Azbox HD řešení

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Triwet
Nováček
Nováček

Azbox HD řešení

Příspěvek od Triwet »

Zdravím, mám doma satelit natočený na ASTRU 23,5˚ a ASTRU 19,2˚ a chtěl bych si koupit Azbox HD elite. Jsem nováček v příjání na EMU SW. Nyní mám CSlink kartu a příjmám standartní nabídku. Prosím o radu jestli lze odkódovat Cslink nebo Skylink co je na ASTŘE nebo musím parabolu natočit na družici IntelSat kde je D*gi Tv který myslím lze přes EMU... Děkuji za bližší informace!

Casio
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Azbox HD řešení

Příspěvek od Casio »

Odpověděl sis sám, musíš točit na Intelsat 1°W.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Obrázek
http://www.satforum.ic.cz
Triwet
Nováček
Nováček

Příspěvek od Triwet »

Všiml jsem si ale, že někteří s fora používají Skylink? Takže Skylink nelze odkódovat?

e-MG-e
Nováček
Nováček

Příspěvek od e-MG-e »

Já mám skylink a na verzi sw 1473 je stabilní! Spokojenost, mohu doporučit, ačkoli jsem optimista a doufám že časem všechny doplňkové funce půjdou bez problémů!

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

Na astře je zajímavý Kabel Deutchland, Skylink jen s kartou a co si zaplatíš a nebo nasdílíš.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
Triwet
Nováček
Nováček

Příspěvek od Triwet »

Tak asi nejlepší řešení bude Digi TV. Akortá by mě zajímalo jestli lze na parabolu umístit multifokus, abych nemusel parabolu na stálo natáčet jen na Intelsat a měl i ASTRU?

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Digi nema HD. Porid si Skylink a zaplat
Triwet píše:Tak asi nejlepší řešení bude Digi TV. Akortá by mě zajímalo jestli lze na parabolu umístit multifokus, abych nemusel parabolu na stálo natáčet jen na Intelsat a měl i ASTRU?
schmegea píše:Na astře je zajímavý Kabel Deutchland, Skylink jen s kartou a co si zaplatíš a nebo nasdílíš.

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
Rapidos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapidos »

Nic proti tobe - jen takova obecna uvaha po tom co se tu porad resi digi :) . Trosku me unika proc si nekdo porizuje Azbox HD a potom prvni vec co ho zajima je digitv s datovym tokem a kvalitou vhodnou tak na displej mobilniho telefonu. V tom pripade je HD pristroj za 8-10k uplne zbytecny a stejnou sluzbu udela neco za 3k. Pokud uz mam 8-10k na kvalitni sat, tak prece neni takovy problem si koupit skylink kartu s alespon zakladni nabidkou a se slusnou kvalitou obrazu i zvuku. Nebo se s par znamyma domluvit a vyresit to jinak ... vcetne HD kanalu at se hw vyuzije.

AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
danmark
Nováček
Nováček

Příspěvek od danmark »

ale no táák.To není o D*G* přece.Stejné peníze stojí hdd recorder a stejné i síťový přehrávač, takže elite zabíjí tři mouchy jednou ranou.A já taky nerad platím už z principu protože ani na hbo apodobně nedávají nic co by stálo za řeč a ty prachy.A taky se můžeme šťourat v systému a těšit se na další vývoj,což u blbejch zařízení za tři litry NE!

Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
Rapidos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapidos »

danmark píše:ale no táák.To není o D*G* přece.Stejné peníze stojí hdd recorder a stejné i síťový přehrávač, takže elite zabíjí tři mouchy jednou ranou.A já taky nerad platím už z principu protože ani na hbo apodobně nedávají nic co by stálo za řeč a ty prachy.A taky se můžeme šťourat v systému a těšit se na další vývoj,což u blbejch zařízení za tři litry NE!
No budiz .. beru .. mozna to na me jen z nekolika "digi" prispevku tak pusobilo :) Kazdopadne prohanet hd boxem digi se da za predpokladu starsi sd telky mensi uhlopricky .. pripadne pokud je k lcd pribalen bonus v podobe ocni vady :lol:

AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
danmark
Nováček
Nováček

Příspěvek od danmark »

no když na to přijde tak já nechám cikánskej obraz,který používám samo jen na pay tv (na ostatní skylink) upscalovat azboxem na 1080p a na mé LGině by tě výsledek myslím docela překvapil.V každém případě se na to dá koukat bez problému.

Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
Rapidos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapidos »

danmark píše:no když na to přijde tak já nechám cikánskej obraz,který používám samo jen na pay tv (na ostatní skylink) upscalovat azboxem na 1080p a na mé LGině by tě výsledek myslím docela překvapil.V každém případě se na to dá koukat bez problému.
zkousel jsem .. videl jsem .. dekuji .. nechci :smile:

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“