Aky emulator je najvhodnejsi
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- aladin79
- Nováček

Aky emulator je najvhodnejsi
Chlapi a děvčata,prosím o radu..
Momentálně mám verzi fw 0.9.1621 TD210S (jelikož u posledního firmwaru se přístroj vždy zapnul do "settings") udělal jsem downgrade..
Mám nainstalovaný OpenXCAS z azboxworld s poslední verzí MultiCAS,incubusCamd,gCam,newcs,mgcamd..
Spustit jdou všechny,ale otevřít mi jde jen MultiCas (kde jsou kódy)..nevim jestli aktuální
Potřebuju prostě poradit,co a jak korektně nastavit,aby fungovalo EMU a normálně šla karta skylink na modulu cryptoworks.
Nikde jsem se nedočetl,jestli už na nějakém fw funguje auto download.
Sorry za divný otázky ,ale jsem teprve čerstvý majitel ELITE.
Díky za každou odpověď.
Momentálně mám verzi fw 0.9.1621 TD210S (jelikož u posledního firmwaru se přístroj vždy zapnul do "settings") udělal jsem downgrade..
Mám nainstalovaný OpenXCAS z azboxworld s poslední verzí MultiCAS,incubusCamd,gCam,newcs,mgcamd..
Spustit jdou všechny,ale otevřít mi jde jen MultiCas (kde jsou kódy)..nevim jestli aktuální
Potřebuju prostě poradit,co a jak korektně nastavit,aby fungovalo EMU a normálně šla karta skylink na modulu cryptoworks.
Nikde jsem se nedočetl,jestli už na nějakém fw funguje auto download.
Sorry za divný otázky ,ale jsem teprve čerstvý majitel ELITE.
Díky za každou odpověď.
AZ BOX HD Elite+Skylink+MGcamd+E2+Multifeed DiSEqC 8/1 LED TV SAMSUNG U46 B6000+PS3+1,5TB WD+1TB Seagate
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aky emulator je najvhodnejsi
Myslim,ze okrem MultiCAS mozes spokojne vsetko odinstalovat , aktivuj len MultiCAS a pojde ti aj karta , aj digi -au .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
Beam
- Mírně pokročilý

a jde pres MultiCAS hnat i KD?
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
- St.
- Nováček

jj, staci upravit TP a dokopirovat par souboru, viz:Beam píše:a jde pres MultiCAS hnat i KD?
viewtopic.php?f=76&t=3198
St.
DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
-
Beam
- Mírně pokročilý

To jsou pochopil ze je kombinace newcs + mgcamd. Myslel jsem jestli nejde KD pres MultiCAS only. MultiCAS mi nejde s mgcamd, bud jde jedno (Skylink pres MultiCAS) nebo druhy (KD pres mgcamd). Pres newcs a mgcamd jde oboje, ale jenom by me zajmalo jestli to nahodou nejde rozchodit pres MultiCAS.
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
- St.
- Nováček

Nejde, protoze neumi tunel na betacrypt.Beam píše:To jsou pochopil ze je kombinace newcs + mgcamd. Myslel jsem jestli nejde KD pres MultiCAS only. MultiCAS mi nejde s mgcamd, bud jde jedno (Skylink pres MultiCAS) nebo druhy (KD pres mgcamd). Pres newcs a mgcamd jde oboje, ale jenom by me zajmalo jestli to nahodou nejde rozchodit pres MultiCAS.
Staci hledat, psalo se o tom napr. zde :o)
viewtopic.php?p=18654#p18654
St.
DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
mgcamd a multicas funguju spolocne. momentalne doporucujem skor kombinaciu mgcamd +newcs :)
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- aladin79
- Nováček

Tak jsem vše ostatní odinstaloval,nechal jen MultiCAS ..udělal restart a opravdu EMU fungovalo.S radostí se večer vrátim domů a ono to zas nejede,tak nevim.
V CI slotu mám modul cryptoworks-kartu skylink
FW 0.9.16...
MultiCAS 1.57c
Kdepak je asi zakopanej pes?
THX
změna klíčů včetně algoritmu ahááá
VŠE FUNGUJE,JAK MÁ
V CI slotu mám modul cryptoworks-kartu skylink
FW 0.9.16...
MultiCAS 1.57c
Kdepak je asi zakopanej pes?
THX
změna klíčů včetně algoritmu ahááá
VŠE FUNGUJE,JAK MÁ
AZ BOX HD Elite+Skylink+MGcamd+E2+Multifeed DiSEqC 8/1 LED TV SAMSUNG U46 B6000+PS3+1,5TB WD+1TB Seagate