nahrávání pořadů - neumím, nebo to nejde?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

nahrávání pořadů - neumím, nebo to nejde?

Příspěvek od jc.jaroslav »

Při nahrávání na USB, stisknu nahrávání, dám start - po chvíli to ukončím, na USB disku se vytvoří dvě složky, v obou jsou soubory, ale neumím je přehrát. Domníval jsem se, že to bude video - USB disk, ale pokud projdu obě složky, AZ box nenajde nic na prohlížení. Co je tam za zádrhel?
Podařilo se někomu něco nahrát?

Jarda

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
danmark
Nováček
Nováček

Re: nahrávání pořadů - neumím, nebo to nejde?

Příspěvek od danmark »

No v malém menu jak já tomu říkám (tlačítko menu nalevo od směrových šipek) je položka nahrané programy.Pokud je tam nějaká nahrávka tak tlačítkem OK spustíš přehrávání.Nahrané pořady se ukládají do souboru s příponou .meta což je streemované video.Pokud si ji přes ftp zkopíruješ do počítače můžeš v programu videoredo tv suite vysříhat reklamy atd. a uložit bez jakékoli komprimace do souboru s příponou .mpeg a hodit zpět na hdd kam nahráváš do libovolných složek ( filmy,horrory pohádky atd.) a azbox ti to přehraje.Nebo ve videoredu můžeš přímo vytvořit z nahrávky dvd.Jednoduchý jak facka.

Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Male menu - dobry nazov. Som dlho rozmyslal, ako to nazvat. Napadla ma aj "kontextova ponuka", ale male menu je vystiznejsie. :115:

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
asconn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asconn »

S posledním fw se mi nedaří nahrát nic na ext2, ext3 ani na fat32. Přijímač USB disk vidí, ale při pokusu o nahrávání, ať už z EPG a nebo přímo, nahlásí Fail to record . S předchozími fw mi to nahrávalo "celkem" dobře. Máte někdo podobnou zkušenost a nebo řešení?

Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

To sa mi stalo vtedy, ked som na dialkovom stlacil tlacitko USB - je celkom dole vpravo. Tym odpojilo USB - ale len pre nahravanie ! Zmysluplne pouzitie vidim v tom, ze miesto na nahravanie mam na sietovom disku , vtedy je nahravanie na pripojeny externy USB disk neziaduce.
Vratit to zpat sa da jednoducho - restartoval som prijimac- vypinacom vzadu som vypol , chvilu pockal a zapol. Po nastartovani bol USB disk funkcny aj pre nahravanie .

asconn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asconn »

Díky za radu. Prostě jen stačilo nezasunoval USB flash do zapnutého přijímače, ale mít zasunuto už při zapínání boxu :28: .

Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Toz ja uz take nahravam po zformatovani HDD a zatim je to OK.
Mam ale dalsi dotazy. Umi to Time shifting? Jak?
K cemu je rezervovani programu v kratkem menu?
Trochu mne vadi, ze tlacitko rec na DO sice funguje, ale pro stop musim do menu :-(

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Stop nahravania je stlacenim REC pocas nahravania.
Timeshift sa da sice povolit v konfiguraku,ale je nefunkcny.

robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

Funguje někomu nahrávání pokud vypnete AZBOX přes DO ?
Nastavím časové nahrávání, vypnu box (standby) a nahrávání se v pohodě spustí a pořad se nahraje, ale při přehrávání se obraz i zvuk rozpadá.
Pokud nechám box zapnutý, tak je nahrávka v pořádku.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

mne to nahralo zo standby normalne. - posledna verzia fw.

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

grantec píše:Stop nahravania je stlacenim REC pocas nahravania.
Timeshift sa da sice povolit v konfiguraku,ale je nefunkcny.
Nekdy si rikam, ze clovek premysli zbytecne slozite a ty jednoduche varianty ho ani nenapadnou :))
Jo a ty rezervovane programy jsou jasne taky, ale ten preklad do cestiny je v tomto pripade opravdu udesny. Premyslim, ze prepnu menu na EN.
Je docela neprijemne, ze kdyz dam nahravat, tak nikde neni videt, ze nahravam. Jedine kdyz se zapne kratke menu. Chtelo by to treba nejakou kontrolni znak na display pristroje.

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

grantec píše:mne to nahralo zo standby normalne. - posledna verzia fw.
Posledni FW mam. Chytam D*gi a pouzivam EMU MultiCAS 1.56B. Mozna neco z toho je pricinou.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
danmark
Nováček
Nováček

Příspěvek od danmark »

To tedy nevím ale mě timeshifting tady se jmenuje časovač!! funguje bezvadně a dá se nastavit i na druhé usb do kterého mám vraženou flešku aby se mi nic nenahrávalo na hdd který mám na usb1.A stav nahrávání se zobrazí tlačítkem info na DO proto tam je INFO.A nahrávání ve standby taky v pořádku.

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

danmark píše:To tedy nevím ale mě timeshifting tady se jmenuje časovač!! funguje bezvadně a dá se nastavit i na druhé usb do kterého mám vraženou flešku aby se mi nic nenahrávalo na hdd který mám na usb1.A stav nahrávání se zobrazí tlačítkem info na DO proto tam je INFO.A nahrávání ve standby taky v pořádku.
Aha. Jak rikam asi prepnu na EN menu protoze ja si precetl casovac a domnival jsem se, ze to slouzi na nastaveni automatickeho zapnuti a vypnuti pristroje.
ALE MAS PRAVDU ONO TO FUNGUJE!!!!!!!!!

danmark
Nováček
Nováček

Příspěvek od danmark »

klasika nastavit časovač na které usb chceš a při potřebě zastavit program dát pauzu u nahrávání dole a nahrávání probíhá na pozadí.Opětovné zmačknutí pauzy nebo zrovna play spustí tv program tam kdes ho opustil. po dohonění reálného času by se měl záznam sám smazat

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“