Přehrávání ISO (DVD) ?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Přehrávání ISO (DVD) ?

Příspěvek od robinek »

Zkoušel jsem přes DVD Decrypter udělat ISO image DVD disku a přehrát ho v AZBOXu.
AZBOX ho začne načítat, ale čas zobrazí samé nuly a dál prakticky na nic nereaguje.
Zafunguje jen tlačítko power na DO čímž jej vypnu/zapnu. Film ale nepřehraju. Zkoušel jsem ho nechat i 10 minut ale nic se neděje. Zkoušel jsem několik různých DVD ale výsledek je naprosto stejný.
Funguje někomu přehrávání ISO (DVD) ? Pokud ano v čem ISO děláte ?
V AZBOXu mám poslední FW.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
Dreamer
Nováček
Nováček

Re: Přehrávání ISO (DVD) ?

Příspěvek od Dreamer »

robinek píše:Zkoušel jsem přes DVD Decrypter udělat ISO image DVD disku a přehrát ho v AZBOXu.
AZBOX ho začne načítat, ale čas zobrazí samé nuly a dál prakticky na nic nereaguje.
Zafunguje jen tlačítko power na DO čímž jej vypnu/zapnu. Film ale nepřehraju. Zkoušel jsem ho nechat i 10 minut ale nic se neděje. Zkoušel jsem několik různých DVD ale výsledek je naprosto stejný.
Funguje někomu přehrávání ISO (DVD) ? Pokud ano v čem ISO děláte ?
V AZBOXu mám poslední FW.
No je právě chyba toho posledního FW, v předchozím to fungovalo. Taky mě to rozladilo ...

klidas
Nováček
Nováček

Příspěvek od klidas »

V 1600 to taky nefachci :roll:

MAXIMUM E-85 Multifocus, 1W-28,2E, AZBOX HD Elite (fw 0.9.5303, OpenRSI 3.0), HDBOX 9100 (fw 1.10.13), Samsung UE40B6000.
Ujo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ujo »

Já nemám udělané image , ale zkoušel jsem přehrát přímo soubory VOB . Přehrávání funguje , ale není možné volit jazyky ani titulky . Může někdo poradit jak převést DVD do nějaké podoby kterou AzBox zvládne a umožní přepínání jazyků a titulků ?

AzBox Elite HD , FW 0.9.1759 , Emu MgCamd 1.32 + MultiCas 1.57C , karta Skylink , 19,2E + 23,5E
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

mkv sprav a pojde. vcera vecer som nakopiroval nejake mkv na hdd (720p, 1080i, 1080p) a prehralo vsetky. Len na jednom filme siel zvuk silne skresleny . Vsetko filmy s aspon dvomi audio stopami, a jednou titulkovou. Funguje aj rychly pohyb po scene. Jednoducho je na to procesor stavany - tak to ide.
Na dvoch kratkych samploch mi neprehralo zvuk .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

grantec píše:mkv sprav a pojde. vcera vecer som nakopiroval nejake mkv na hdd (720p, 1080i, 1080p) a prehralo vsetky. Len na jednom filme siel zvuk silne skresleny . Vsetko filmy s aspon dvomi audio stopami, a jednou titulkovou. Funguje aj rychly pohyb po scene. Jednoducho je na to procesor stavany - tak to ide.
Na dvoch kratkych samploch mi neprehralo zvuk .
Dělat MKV ze všech DVD co mám bych se asi zbláznil :roll:
Nezbývá než čekat až vypustí nějaký funkční firmware .. zatím se to bohužel moc kupředu nehýbe .. něco opraví a něco jiného zase přestane fungovat :42:

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
Ujo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ujo »

Takže po instalaci nového softwaru jsem udělal další pokusy s přehráváním DVD .

DVD image .ISO mi to přehraje ale není podporované menu a není možné volit zvukové stopy a titulky . Pokud na disk uložím adresářovou strukturu DVD , tak je výsledek stejný , po označení všech souborů (BUP , IFO a VOB) to přehraje jen VOBy a volba jazyka a titulků není možná .

Našel jsem nástroj na převod DVD do formátu .MKV bez ztráty kvality : http://www.makemkv.com/ , převod je hotový během 5-6 minut a na počítači ho přehraji v pohodě , s možností volby jazyků a titulků . Na AzBoxu to hlásí error : " [MATROSKA] UNKNOWN CODEC " .

Myslel jsem že formát .mkv je podporovaný . Nevím co dělám špatně , moje představa je že chci mít možnost přehrát svá DVD na AzBoxu , jsem ochoten to převést do jakéhokoliv formátu , ale podmínkou je zachování originální kvality a podpora více jazyků a titulků .
Naposledy upravil(a) Ujo dne 13 dub 2009, 20:47, celkem upraveno 1 x.

AzBox Elite HD , FW 0.9.1759 , Emu MgCamd 1.32 + MultiCas 1.57C , karta Skylink , 19,2E + 23,5E
ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

MKV to přehrává , ale občas se stane že pokud klinknu ne nějaký soubor , který AZ nepodporuje tak mi nechce přehrát pak ani žádné jiné ,, které předtím šly .
Co se týče tvého názoru na převod DVD .... myslím si že by to chtělo počkat ..
Určitě to budou chtít programátoři vyřešit .

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

asi by som zvolil na tvorbu mkv MediaCoder v.07 - tam je viac moznosti nastavenia a pri zaskrtnuti volby "rewrite as 3GPP file" , to spapa aj azbox.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Seraphim
Nováček
Nováček

Příspěvek od Seraphim »

ISO DVD už s najnovším FW funguje u mňa, ale nejde mi prepnúť zvuk :cry:

Azbox HD Premium, Skylink+CSlink, FW vždy aktuálny z DU.
Hdtv09
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hdtv09 »

Chtěl bych se zeptat, jestli se něco změnilo s přehráváním DVD. Zatím jsem FW nepřehrával AZ Box mám chvilku. Takže funguje přehrávání s nějakou z posledních verzí FW? Dík za odpověď.

Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

no posledni fw si dej urcite, je zatim nejlepsi. Ale jak je to s DVD nevim.

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
remac
Nováček
Nováček

Příspěvek od remac »

Na internim disku mam ulozeny dva filmy v ISO formatu prevedeny z DVD v prgr. CloneDVD2 a funguji bez problemu i v nejnovejsim fw. Externi DVD prehravac Samsung funguje taktez bez problemu.

AZBOX PREMIUM HD - HDD Samsung 1 TB SATA II - motorSG2100 - TV Panasonic VIERA TH-42PX80E - AV Receiver Panasonic SA-XR59
Hdtv09
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hdtv09 »

remac píše:Na internim disku mam ulozeny dva filmy v ISO formatu prevedeny z DVD v prgr. CloneDVD2 a funguji bez problemu i v nejnovejsim fw. Externi DVD prehravac Samsung funguje taktez bez problemu.
Funguje i menu DVD a přepínání audia? Poslední fw je 0.9.3501?

Benny
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Benny »

Hdtv09 píše:
remac píše:Na internim disku mam ulozeny dva filmy v ISO formatu prevedeny z DVD v prgr. CloneDVD2 a funguji bez problemu i v nejnovejsim fw. Externi DVD prehravac Samsung funguje taktez bez problemu.
Funguje i menu DVD a přepínání audia? Poslední fw je 0.9.3501?
V tuhle chvili ano

AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“