Pomoc začátečníkům od šmatů by byla fajn

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
kraken.wendy
Nováček
Nováček

Pomoc začátečníkům od šmatů by byla fajn

Příspěvek od kraken.wendy »

Jsem jeden z nových majitelů AZBOX HD ELITE. Dříve jsem měl snad všechny modely OPEN a AZ boxů...ty mám dalo by se říct doslova v malíku.S AZ BOX ELITE jsem tak trošku ztracené dítě.Trápil jsem se s tím o víkendu.....Rozchodil jsem GITALKU ( nestabilní - EMU step ......) DIGI, ORF hraje, ale nejde mi rozchodit KD na 23,5....Nenašel by se někdo z vás zkušenějších, který by pomohl nám mantákům s tím, aby napsal v bodech jednoduchý postup jak rozchodit ELITE HD. FW tam dá každý, ale pak rozchodit EMULACI a karty CZLink...V jakém formátu dávat na Flešku soubory k instalaci atd. atd.......jak když to vysvětlujete staré tetě...... :106:

Díky za váš čas Wendy

Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: pPmoc začátečníkům od šmatů by byla fajn

Příspěvek od Primo »

Kdyz mas prijimac doma mas to jednoduche, prihlas se do testovaci sekce a mas to. Co mame ale delat my, co se na koupi chystame, a radi bychom se dozvedeli neco vice pred koupi a tak muzeme cist jenom co je v public sekci. A tak se obracim na moderatory, neslo by zpristupnit testovaci sekci za nejakych jinych podminek nez je vlastnictvi prijimace?

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: pPmoc začátečníkům od šmatů by byla fajn

Příspěvek od grantec »

Mozem ta ubezpecit, ze v testovacej sekcii najdem podstatne menej info ,ako tu. :D Azbox funguje - nema sice final sw, ale funguje. Ked chvilu pockas a bude final verzia sw - spravim taku malu recenziu - aj s photo a nejake porovnania . Zatial to nema cenu porovnavat- DM vyhrava- ma niekolkorocny naskok. :)

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
fyzik
Nováček
Nováček

Re: Pomoc začátečníkům od šmatů by byla fajn

Příspěvek od fyzik »

co sa tyka testovacej sekcie, tu najdes viac, lebo vsetko davame sem von. Uz ani neviem, kedy nieco pribudlo v testovacej ssekcii.

A pomoc zaciatocnikom... Hm.... Prijimac AzBox HD Elite zatial nie je urceny na komercny predaj zaciatcnikom. Ak si sa uz k nemu dostal dobrovolne a chcel si ho, tak bojuj, citaj manual, je tu uz aj v cestine

Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Pomoc začátečníkům od šmatů by byla fajn

Příspěvek od Primo »

Na jednu stranu chapu, ze je testovaci sekce uzavrena, proc vynaset famy jak je ten pristroj spolehlivy nebo nespolehlivy, na druhou stranu s linuxem a satelitem zacinam a tak bazim po kazde informaci. Verim tedy tomu, ze tam se vice nedozvim.
Pokud se chcete podivat na "streva" AZBoxu HD zde je odkaz:
http://laki.dvhk.pl/index.php?id=69

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“