JPG
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
ltrejbal
- Mírně pokročilý

JPG
Tak jsem trochu zklaman dosavadnimi moznostmi prehravani jpg. Zkousel jsem zobrazit nektere foto ze sveho digi Sony W50, kde mam (priznam se, ze ani nevim proc) nastaven format 3:2, tedy 2816x1872 a AzBox napise "Phot file is too big" a doporuci velikost 1920x1080. To je dost tristni, ze si nedokaze poradit.
Navic mensi jpg sice prehraje, ale nikde zadna moznost SlideShow ani jednoduse preskakovat z jednoho jpg na druhej treba tlacitky na DO :-(. Ale treba jsem zase ignoroval nejake zjevne a jednoduche reseni :-)
Navic mensi jpg sice prehraje, ale nikde zadna moznost SlideShow ani jednoduse preskakovat z jednoho jpg na druhej treba tlacitky na DO :-(. Ale treba jsem zase ignoroval nejake zjevne a jednoduche reseni :-)
AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
-
ltrejbal
- Mírně pokročilý

Re: JPG
No dyt jsem tam specielne hledal :eek:danmark píše:slideshow jde je vmalém menu zaseale jen malé obrázky s velkýma si zatím nějak neporadí nevím proč
To se asi zase jmenuje nejak vystizne
Jdu na to znovu
AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
daj si menu do anglictiny a zistis co vsetko to ozaj dokaze 
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
ltrejbal
- Mírně pokročilý

Tak to fakt nevim, kde jsi to nasel. Tam nic takoveho neni!!danmark píše:slideshow jde je vmalém menu zaseale jen malé obrázky s velkýma si zatím nějak neporadí nevím proč
Aha tak jsem si precetl tvoji odpoved poradne a problem je, ze ja se snazim koukat na foto z usb hdd, takze nemohu pouzit zalozku foto ve velkem menu, ale spravce soubru a tam pak fakt nic podobneho neni :-(
Naposledy upravil(a) ltrejbal dne 22 bře 2009, 10:54, celkem upraveno 1 x.
-
AzMaster
- Nováček

ltrejbal píše:Tak to fakt nevim, kde jsi to nasel. Tam nic takoveho neni!!danmark píše:slideshow jde je vmalém menu zaseale jen malé obrázky s velkýma si zatím nějak neporadí nevím proč
V novém , nebo dalším firmware to bude dořešeno , bude rescaling velkých foto ...
-
robinek
- Mírně pokročilý

Pouzij zalozku Foto ve velkem menu a skoc o adresar vys a vyber USB a nalistuj adresar kde mas fotky. Pak ti to pojede.ltrejbal píše:Tak to fakt nevim, kde jsi to nasel. Tam nic takoveho neni!!danmark píše:slideshow jde je vmalém menu zaseale jen malé obrázky s velkýma si zatím nějak neporadí nevím proč
Aha tak jsem si precetl tvoji odpoved poradne a problem je, ze ja se snazim koukat na foto z usb hdd, takze nemohu pouzit zalozku foto ve velkem menu, ale spravce soubru a tam pak fakt nic podobneho neni :-(
TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
-
ltrejbal
- Mírně pokročilý

Super. Dik. Dokonce tim dostanu jpg z USB HDD do Albumu ve slozce Foto. A ja myslel ze to, ze ty volby v Hlavnim menu jsou jen pro interni disk Premia nebo pro sitovej disk. Respektive tak mi to tady nekdo vysvetloval :-(robinek píše:Pouzij zalozku Foto ve velkem menu a skoc o adresar vys a vyber USB a nalistuj adresar kde mas fotky. Pak ti to pojede.ltrejbal píše:Tak to fakt nevim, kde jsi to nasel. Tam nic takoveho neni!!danmark píše:slideshow jde je vmalém menu zaseale jen malé obrázky s velkýma si zatím nějak neporadí nevím proč
-
robinek
- Mírně pokročilý

No bohužel tohle je trochu nedomyšlený ... s interním diskem to nejspíš bude OK.ltrejbal píše:Super. Dik. Dokonce tim dostanu jpg z USB HDD do Albumu ve slozce Foto. A ja myslel ze to, ze ty volby v Hlavnim menu jsou jen pro interni disk Premia nebo pro sitovej disk. Respektive tak mi to tady nekdo vysvetloval :-(
Už celkem dlouho hledám cestu jak nasměrovat menu Film, Hudba, Foto přímo do složek na USB disku ale zatím se nedaří.
Když jsem z adresáře DATA smazal složky movie, music a picture a místo nich udělal symlinky na USB disk tak to funguje, ale jen do prvního rebootu AZBOXu. Ten vrátí vše do původního stavu.
Jestli má někdo nápad jak na to tak sem s tím
TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
-
ltrejbal
- Mírně pokročilý

No vzdyt pisu, ze to jde. Respektive podarilo se mi to ve slozkach Foto a Hudba, ktere funguji stejne, ale slozka Film je jina a tam jsem nebyl uspesny. Je to trochu kostrbate v tom, ze musis vytvorit jeste jednu podslozku pod slozku Moje album, coz trochu nechapu, ale jde to. Tedy postup je tento:robinek píše:No bohužel tohle je trochu nedomyšlený ... s interním diskem to nejspíš bude OK.ltrejbal píše:Super. Dik. Dokonce tim dostanu jpg z USB HDD do Albumu ve slozce Foto. A ja myslel ze to, ze ty volby v Hlavnim menu jsou jen pro interni disk Premia nebo pro sitovej disk. Respektive tak mi to tady nekdo vysvetloval :-(
Už celkem dlouho hledám cestu jak nasměrovat menu Film, Hudba, Foto přímo do složek na USB disku ale zatím se nedaří.
Když jsem z adresáře DATA smazal složky movie, music a picture a místo nich udělal symlinky na USB disk tak to funguje, ale jen do prvního rebootu AZBOXu. Ten vrátí vše do původního stavu.
Jestli má někdo nápad jak na to tak sem s tím
1. Velke menu vyber Foto/Hudba
2. Detailni menu-Moje album-Vytvorit album (tim dojde k vytvoreni podslozky pod Moje Album)
3. Vyskakat uplne nahoru, aby bylo videt USB a najit soubory, ktere chci pridat a oznacit je
4. Detailni menu-Moje album- Pridat foto/hudbu
No jak rikam. Nechapu, proc delat pod slozkou Moje album dalsi podslozky a nechapu proc to nejde ve slozce Film. Navic samozrejmne jakekoliv dalsi presouvani souboru ze slozky do slozky je silene. Chtelo by to editovat nekde v PC. Neporadi nekdo?