mat atribut 644 . Az po takomto osetreni a skontrolovani, mozem spusti novy MultiCAS cez Home 3 - aktivacia . Teda odkomentujem ho (modrym tlacidlom) a spustim zltym tlacidlom .
To ci nacita kartu mozem potom skontrolovat jednoducho: Presuniem sa do zoznamu programov , oznacim akykolvek program, stlacim na DO Menu (lave tlacidlo vedla kruhoveho ovladaca), prejdem sipkou dole na CAS , stlacim OK a skontrolujem info o karte.
0D0F kartu mam tiez a schvalne som ju vlozil do citacky. Ide normalne a dokonca som nahraval na NOVE v noci 1,5 hod. film.
Samotne kopirovanie , alebo nahrada povodnych suborov novymi je bezpecne . Problem moze nastat pri zmazani povodneho suboru a jeho dodatocnym nahradenim novym. Vtedy si treba uvedomit, ze ftp prenesie subory s pridelenymi pravami 644 (vola sa to atribut) ,ale spustitelny subor musi mat atribut 755. Takze - samotnemu suboru MultiCAS pridelim manualne atribut 755 , ostatne konfiguracne subory mozu mat atribut 644 . Az po takomto osetreni a skontrolovani, mozem spusti novy MultiCAS cez Home 3 - aktivacia . Teda odkomentujem ho (modrym tlacidlom) a spustim zltym tlacidlom .
To ci nacita kartu mozem potom skontrolovat jednoducho: Presuniem sa do zoznamu programov , oznacim akykolvek program, stlacim na DO Menu (lave tlacidlo vedla kruhoveho ovladaca), prejdem sipkou dole na CAS , stlacim OK a skontrolujem info o karte.
0D0F kartu mam tiez a schvalne som ju vlozil do citacky. Ide normalne a dokonca som nahraval na NOVE v noci 1,5 hod. film.
- asconn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Co píšeš samozřejmě vím a vše je jak má být. S touto chybou jsem se setkal i na zahraničních fórech a je to údajně až věc nového fw.
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Pisal som o Gital, nie o hlaske CRTVCore process . Ta sa mi objavila len pri pokuse o vypnutie - ale vtedy ma to az tak netrapi. Samotne citanie karty, ani nahravanie mi spadnuty proces nikdy nezrusil. Nastastie.
-
cslu
- Nováček

tvůj odkaz je na multicas v.1 tady je přepínání mezi kod.kanaly pomalé a někdy vůbec nenajede ,ten je z 20.1 v.1 pak je 1.55 , 1.55a a dnes v1.55c zatím se zdá o.kgrantec píše:Zmen subory pre MultiCAS - vymen ich za nove.download/file.php?id=2427
Pekny vikend zelam .
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
ano - moja chyba, ale uz tam asi niekto dal aj 155 verziu. mam ich na hdd hafo vela a bez oznacenia....
-
AzMaster
- Nováček

nechci urážet některé ostřílené Borce zde , al e, dyž něco dáváte zde , tak alespoň když to není z Vaší dílny a není tam popis , tak alespoň uveďte zdroj ,
Např. :
Mulicas 1.55C , zdroj SAT-MAC apod , alespoň v tom nebude větší chaos než je ...
Díky za Všechny .
http://www.sat-mac.net/showthread.php?t=15494
Jo soubor asi patři do sekce jiiné , ale tak je to alespoň trochu pohromadě ...
Např. :
Mulicas 1.55C , zdroj SAT-MAC apod , alespoň v tom nebude větší chaos než je ...
Díky za Všechny .
http://www.sat-mac.net/showthread.php?t=15494
Jo soubor asi patři do sekce jiiné , ale tak je to alespoň trochu pohromadě ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
fyzik
- Nováček

Po preinstalovani a upgrade na
MultiCAS_v155C_2k90219 podla grantecovho postupu stabilta citacky sa zlepsila, SKYLINK, GITAL, EMU cigi TV OK.
MultiCAS_v155C_2k90219 podla grantecovho postupu stabilta citacky sa zlepsila, SKYLINK, GITAL, EMU cigi TV OK.
-
AzMaster
- Nováček

Pár poznatků , 1,55C , karta Gital Virgin (ještě neregistrováná) nejede , nepozná ji ..
SKYLINK možná že vydrží víc jak 30 min , ale jednou už se mi to kouslo , NOVA HD ..
SKYLINK možná že vydrží víc jak 30 min , ale jednou už se mi to kouslo , NOVA HD ..
-
fyzik
- Nováček

mne nacitavalo SKYLINK kartu asi na 10x. Pisalo vsetky mozne hlasky od "unknown card" az po reboot boxu az mi ju raz nacitalo a odvtedy som ju zatial neybral... Ide.
Gitalku to zozralo napodiv vzdy aj ked mi Skylink nechcelo zobrat, strcil som Gital a ten nabehol.
Ani jedna z kariet nebola nova...
Gitalku to zozralo napodiv vzdy aj ked mi Skylink nechcelo zobrat, strcil som Gital a ten nabehol.
Ani jedna z kariet nebola nova...
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
1,55C je uprava pre karty Holand Canal digital.
Takze 1.55A je pre nase karty najlepsia uprava .
Takze 1.55A je pre nase karty najlepsia uprava .
-
fyzik
- Nováček