AZBox nenabootuje

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
formis
Nováček
Nováček

AZBox nenabootuje

Příspěvek od formis »

Dnes jsem se stal majitelem majitelem AZBoxu Elite a stala se mi hned taková věc. Neměnil jsem jsem zatím žádný firmware ani nic jiného jsem s přístrojem neprováděl. Naladil jsem nějaké stanice, všechno fungovalo v pohodě (zatím pouze FTA). Pak jsem vyzkoušel nějaké filmy v MKV (USB HDD NTFS 1TB), všechno hrálo, potom jsem v jednom filmu 1080P posunoval obraz a přístroj se kousl. Nešlo nic dělat, pouze zůstal statický obrázek filmu, nešlo ani přepnout na sat. Tak jsem AZBox vypnul a zapnul a už nenabootoval. Ukáže se pouze loading ,booting, checking, a nakonec loading a 3 tečky a nic víc. Co s tím? Je nějaká finta na obnovu bootování nebo do nechat opravit v servisu?

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: AZBox nenabootuje

Příspěvek od ShaMan »

Na Flešku nahrej firmware strč do USB , vypni a zapni přijímač za sítě na půl minuty , měly by naskočit Boot Menu , když né kus vypnou přijímač , drže nějaké tlačítko na předním panelu a zapnout ...

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Je na to finta. Potrebuješ k tomu USB kľúč a na ňom stiahnutý fw.

Pokrok môžeš sledovať buď na displeji alebo prepojíš prijímač s telkou scart káblom

NEZABUDNI NA TOVÁRENSKÉ NASTAVENIE PO NAHRATÍ FW !!!

Podrobnosti v pdf .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
formis
Nováček
Nováček

Příspěvek od formis »

díky moc za rychlé odpovědi, vypadá že se to chytlo. :)

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nie je za čo. Už som riešil dva takto zaseknuté prijímače

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“