Nazory konkurencie

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nazory konkurencie

Příspěvek od grantec »

Neda mi aby som tu neuverejnil prispevok jedneho uzivatela a jeho skusenost , ktora tiez o niecom hovori.
Duce píše:Dnes som bol v AB come nakupovať zopár stb a nejaké príslušenstvo, medzi rečou sme začali debatu ohľadom linuxových HD boxov, prišla debata aj na AZ BOXY HD, škoda že som to nenahral, to ste mali počuť to ohováranie aké sú to šroty a šmejdy a ako mrznú a ako dlho na trhu nevydržia a že je to len reklamný ťah zo strany dovozcu a proste len samá pohroma na AZBoxy a spomenuli že ani dreamboxy sú neni bohvie čo. Keď som sa ich spýtal aká je podpora na ich HD linuxové STB (zahral som mrtvého brouka a robil som sa sprostým) povedali mi že najlepšia a mali tam aj nejaký nový kus STB AB IPbox HD9900 a že to bude najlepši stb linux STB vôbec, mali by ho predávať do konca roka,ale keď tam bude taká podpora ako u HD STB 9000,900,910 a 91 tak myslím že veľké terno nenarobia, myslím že majú nervy lebo doviezli veľa HD-ečkových ÍP-ečiek a nevedia čo s nimi. Tým som chcel povedať že takto si nových zákazníkov nezískajú ani neudržia.
AZbox sa stava vaznou konkurenciou a zacina vadit. Z toho jednoznacne vyplyva,ze AZBOX ma zmysel a ma aj svoje miesto na trhu. Velmi by ma mrzelo, keby si konkurencia tento prijimac nevsimala. ;)

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Benny
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nazory konkurencie

Příspěvek od Benny »

Ja uz se treba IPboxu zbavil a jsem rad ze si ho ode me vubec nekdo koupil, ne ze by s nim neco bylo, byl v naprostem poradku, ale uz jsem na to nemel fakt nervy. Stav v jakem se ted nachazi Azbox odopovida stavu IPboxu po dvou letech. To o necem svedci. Byla mi abcomem v lednu slibovana enigma pro hd. Pul roku pomalu pryc a zmena zadna. Uz jim neverim ani slovo a jedine co od nich kupuju jsou 200s. Stejne si myslim ze je drzi nad vodou maximalen SD prijimace, s tema HD s jejich pristupem diru do sveta neudelaji.

AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

To je jedna vec. Druhá vec je tá, že ten predavač Azbox HD asi ani nevidel - tak ako väčšina, ktorá sa o ňom s dešpektom vyjadruje. Schválne som Ducemu neodpovedal. Som zvedavý na prípadné reakcie z tej firmy...

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Ja na nic necakam - naco ? Netreba sa vzrusovat- keby bol azbox smejd- ani si ho nevsimnu a povedia ,ze ho nepoznaju a basta. Takto viem,ze je vsetko v poriadku a moje azboxy maju cenu.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Rapidos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapidos »

Asi tak .. prodavam a montuju prakticky celej sortiment sat techniky .. linuxovy stoje me bavi, takze mi projdou rukou jak dreamy, tak ipboxy a ted uz jsou i nejaky zkusenosti s HD AZboxama ..
SDckovy IPboxy jsou uz celkem vychytany a nezdraham se je nekde nainstalovat, protoze vim, ze tem lidem to bude dobre slouzit a nebudou me proklinat .. to samy se ale rozhodne neda rict od HD rade ipboxu .. to je zatim jedna velka tragedie .. zkusil jsem jich par pustit mezi zakazniky a neni tejden, aby me nekdo nevolal nebo nepsal, ze to neco nedela .. nebo dela blbe..
Co se tyka hardware, tak treba IPbox 910/91 musel navrhovat nekdo, kdo mel neco upito (asi tak 2 promile) .. zdroj je narvany uvnitr boxu, chlazeni aktivni se smejd cinskym vetrackem co po par hodinach huci jak vrtulnik, vetrak je dvoudratovy bez teplotni regulace a aby toho nebylo malo, tak je "genialne" napajeny natvrdo z desky zdroje bez moznosti ho ve sleepu nejak vypnout .. vyuziti vnitrniho prostoru mizerne .. staci se podivat na "klec" pro disk .. u IPboxu sproste ohnuty plech pro 2,5" disk .. u AZboxu celkem propracovany system s gumovyma podlozkama proti vibracim .. dalo by se pokracovat v XX dalsich ..
Ohledne Dreamu .. DM800 budiz, ale cena za znacku prehnana .. DM8000 total ulet .. takovy prachy za takovej kram muze dat jen blazen .. cena by se dala pochopit kdyby to melo v cene 4 tunery, 1TB disk, vypalovacku .. a jeste jeden pristroj jako bonus ..
ABcom ted dela v cechach workshop .. dosla pozvanka .. mam to kousek, tak se dojedu podivat co panove budou povidat .. nejedete nekdo taky ? :) Jsem moc zvedavy na ohlas ostatnich prodejcu na jejich "vychytane" HD masiny ..

AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
Benny
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Benny »

Rapidos píše: ABcom ted dela v cechach workshop .. dosla pozvanka .. mam to kousek, tak se dojedu podivat co panove budou povidat .. nejedete nekdo taky ? :) Jsem moc zvedavy na ohlas ostatnich prodejcu na jejich "vychytane" HD masiny ..
Mam strach ze tam dojde k tragedii a nekdo je tim jejich slavnym HD utluce :) rad bych kdyby pak nekdo napsal jak to tam probihalo :) Video nahravka by taky nebyla na skodu

AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
Rapidos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapidos »

Benny píše: Mam strach ze tam dojde k tragedii a nekdo je tim jejich slavnym HD utluce :) rad bych kdyby pak nekdo napsal jak to tam probihalo :) Video nahravka by taky nebyla na skodu
Mno .. v PDA mam moznost tocit video a 2GB kartu, tam se neco vejde :))
p.s. .. taky si tim pristrojem do nich prastim ;)

AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“